bazylia128
Fanka BB :)
Jak dla mnie to Łukaszek jest sliczny Dziekuje, dzisiaj juz tez nabralam troche koloru bo dlugo siedzialam na dworkuAle ty "wariatko" jesteś śliczna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dla mnie to Łukaszek jest sliczny Dziekuje, dzisiaj juz tez nabralam troche koloru bo dlugo siedzialam na dworkuAle ty "wariatko" jesteś śliczna
Nie lubię takich" pańć"Tak, tu się zgadzam. Ludzie często się zapominają i wrzucają tam dosłownie wszystko.. powiem więcej. Wczesniej pracowałam w wydziale gospodarki komunalnej, w referacie drogownictwa. Ale w naszym wydziale był jeszcze referat mieszkalnictwa. Pokoje przechodnie, otwarte muszą być zawsze. Jak to w mieszkalnictwie, mieszkania socjalne komunalne, dodatki mieszkaniowe (niemale)... jak myślisz? Jak pracownicy weryfikuja prawdomownosc interesantów? Szczególnie w niespełna 25tysiecznym mieście, gdzie prawie wszyscy sie znają? To było żenujące.. komentarze,ze ta mieszka z tym, z innym ma kupę dzieci, składa oświadczenie,ze jest samotna i ma tylko swoje dochody A na fb wstawia fotki z grilla ze swoim nowym ukochanym..Tak pracują zusy, mopsy, urzędy skarbowe i inne, gdzie rozdaje się kase.. Nie powiem,ze niejednokrotnie szlak mnie trafiał jak przychodziła jakas moja kolezanka, w moim wieku i 2 dzieci w wieku powyżej 10 lat i nie przepracowała nawet miesiąca bo "dzieci są male" i przedkladala do dodatku 3miesieczne zaświadczenie mopsu na ponad 12 tys.. gdzie większość nie wlicza się do dochodu bo nie jest opodatkowane.. A ona rzęsy zrobione, paznokcie i wlosy zrobione, ubrana od stóp do głów i jeszcze Ci dogryza,ze masz się wziąć do roboty i sobie dzieci strzelić bo nie tylko jej beda musiały pracować na moja emeryturę.. eh. Ale się rozpisalam. A miałam tylko o udostępnianiu na fb napisać.
I to sie zmieni... Teraz naprawde bedzie prawdziwa BIDA ;( Moj Łukasz tez ze wzgledu na swoich klientow nie akceptuje fb, malo mnie interesuje co tam sie dzieje, nie znam nawet hasla i loginu, kiedys z ciekawosci weszlam sprawdzic co mojego bylego i mysle ze skonczylo by sie to awantura bo Łukasz nie chce o nim slyszec i to jest dla nas temat tabu... Chyba jestesmy sami z takimi przekonaniami ale w sieci nas malo - ja sie tutaj uzewnetrzniam i Łukasz to akceptuje ale mysle ze mnie sprawdzaTak, tu się zgadzam. Ludzie często się zapominają i wrzucają tam dosłownie wszystko.. powiem więcej. Wczesniej pracowałam w wydziale gospodarki komunalnej, w referacie drogownictwa. Ale w naszym wydziale był jeszcze referat mieszkalnictwa. Pokoje przechodnie, otwarte muszą być zawsze. Jak to w mieszkalnictwie, mieszkania socjalne komunalne, dodatki mieszkaniowe (niemale)... jak myślisz? Jak pracownicy weryfikuja prawdomownosc interesantów? Szczególnie w niespełna 25tysiecznym mieście, gdzie prawie wszyscy sie znają? To było żenujące.. komentarze,ze ta mieszka z tym, z innym ma kupę dzieci, składa oświadczenie,ze jest samotna i ma tylko swoje dochody A na fb wstawia fotki z grilla ze swoim nowym ukochanym..Tak pracują zusy, mopsy, urzędy skarbowe i inne, gdzie rozdaje się kase.. Nie powiem,ze niejednokrotnie szlak mnie trafiał jak przychodziła jakas moja kolezanka, w moim wieku i 2 dzieci w wieku powyżej 10 lat i nie przepracowała nawet miesiąca bo "dzieci są male" i przedkladala do dodatku 3miesieczne zaświadczenie mopsu na ponad 12 tys.. gdzie większość nie wlicza się do dochodu bo nie jest opodatkowane.. A ona rzęsy zrobione, paznokcie i wlosy zrobione, ubrana od stóp do głów i jeszcze Ci dogryza,ze masz się wziąć do roboty i sobie dzieci strzelić bo nie tylko jej beda musiały pracować na moja emeryturę.. eh. Ale się rozpisalam. A miałam tylko o udostępnianiu na fb napisać.
Zobacz załącznik 1102035
Moj Łuki nie lubie i nie chce zebym go pokazywalam na forum ale to mi pozowlil ❤ ❤ ❤
Bardzo ładnie to napisałaś [emoji173] az się wzruszyłam[emoji24] dlugo walczyliscie.. Ja chyba nie dałabym rady.. co prawda nasza walka pod okiem lekarzy trwała łącznie ponad 4 lata, ale przygodę z in vitro zaczęliśmy w czerwcu.. To były bardzo ciężkie 4 lata.. Bardzo...I czasem nieskromnie pomyślę o sobie egoistycznie,ze jestem bardzo silna.. I czasem czuje się z siebie dumna.. Z meza oczywiscie tez. Ale z siebie trochę jakby bardziej.. czy to normalne??
Lilianka jak będzie córa na 100 procent i bedziesz chciala to napisz mi priva z adrsem chętnie ci podeśle ubranek po mojej córci.Dziękuję kochana o ciuszki nie muszę się martwić bo siostra ma malucha, już mi szykuje ciuchy, ona ma fioła na punkcie bezow i szarości, nie kupuje małemu wcale niebieskich i chlopiecych typowo ciuchów więc dużo dostanę w spadku Ja liczę na to,ze szybko się choć trochę unormuje i maz zacznie pracować. Musimy dac rade bo kto jak nie my? My jesteśmy wojowniczki! [emoji8][emoji8][emoji8]
Tak najbardziej pod koniec dnia.Ale np wczoraj jeszcze nie zdążyłam wstać a już miałam skurcze nie bolesneMoże tak być ale wcale nie musi, czujesz jakieś twardnienie brzucha?
Myślisz ze to mogą już być te skurcze przepowiadające?one chyba zaczynać się mogą od 8mca, więc chyba to możliweTak najbardziej pod koniec dnia.Ale np wczoraj jeszcze nie zdążyłam wstać a już miałam skurcze nie bolesne
To kto za Ciebie posty udostępnia?I to sie zmieni... Teraz naprawde bedzie prawdziwa BIDA ;( Moj Łukasz tez ze wzgledu na swoich klientow nie akceptuje fb, malo mnie interesuje co tam sie dzieje, nie znam nawet hasla i loginu, kiedys z ciekawosci weszlam sprawdzic co mojego bylego i mysle ze skonczylo by sie to awantura bo Łukasz nie chce o nim slyszec i to jest dla nas temat tabu... Chyba jestesmy sami z takimi przekonaniami ale w sieci nas malo - ja sie tutaj uzewnetrzniam i Łukasz to akceptuje ale mysle ze mnie sprawdza
Przepowiadajace same sie wyciszaja jak sie polozysz na chwile na lewym boku. Te ktore sie nie wyciszaja, sa niebezpieczne.Myślisz ze to mogą już być te skurcze przepowiadające?