Cześć kobietki kochane! Przyznaję, że trochę zaczynam się już gubić, tyle nowych osób... Spróbuję przeczytać jeszcze raz - zasuwacie ze stronami strasznie, ale przynajmniej coś się dzieje
Mikimo - gratuluję wysokiej betki! naprawdę super! Aha, a na filmiku popłakałam się jak bóbr.......
Smutny strasznie... Ale życie nie zawsze pisze szczęśliwe scenariusze...
Agapl- niech Twoje maluszki szybciutko znajdują sobie wygodny kącik u Ciebie!
Sham - trzymam kciuki za betkę w poniedziałek!
Dori - ale mega spontan - zawsze warto spróbować, a Twoja gin - pierwsza klasa!
Wanda - a Ty kiedy testujesz po raz pierwszy? 12 dnia?
Misia74 -śledzę wątek ciężarówek po IVF i codziennie sprawdzam, co u Ciebie - dzielna kobieta jesteś, naprawdę wiele przeszłaś, wiem, że to niełatwe, ale dasz radę! Nie mogę się doczekać, jak napiszesz, jaka płeć maleństwa :-)
Gotadora - już we wtorek WIELKI DZIEŃ :-) Rewelacja, że masz wsparcie całej rodziny.
Oskaa - Tobie też zazdroszczę (w pozytywnym sensie), że masz zrobiony przez rodzinę krupnik na dwa dni
Oczywiście nie samego krupniku, tylko takiej bezwarunkowej troski. Mój M. też zrobił krupnik dziś, ale wiadomo, jak ktoś przyjdzie i zrobi go z serca to smakuje inaczej :-) Wspaniałą masz rodzinę. No i męża oczywiście też - choć tu raczej ja też nie mam powodów do narzekania, mój m. też wszystko za mnie robi w domu. Tylko z dziadkami - z obu stron - gorzej. Trzymam kciuki za wysoką betę przy testowanku! &&&&&&&&&&&&