reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Sham - z temperaturą to chodzi o to, że podwyższa się przy tym jak się zachodzi w ciążę. Chociaż u nas podwyższona temperatura może być skutkiem ubocznym progesteronu, który bierzemy w tabletkach. Ale ja poprzednio jak prawie mi się udało miałam podwyższoną, a jak niestety było już po wszystkim i spadła betka znów miałam normalną temperaturę. No, a poza tym pod pachą lub nie, chodzi o to, że dla celów takich jak my w zasadzie powinno się mierzyć nie pod pachą, ale dowcipnie.

reklama
Jeszcze bym troszkę żółtym startym serem posypała i do piekarnika. Mniam
To może nasze ciężaróweczki zapytamy jaką mają temperaturę pod pachą:-D

A to już wszystko wiem :D mam podwyższoną temperaturę pod pacha !! ale to zapewne progesteron :) bo biore go chyba sporo !!
pizza hawajska ale podwojny ser, szynka, ananas i oliwki :) pracuje tam moja kolezanka i wiem ze robia swieżą i pyszna pizze :)

a co do obiadow ja nie mam weny czy siły !!
posiadam w domu rosół :)

Mam nadzieje, ze ta temperatura nie jest obowiazkowa w pakiecie po udanym transferze - bo ja pod Waszym wpływem właśnie sprawdziłam na elektronicznym termometrze i mam 36 i nie chce byc wiecej...

Ależ mnie smaki naszły i zrobiłam sobie sałatkę owocową: banan, jabłko i grapefruit czerwony. Mniam. Zmykam kochane i udanego wieczoru.
Wanda nic się nie martw to nie jest wyznacznik ciąży:-) Tak tylko sprawdzamy.

Dziekuje Wam za slowa pociechy. Niestety ostatni rteciowy stluklam jakies dwa lata temu i tylko tej szajs mi zostal. Nie wiem czy sie da jeszcze kupic rteciowe...
Sham - dzis dobrze sie czuje, dziekuje. Noc byla intensywniejsza, ale teraz ciut ciut bola piersi, jedna no-spe wzielam, bo cos lekko pobolewalo, a teraz ok, a Ty?

reklama
Mam nadzieje, ze ta temperatura nie jest obowiazkowa w pakiecie po udanym transferze - bo ja pod Waszym wpływem właśnie sprawdziłam na elektronicznym termometrze i mam 36 i nie chce byc wiecej...

Wanda_dd - nie jest w pakiecie. A poza tym sory, ale takie normalne elektroniczne termometry są do d... Dziwne temperatury mierzą. Chyba, że masz jakiś full wypas, to może jest inaczej.

Do góry