reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cieszę się Kochana, że wracasz po Rodzeństwo 💓💓💓Opowiadaj, jak tam u Was? Ja, jak widzisz, dalej walczę. Jak widzę Was wracające już po Rodzeństwo, to czasem się zastanawiam, czy się doczekam😑😑😑A pamiętasz, jak razem transferowałyśmy? Teraz już miałam taki super plannnnnnnn... No ale nic. Nie ja jedyna. Mam nadzieję, że z końcem roku może podejdę ✊✊✊🙏🙏🙏
My musieliśmy zacząć od nowa ale tym razem mniej zastrzyków no i niestety przy 3 zemdlałam dobrze ze nie obudziłam mała a siniak na czole jak słońce wielki b y l🤣🤣🤣 murawa kto jeszcze z nami był w tym samym tyg na transferze? A co nie poszło u was tym razem. Mała zasnęła to mogę popisać 😊

reklama
Ja zawsze powtarzam, ze odleglosc uswiadamia nam jak wazna jest rodzina. Ja moich rodzicow widuje 2 razy w roku, brata raz. Nawet jesli jest powod to odpuszczam sobie klotnie, bo szkoda mi czasu z nimi na cos takiego. Pozwalam tez rozpieszczac Lilke ile sie da, bo maja ja dla siebie bardzo rzadko. Niestety przywyklam do Swiat z dala od rodziny, nie jest to mile, ale mozna nauczyc sie nimi cieszyc, tylko bardzo trzeba tego chciec. Wierze, ze cala ta pandemia bedzie miec choc ten jeden plus - docenimy bliskosc drugiego czlowieka, ktorej teraz jestesmy pozbawieni.
To na pewno 😊i wszystkie takie drobbe zwykłe rzeczy, ktore teraz wydają się luksusem... Specer w lesie... Kawa w kawiarni...zakupy... spotkania z bliskimi i znajomymi... Tak strasznie tęsknię za normalnością 😪

Noooo czyli wracasz do dawnych nawyków, porannego wstawania, biegania, co prawda w miejscu, ale jakie czasy, takie bieganie 😂. Zobacz sobie na YouTube jogę płodności, fajnie rozbudza z rana 🙂 tez @Natsnats polecala i posłuchałam jej 😁.
Psiaki już się lubią, czy dalej Alutka wkurzona ze nowy intruz w domu? 😁
Ty masz chociaż ogród, a ja mogę sobie co najwyżej na balkonie obok kwiatka posiedzieć 😂 i dziś dzwoniłam do lekarza, zapytać jak wyglada teraz sprawa z invitro, czy coś się zmieniło i do odwołania nie robią żadnych stymulacji, wiec muszę cierpliwie czekać jak sporo nas tutaj... chce się przygotować lepiej do tej kolejnej stymulacji, fizycznie i psychicznie. Mam fajna książkę Agnieszki Maciag „Słowa mocy” i jeszcze jej nie przeczytałam, a myśle ze ona mi może dobrze w głowie pomoc poukładać, wiec może tez się wezmę bardziej za czytanie.
Wylaz częściej z krzaczyskow i zaglądaj tutaj 😘😘😘
Spoczko bede zagladac ;) Ja na razie naprawde nie mam pojecia kiedy cos u nas ruszy jeszcze musze histero zrobic. Raz mowi ze w czerwcu ma byc lepiej i bede cos mogla zaczc a teraz w tv slyszalam ze maj czerwiec ma byc najgorszy ;( Tak, naprawde podworko dla mnie teraz ma ogromne znaczenie ;) Siwta tez spedzamy osobno i a za bardzo sie nie spuszczam nad jedzonkiem bo mi sie nie chce ;( Ja zawsze duzo czytalam tylko ostatnio to zaniedbalam bo w pracy tez mialam przeciez przegiecie i jeszcze nie dawno pisalam jak po nocach siedzialam na d projektem a teraz az mi sie za tym teskni i caly czas sie zastanawiam czy i jak do tego wroce... Dawaj znac jak juz cos sie u ciebie ruszy BUZIAKI ;)

My musieliśmy zacząć od nowa ale tym razem mniej zastrzyków no i niestety przy 3 zemdlałam dobrze ze nie obudziłam mała a siniak na czole jak słońce wielki b y l🤣🤣🤣 murawa kto jeszcze z nami był w tym samym tyg na transferze? A co nie poszło u was tym razem. Mała zasnęła to mogę popisać 😊
Jezusie, aż taka dobra nie jestem🙈🙈🙈pamiętam Ciebie, bo dzielił nas tylko dzień😉😉😉a nie mam takich tek, jak kiedyś @dżoasia 😜😜😜
Hmmm. Co nie tak? Trudno powiedzieć, ale myślę, że u mnie prócz nawału innych problemów, słabe moje komórki. Ostatni transferowany miałam 4.3.3, więc bez szału🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️beta nawet nie drgnęła. Zmieniłam klinikę i mocno, mocno myślę nad kd, właśnie ze względu na jakość komórek, bo Amh nadal dobre a i na ostatnich podglądach, to bez stymulki, na jednym jajniku mi naliczył gin około 10 pęcherzyków 🙈🙈🙈
Jak nasza Kruszynka się chowa?
A z tymi zastrzykami to jakiś koszmar u Ciebie😱dzięki Bogu, że nic się nie stało poza guzem.

reklama
@Camilleka a ty co tam pichcisz na swieta ?😉
Chciałabym napisać ze zrobię coś wyjątkowego co pobije wszystkich jak nasza @Tasza 😁 ze jakiś dzik czy coś... 😁😁😁 ale nie mam takich tutaj, pozostanę chyba przy tych sałatkach, na pewno zrobię ta roladę co @Liliana87 polecala, może nawet już jutro, w końcu to już prawie święta 😂 już dziś wszystko kupiłam, może ciasto co @fredka84 zachwalala @nieagatka ze takie dobre, ze po nim mogą być efekty specjalne 😁, myśle nad tymi jajkami nadziewanymi co polecalas 🥚, mężowi na pewno by smakowały, a później to jakis obiad, ryba może, chyba tyle, bo my tylko we dwoje będziemy, nikt nie może do nas przyjść, ani my do nikogo 😐

Do góry