reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Załączniki

• 20200415_192807.jpg
    20200415_192807.jpg
    495,7 KB · Wyświetleń: 114
reklama
Żyje ta nadzieją i nie poddaje się !! ✊✊ dzięki waszym brzuszkom wierze w sens naszej walki ale mimo wszystko bezpośrednio po nieudanym transferze jest bardzo ciężko. Dzisiaj pracowałam z mężem i jedna babka zapytała mnie czy nie rozumiem jak ciezko jest w ciazy i z małym dzieckiem w domu i ona nie życzy sobie żebym dzwoniła domofonem. Popłakałam się, bo rzeczywiście nie wiem jak to jest być w ciazy a już tym bardziej nie wiem co znaczy mieć maleństwo w domu...
A u nas dzisiaj dzwonek domofonu obudził młodego. No i co? No i nic. Głupia baba bez empatii i tyle. Nie przejmuj się nią😘Jak bedziesz miała swoje maleństwo, to będziesz umiala docenić to co masz.

Żyje ta nadzieją i nie poddaje się !! ✊✊ dzięki waszym brzuszkom wierze w sens naszej walki ale mimo wszystko bezpośrednio po nieudanym transferze jest bardzo ciężko. Dzisiaj pracowałam z mężem i jedna babka zapytała mnie czy nie rozumiem jak ciezko jest w ciazy i z małym dzieckiem w domu i ona nie życzy sobie żebym dzwoniła domofonem. Popłakałam się, bo rzeczywiście nie wiem jak to jest być w ciazy a już tym bardziej nie wiem co znaczy mieć maleństwo w domu...
@Ananasowa93 przytulam i rozumiem, w ostatnich 2 tygodniach az 3 moje kolezanki urodzily. Wiec co chwile wszyscy zachwycaja sie zdjeciami ich dzidziusiow i wspolczuja dziewczynom ze same w szpitalu musialy byc. I ja tez sie zachwycam ich malenstwami i tez im wspolczuje porodu w czasach epidemii. A pozniej sie doluje bo mysle sobie, ze teraz to juz nawet w tych warunkach bym chciala, ale zeby tylko miec 👶.
Trzymam za Ciebie kciuki, zebys jak najszybciej mogla dowiedziec sie jak to ciezko jest byc w ciazy i ochrzaniac sasiadow za glosne schodzenie po schodach! 😘🌻

Nie myśl sobie ze mnie tak spławisz: piękny kraj, było cudownie i Fredzik się odczepi [emoji12]. Co to to nie, dawaj zdjęcia jakieś [emoji120][emoji120][emoji120]
😁😁😁 byliśmy dwa tyg i zwiedzaliśmy od południa do polnocy, miasta i prawdziwe wietnamskie wsie ❤️, to był chyba póki co, najpiękniejszy kraj jaki widzialam...
Są biedni, ale to nie jest bieda, ze nie maja co jeść, po prostu żyją skromnie. A w rzeczywistości może i są bogatsi? Bo co my tacy turyści z Europy możemy wiedzieć o życiu tam... są bardzo gościnni, mąż popił nalewki bananowej z tym panem co gra na flecie i wyszedł dobrze wesoły 😁 i jeszcze dostaliśmy na droge, oczywiście zostawiliśmy im pieniędze.
Mam nadzieje ze mi wybaczycie ilość zdjęć, ale nie mogłam się zdecydować 🙈😁
Przedstawiam Wam męża, ale wolał pozostać anonimowy 😜.

reklama
Już chciałam odpisać @Liliana87 ale kurczę Ty moja droga to sobie grabisz 😂😂😂

Nooo Sylwia powiem Ci, że ja tam nic nie widzę 😂
A co do mojej „poduszki” to właśnie się odezwała 😎 (wie, że o niej pisze🤓). Mi brzuszek wystrzelił 2 tyg temu. Jak ubrałam się „po ludzku” na święta, to mój mąż aż zrobił wielkie oczy 😂
Faktycznie już u Ciebie widać 😍ale super!
@Liliana87 Twoj brzusio piękny 😍 i jeszcze nam Twój kropek pokaże 😘 najważniejsze się wszystko dobrze, wiesz ze Ci bardzo kibicowałam od początku ❤️

Do góry