@Liliana87 bo pytałam wcześniej i albo przegapiłem albo Ty przegapiłem moje pytanie ,Ty jesteś z okolic Koszalina?
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
a nie uwazasz ze szperanie w internecie i szukanie jakis starych profili na fuckbooku to przegiecie? Ja jej nie mam w znajomych - nie Nie obsluguje tego bo to jakis stary sprzed kilkunatsu lat profil do kotrego nie znam ani hasla ani loginu.Czarno na białym bazylia sama wstawila prywatne zdjecie na forum a ty tylko napisalas ze sie zmieniła bo ma inne na profilowym wiec faktycznie jej priv do ciebie to przegiecie
Liliana87
No też odebrałam ta wiadomość jako taki mały atak stąd moja reakcja. Nie spodziewałam się dlatego tak to wszystko wyszło. Ale już kwasy wysłane i mam nadzieję,że to koniecCzarno na białym bazylia sama wstawila prywatne zdjecie na forum a ty tylko napisalas ze sie zmieniła bo ma inne na profilowym wiec faktycznie jej priv do ciebie to przegiecie
@Ananasowa93 juz jestes po transferze? Jak się czujesz?
No ale chyba nie znalazła cię na fb po niku bazylia więc albo musialas jej podać imię nazwisko a to czy ona luknela sobie na fb za toba to jej sprawa sama pewnie z ciekawości jak bym znala dane kogos z kim tak długo pisze byłabym ciekawa profilu co w tym złego.Denerwuje cię że przegląda twój profil a sama stawiasz prywatne zdjecie dla kilkudziesieciu nas więc nie rozumiem Twojego wzburzeniaa nie uwazasz ze szperanie w internecie i szukanie jakis starych profili na fuckbooku to przegiecie? Ja jej nie mam w znajomych - nie Nie obsluguje tego bo to jakis stary sprzed kilkunatsu lat profil do kotrego nie znam ani hasla ani loginu.
Liliana87
To Ty sie opanuj. Bo brniesz za daleko. Wyolbrzymilas to wszytko tak jak tylko Ty potrafisz. Nie raz już pokazałaś jak jesteś impulsywna. I na szczęście żyć ze mną nie musisz. A Ci co żyją nie narzekają. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem- Twój problem. Daj juz spokoj. Nie uważam,ze wiecznie narzekam i uważam,że u mnie jest najgorzej. Nie wiem skąd takie wnioski. Znowu wygadujesz bzdury. Każdy ma problemy, nie każdy tutaj o nich pisze.Dziewczyno opanuj sie Mysle ze wszystkie mamy teraz wieksze problemy niz to co ty opisujesz, Ja wczoraj napisalam do ciebie dwa zdania a ty wyskoczylas z jakims wielkim postem ze uciekasz z forum bo wredna bazylia tak ci zycie uprzykszyla... Czym? lumpeksem? Jak ty tak na wszystko reagujesz to wspolczuje bo ciezko takim ludziom w zyciu. Nie obchodzi mie twja sytuacja finansowa... To ty to wszystko od poczatku wyolbrzymiasz.
Słabe to wszystko.. naprawdę..
Liliana87
Tak, przepraszam. Przegapiłam. Na aplikacji nic mi nie wyświetla, powiadomień żadnych dopiero jak wejdę. Tak. Mieszkam w Białogardzie@Liliana87 bo pytałam wcześniej i albo przegapiłem albo Ty przegapiłem moje pytanie ,Ty jesteś z okolic Koszalina?
Liliana87
To dla Twojej wiadomości ktos , skoro nie Ty, dodaje na nim posty. Tak, wczoraj weszłam z ciekawości po tym jak dodałas swoje zdjęcie!!! Weszłam, bo znałam Twoje imię i nazwisko. To takie straszne??? Portal społecznościowy ogólnodostępny.a nie uwazasz ze szperanie w internecie i szukanie jakis starych profili na fuckbooku to przegiecie? Ja jej nie mam w znajomych - nie Nie obsluguje tego bo to jakis stary sprzed kilkunatsu lat profil do kotrego nie znam ani hasla ani loginu.
I nie, nie siedzę w necie i nie szperam jak jakiś szpieg z krainy deszczowcow.. jeju, Ty jesteś niereformowalna..
Tak pytam mój tato pochodzi z bardzo małej wioski pod Koszalinem i okolice Bobolice okoliczne wioski kojarzę.Uwielbiam tam jezdzic życie jest takie inne troszkę niż u nas bynajmniej u mojej rodziny której mam tam sporo.Tak, przepraszam. Przegapiłam. Na aplikacji nic mi nie wyświetla, powiadomień żadnych dopiero jak wejdę. Tak. Mieszkam w Białogardzie
reklama
Ale ja jestem szpieg i wyszpiegowalam że mieszkasz całkiem niedaleko właśnie taty stron.To dla Twojej wiadomości ktos , skoro nie Ty, dodaje na nim posty. Tak, wczoraj weszłam z ciekawości po tym jak dodałas swoje zdjęcie!!! Weszłam, bo znałam Twoje imię i nazwisko. To takie straszne??? Portal społecznościowy ogólnodostępny.
I nie, nie siedzę w necie i nie szperam jak jakiś szpieg z krainy deszczowcow.. jeju, Ty jesteś niereformowalna..
Podziel się: