reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Z estrofemu to zeszlam juz dawno. To byl 8tc tak mi sie wydaje. A jesli chodzi o progesteron to od 9tc zmniejszona mialam dawke luteiny podjezykowej. Z 4tabx3 do 12tyg zeszlam 1tab 3 razy dziennie. I tak schodzilam dalej z tej doustnej przyjmujac normalnie dopochwowa. Z dopochwowej schodze juz od tygodnia czyli tak od 14tc. Co tydzien mam zmniejszac dawke:) ile Ty bierzesz prg?
Edit. Juz sobie przypomnialam! Estrofem kazali mi odstawic od razu po serduszku! To byl 6tc
O widzisz, ja wlasnie zastanawiałam się czy już mogę odstawić zupełnie estrofem, vo teraz biorę 1szt dziennie. Po tym co napisałaś od jutra odstawie zupełnie 😘dzięki 😘

reklama
No ale chyba nie znalazła cię na fb po niku bazylia więc albo musialas jej podać imię nazwisko a to czy ona luknela sobie na fb za toba to jej sprawa sama pewnie z ciekawości jak bym znala dane kogos z kim tak długo pisze byłabym ciekawa profilu co w tym złego.Denerwuje cię że przegląda twój profil a sama stawiasz prywatne zdjecie dla kilkudziesieciu nas więc nie rozumiem Twojego wzburzenia
Nie po loginie tylko po nazwisku bo jak wiesz wysylalysmy sobie cos tam kiedys poczta... Co nie znaczy ze mozna to wykorzystywac. Tak tu wstawialam zdjecia jak wieszosc z nas bo to bylo mile zwyczajnie i czulam sie tu bezpiecznie. Dalam @Liliana87 do zruzmienia ze nie chce i nie zycze sobie na wieksze podawanie moich danych i to ona sie tym wzburzyla...

To Ty sie opanuj. Bo brniesz za daleko. Wyolbrzymilas to wszytko tak jak tylko Ty potrafisz. Nie raz już pokazałaś jak jesteś impulsywna. I na szczęście żyć ze mną nie musisz. A Ci co żyją nie narzekają. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem- Twój problem. Daj juz spokoj. Nie uważam,ze wiecznie narzekam i uważam,że u mnie jest najgorzej. Nie wiem skąd takie wnioski. Znowu wygadujesz bzdury. Każdy ma problemy, nie każdy tutaj o nich pisze.
Słabe to wszystko.. naprawdę..
Ja pamiec mam jak wiesz bardzo dobrą i doskonale pamietam kazde twoje slowa. Ale nie bede sie zachowywac jak ty i wyrzucac wszystko na forum ;) Jak dla mnie koniec tematu...

Nie po loginie tylko po nazwisku bo jak wiesz wysylalysmy sobie cos tam kiedys poczta... Co nie znaczy ze mozna to wykorzystywac. Tak tu wstawialam zdjecia jak wieszosc z nas bo to bylo mile zwyczajnie i czulam sie tu bezpiecznie. Dalam @Liliana87 do zruzmienia ze nie chce i nie zycze sobie na wieksze podawanie moich danych i to ona sie tym wzburzyla...
To Ty sie kochana wzburzylas. Skąd Ci przyszło do głowy,ze podam komukolwiek Twoje dane? Tym bardziej, ze Ty masz moje. Nawet nr kont mamy. Chyba bardziej Cię zdenerwowało to,ze piszesz, ze nie używasz fb a ja na nie weszłam i zobaczyłam,że jednak używasz. Bo innego wniosku skąd w Tobie ta złość nie mogę wymyśleć.

U mnie transfery byly dosc skomplikowane, tez troche trwaly, a mimo to oba skonczyly sie ciaza wiec spokojnie. Tera tylko pozytywne myslenie i spokoj przede wszytskim [emoji4]
Dziekuje ❤️ Z tego wszystkiego się rozpłakałam ale położna aniol cały czas mnie głaskała i pomagała oddychać spokojnie. Jestem wkurzona bo jeden generał pół godziny a inny minuta i było po sprawie

Wczoraj oglądałam te słynne 365 dni.... Widziałaś to?
To chyba trzeba ogladac jak się jest lekko podchmieloną, mogłam w sobotę obejrzeć [emoji23]. Nudy na pudy, nawet sceny seksu przewijałam[emoji12]
Jeśli komuś się podobało to sorki
Ja próbuję czytać książkę, dopiero potem chyba zabiorę się za film.Ale wlasnie na razie zbyt pozytywnych opinii nie słyszałam😊

Dziewczynki ja już po. Wymęczył mnie doktor bo nie mógł przejść przez ujście macicy. Ale zarodek podany, boje się tylko ze to „ grzebanie” może mieć negatywny wpływ na implantację. Będę się modlić aby kroplówka zadziałała. Proszę dziewczynki nie klicccie się już bo to forum jest wsparciem dla walczących ❤ Dziekuje za kciuki za mnie i kropeczka ❤❤❤❤
Dajcie znać czy ktoras z was miała taki długi transfer
A ja jestem zdania ze takie gmeranie moze nawet pomóc, moze pobudzil co trzeba;) ale wiadomo ze wszystko co odbiega "od normy" prowadzi u nas do strachu. Odpoczywaj:) ✊✊✊

reklama
Dziewczyny, bardzo Was przepraszam, ze na forum doszło do spiny miedzy mną A @bazylia128. Nie powinniście tego wszystkiego czytac. Nie mniej jednak ja też potrafię zawalczyć o siebie. Obiecuję poprawę, od dziś będę pracowała nad sobą i postaram się jak niejedna tutaj, mądrzejsza ode mnie, nie reagować na niektóre posty. Mam nadzieje,ze mi sie to uda.

Tymczasem wyszlam na taras i grzeje się na słoneczku. U nas w cieniu 21 stopni ;)

Do góry