reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czarno na białym bazylia sama wstawila prywatne zdjecie na forum a ty tylko napisalas ze sie zmieniła bo ma inne na profilowym wiec faktycznie jej priv do ciebie to przegiecie
a nie uwazasz ze szperanie w internecie i szukanie jakis starych profili na fuckbooku to przegiecie? Ja jej nie mam w znajomych - nie ;) Nie obsluguje tego bo to jakis stary sprzed kilkunatsu lat profil do kotrego nie znam ani hasla ani loginu.

Czarno na białym bazylia sama wstawila prywatne zdjecie na forum a ty tylko napisalas ze sie zmieniła bo ma inne na profilowym wiec faktycznie jej priv do ciebie to przegiecie
No też odebrałam ta wiadomość jako taki mały atak stąd moja reakcja. Nie spodziewałam się dlatego tak to wszystko wyszło. Ale już kwasy wysłane i mam nadzieję,że to koniec ;)

a nie uwazasz ze szperanie w internecie i szukanie jakis starych profili na fuckbooku to przegiecie? Ja jej nie mam w znajomych - nie ;) Nie obsluguje tego bo to jakis stary sprzed kilkunatsu lat profil do kotrego nie znam ani hasla ani loginu.
No ale chyba nie znalazła cię na fb po niku bazylia więc albo musialas jej podać imię nazwisko a to czy ona luknela sobie na fb za toba to jej sprawa sama pewnie z ciekawości jak bym znala dane kogos z kim tak długo pisze byłabym ciekawa profilu co w tym złego.Denerwuje cię że przegląda twój profil a sama stawiasz prywatne zdjecie dla kilkudziesieciu nas więc nie rozumiem Twojego wzburzenia

Dziewczyno opanuj sie ;) Mysle ze wszystkie mamy teraz wieksze problemy niz to co ty opisujesz, Ja wczoraj napisalam do ciebie dwa zdania a ty wyskoczylas z jakims wielkim postem ze uciekasz z forum bo wredna bazylia tak ci zycie uprzykszyla... Czym? lumpeksem? Jak ty tak na wszystko reagujesz to wspolczuje bo ciezko takim ludziom w zyciu. Nie obchodzi mie twja sytuacja finansowa... To ty to wszystko od poczatku wyolbrzymiasz.
To Ty sie opanuj. Bo brniesz za daleko. Wyolbrzymilas to wszytko tak jak tylko Ty potrafisz. Nie raz już pokazałaś jak jesteś impulsywna. I na szczęście żyć ze mną nie musisz. A Ci co żyją nie narzekają. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem- Twój problem. Daj juz spokoj. Nie uważam,ze wiecznie narzekam i uważam,że u mnie jest najgorzej. Nie wiem skąd takie wnioski. Znowu wygadujesz bzdury. Każdy ma problemy, nie każdy tutaj o nich pisze.
Słabe to wszystko.. naprawdę..

To dla Twojej wiadomości ktos , skoro nie Ty, dodaje na nim posty. Tak, wczoraj weszłam z ciekawości po tym jak dodałas swoje zdjęcie!!! Weszłam, bo znałam Twoje imię i nazwisko. To takie straszne??? Portal społecznościowy ogólnodostępny.
I nie, nie siedzę w necie i nie szperam jak jakiś szpieg z krainy deszczowcow.. jeju, Ty jesteś niereformowalna..

Tak, przepraszam. Przegapiłam. Na aplikacji nic mi nie wyświetla, powiadomień żadnych dopiero jak wejdę. Tak. Mieszkam w Białogardzie
Tak pytam mój tato pochodzi z bardzo małej wioski pod Koszalinem i okolice Bobolice okoliczne wioski kojarzę.Uwielbiam tam jezdzic życie jest takie inne troszkę niż u nas bynajmniej u mojej rodziny której mam tam sporo.

reklama
To dla Twojej wiadomości ktos , skoro nie Ty, dodaje na nim posty. Tak, wczoraj weszłam z ciekawości po tym jak dodałas swoje zdjęcie!!! Weszłam, bo znałam Twoje imię i nazwisko. To takie straszne??? Portal społecznościowy ogólnodostępny.
I nie, nie siedzę w necie i nie szperam jak jakiś szpieg z krainy deszczowcow.. jeju, Ty jesteś niereformowalna..
Ale ja jestem szpieg i wyszpiegowalam że mieszkasz całkiem niedaleko właśnie taty stron.

Do góry