Nie wiedziałamNie będzie dobrze niestety... Poronienie... Chyba wczoraj trafiła do szpitala
reklama
Czarna1985
Fanka BB :)
Ja uwielbiam storczyki ale prawdziwe ,nie lubie sztucznych. One sa ciężkie w utrzymaniu. Moja mama ma wiele kwiatów w domu a ja nie mogę utrzymać żadnego. Ale ogrodowe jakos ze mna wytrzymują i rosnaUwielbiam wszystkie chaszcze [emoji3590]. Dzięki roslinkom tak strasznie się nie dołuję[emoji8].
A widzisz, ja storczyków w ogóle nie ogarniam[emoji12]. Rośliny domowe to czarna magia [emoji12]
Dużo siłyCześć dziewczyny, czuję się zobowiązana wobec Was bo dużo mnie wspieraliście i pomagaliście w trudnych chwilach.
Widziałam że wspominaliście mnie w postach...
Napisze krótko, bo nie mam siły...
Zaczelam plamic, zemdlałam w domu z okropnego bolu, zabrało mnie pogotowie... Poronienie.
Miałam zabieg i jestem już w domu. To co czuje jest nie do opisania, łzy gonią łzy tak wyglądają moje dni.
Buziaki i pozdrowienia dla wszystkich.
Ale super! Piękny brzusio i super masz pomocnika z boku . Łapie te fluidy i trzymam mocnoPozazdrościłam Wam zdjęć brzuszków, więc też pstryknęłam rano
@fredka84 @Czarna1985 @Ananasowa93
@Murawa @Wiórka @bazylia128 @Camilleka
@Lola83 @klaudiaanita
@Pójdźka łapcie ciążowe fluidy
chciałabym Was wszystkie pozarażać brzuszkiem A co? Jak korona może tak zarażać i zarażać, to ja też
Czarna1985
Wiem kochana. Dzis juz jest lepiej❤Kochana nie martw się, wiele nas tutaj na takim etapie. Ja już pisze głupoty, byle nie myśleć... jeszcze będzie dobrze, zobaczysz
A ty co kochana dzis porabiasz?
Czarna1985
Kochana bardzo mi przykro. Sciskam cie mocno❤Cześć dziewczyny, czuję się zobowiązana wobec Was bo dużo mnie wspieraliście i pomagaliście w trudnych chwilach.
Zaczelam plamic, zemdlałam w domu z okropnego bolu, zabrało mnie pogotowie... Poronienie.
Miałam zabieg i jestem już w domu. To co czuje jest nie do opisania, łzy gonią łzy tak wyglądają moje dni.
Ananasowa93
Kochanie wiem, ze nic nie ukoi teraz Twojego żalu. Życie bywa okrutne, z całego serca ci współczuje. Mam nadzieje, ze się nie poddasz Musisz się wypłakać, licze na to ze z czas ukoi Twój ból ja ciagle trzymam za Ciebie kciuki byś miała dużo siły i wiary, zebys podniosła się z tego dwa razy silniejsza Pamiętaj, ze tu jesteśmy i będziemy Cie wspierać jak potrafimy regeneruj się Maleńka i nie uciekaj od NasCześć dziewczyny, czuję się zobowiązana wobec Was bo dużo mnie wspieraliście i pomagaliście w trudnych chwilach.
Współczuję [emoji22][emoji22][emoji22]Cześć dziewczyny, czuję się zobowiązana wobec Was bo dużo mnie wspieraliście i pomagaliście w trudnych chwilach.
bazylia128
@Waleczna36 bardzo mi przykro ;( Bardzo duzo przeszlas... Teraz musisz chwile dojsc do siebie...
reklama
nieagatka
Bardzo mi przykro. Ciezki czas przed Toba, lzy sa dobre, niech plyna. Mam nadzieje, ze szybko dojdziesz do siebie. Duzo sil, trzymaj sie...Cześć dziewczyny, czuję się zobowiązana wobec Was bo dużo mnie wspieraliście i pomagaliście w trudnych chwilach.
Podziel się: