reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Agapl, arbuzowy sorbecik nie jest zły Wiem, że można w takiej postaci go mrozić, bo czasem tak robię.
Ale to już nie to samo, co świeżutki, niemalże prosto z krzaka :-)
Agapl, arbuzowy sorbecik nie jest zły Wiem, że można w takiej postaci go mrozić, bo czasem tak robię.
To fakt, taki schlodzony z lodowki, slociutki, socystyyyyy mniammmm a do lata jeszcze dalekooooo
Madzialenak, a na co konkretnie bierzesz metypred i siofor???
Czytam w necie i metypred jest na "zapalne i układowe choroby reumatyczne, choroby autoimmunologiczne, stany alergiczne, wstrząs anafilaktyczny, ciężka postać astmy, odrzucenie przeszczepu" -czyli ma zapobiec odrzuceniu zarodka przez organizm???
siofor :" Leczenie cukrzycy typu 2 u dorosłych" - na wszelki wypadek, gdyby cukrzyca ciazowa zechciala sie przyplatac???
Czytam w necie i metypred jest na "zapalne i układowe choroby reumatyczne, choroby autoimmunologiczne, stany alergiczne, wstrząs anafilaktyczny, ciężka postać astmy, odrzucenie przeszczepu" -czyli ma zapobiec odrzuceniu zarodka przez organizm???
siofor :" Leczenie cukrzycy typu 2 u dorosłych" - na wszelki wypadek, gdyby cukrzyca ciazowa zechciala sie przyplatac???
martka273
mikimo beta 50 nie byøaby zla
tequilka mnie transfer bolal, cale to montowanie urzadzenia bylo okropne.Potem tez bralam no-spe. Ja mialam 8 komórek z czego sa 4 zarodki,wiec 50% na 50%.
tequilka mnie transfer bolal, cale to montowanie urzadzenia bylo okropne.Potem tez bralam no-spe. Ja mialam 8 komórek z czego sa 4 zarodki,wiec 50% na 50%.
Jeśli dalej będzie tak, że nie zachodzę to na pewno będę próbować wszystkich metod, ale zanim się na jakąś zdecyduję najpierw planuję wybrać się na Międzynarodowe Targi Płodności, które będę już 9-10 marca w Warszawie, na stronie organizatora można wyczytać, że przewodnim celem jest udostępnienie cennej wiedzy, pozostawiając każdemu wolny wybór. Będą omawiane różne metody zajścia w ciążę a także problemy natury zdrowotnej. Więcej info tutaj. Czy ktoś jeszcze o tym słyszał?
Dziewczyny jak to dobrze że jak na razie same pozytywne wiadomości tu u nas:-). oby tak dalej wszystko ładnie się toczyło, Misia ładnie donosila swojego szkraba i wy wszystkie też. a czy któraś wie co u Aduś. jak się czuje, czemu się nie odzywa? beta jej rosła a teraz ani słowa wiadomości:-(.
reklama
Kinga_1
TeQuila - super, że już masz za sobą punkcję. Teraz tylko cierpliwie czekać na maluszki i je zabrać do domku. A odnośnie pęcherzyków to na pewno Ci wszystkie pobrali, tylko to co Ci powiedzieli to są ocyty, które się nadają do zapłodnienia. Więc kochana jest super. 7 maleństw będzie, małe przedszkole normalnie Trzymam za to kciuki &&&&&&
Mikimo - nie no kochana. Betka jest Twoja niesamowita. Na bank będą bliźniaki. Stąd taki progesteron też wysoki. Pięknego widoku na usg Ci życzę.
Mam pytanie, jak myślicie jaki zestaw leków można byłoby brać profilaktycznie ( chodzi mi o takie na receptę), żeby zwiększyć szansę po transferze?
Mikimo - nie no kochana. Betka jest Twoja niesamowita. Na bank będą bliźniaki. Stąd taki progesteron też wysoki. Pięknego widoku na usg Ci życzę.
Mam pytanie, jak myślicie jaki zestaw leków można byłoby brać profilaktycznie ( chodzi mi o takie na receptę), żeby zwiększyć szansę po transferze?
Podziel się: