reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny, trochę mnie nie było ale dziś chciałam Wam życzyć miłej i słonecznej niedzieli ☺
Pytacie co u mnie, hmm czekam na czwartkowa wizytę i się okaże tak naprawdę.
Beta rośnie ale w swoim tempie czyli powoli ale w górę.
Ogólnie samopoczucie w miarę, czasem mam bóle ale daje rade. Najważniejsze że nie planie.
Dziś zrobiłam sobie test, sama nie wiem czemu może żeby poprawić sobie humorek 😉 a co tam.

Buziaki dla wszystkich co nadal myślą i wspieraja mnie trzymając mocne kciuki, dziękuję że jesteście 😘😘😘

Ostatnia edycja:
reklama
[emoji23] no nie mów, że z naszych Andrzeji zrobiły sie Andżeliny [emoji23]
Ja muszę powtórzyć usg, żeby się upewnić bo miał słaby sprzet ale powiedział, że nie byłby pewny tak Andrzeja, bo bić tu między nogami nie widzi i jakby miał stawiać jakieś pieniądze to niekoniecznie na chłopca [emoji16] ale siedział mi tyłkiem na pępku i nie mógł dokładnie zobaczyć [emoji31]
Hahah No to widzisz wojowniczki 😂 kiedy idziesz teraz podejrzeć Andżelinę ?
No to nas te dzieci w konia zrobiły 😎

@fredka84 kochanie jak tam masz kaca? Nie do konca zrozumialm twoje ostatnie zdanie [emoji28] [emoji173] [emoji8]
Które zdanie?
Nie mam kaca, fizycznie czuję się świetnie tylko mam moralniaka[emoji1751]. Głupoty tu pisałam [emoji1751].
Jeszcze wczoraj wieczorem nawalona mięso peklowalam do wędzenia, i dziś rano sprawdzałam czy dobrze obliczenia porobilam, miałam spisane na kartce ile czego trzeba dać [emoji12]. Talerz pobiłam, solankę porozlewalam w kuchni i nawet się nie umyłam, tylko twarz [emoji1751][emoji1751][emoji1751]

Które zdanie?
Nie mam kaca, fizycznie czuję się świetnie tylko mam moralniaka[emoji1751]. Głupoty tu pisałam [emoji1751].
Jeszcze wczoraj wieczorem nawalona mięso peklowalam do wędzenia, i dziś rano sprawdzałam czy dobrze obliczenia porobilam, miałam spisane na kartce ile czego trzeba dać [emoji12]. Talerz pobiłam, solankę porozlewalam w kuchni i nawet się nie umyłam, tylko twarz [emoji1751][emoji1751][emoji1751]
Chcialabym sie z toba upic ;)

Cześć dziewczyny, trochę mnie nie było ale dziś chciałam Wam życzyć miłej i słonecznej niedzieli ☺️
Pytacie co u mnie, hmm czekam na czwartkowa wizytę i się okaże rąk naprawdę.
Beta rośnie ale w swoim tempie czyli powoli ale w górę.
Ogólnie samopoczucie w miarę, czasem mam bóle ale daje rade. Najważniejsze że nie planie.
Dziś zrobiłam sobie test, sama nie wiem czemu może żeby poprawić sobie humorek 😉 a co tam.

Buziaki dla wszystkich co nadal myślą i wspieraja mnie trzymając mocne kciuki, dziękuję że jesteście 😘😘😘
Wzajemnie miłej niedzieli😘Trzymaj się Walczaka i oby do czwartku✊✊✊Fajnie, że się odezwałaś, bo trochę się martwiłam 💓💓💓😘😘😘

@Dakita30 i jeszcze ze mnie wyciagnela takie rzeczy ze masakra. Opowiadalam jak moj brat zapomnial mnie odebrac ze swietlicy i nauczycielka ze mna siedziala i caly czas sie denerwowala ze chce isc do domu. Po 16 -tej przyjechal po mnie moj tata a ja cala droge wylam ;) Jak weszlam do mieszkania to zaatakowalam Marka Tluczkiem do ziemniakow i powiedzialam ze go nienawidze :o a on sie smial ;)

Na internetach.
Tylko cena kosmiczna. 90 zł. Jedna. Wpisz ffpt3. Wyjdzie strona. Czasem w Liroyu się pojawiają w normalnej cenie 25 zł ale szybko znikaja[emoji58][emoji58][emoji58]
U mnie od wczoraj ostry ból gardła. Chyba angina, bo nalot biały na ściance i migdałach. Czekam na telefon od lekarza. Echhhh....
Oj;( uważaj na siebie i oby się infekcja nie rozwinęla [emoji8]

Kochana ten jeden zarodek okazal sie byc zdrowy pod wzgledem genetycznym a plec jest zenska ;) Mozemy jeszcze trzy razy podchodzic na moich komorkach ;) Dla nas to wspaniala wiadomosc. Ja sie ciezko zbieralam ale juz sie pozbieralam, Łukasz mi zalatwil sesje z psychiatrą niby psychoterapetą ale jednak ;) Nie wymagam leczenia farmakologicznego tylko czasu ;) Jak u cieie jestes juz na wolnym ? Teskno bez ciebie ;)
Super wiadomość ze zarodek jest zdrowy wiec musi sie udac❤ja bardzo bede trzymac kciuki. Wiec kochana mysl teraz tylko pozytywnie 😍 to powiedzenie ze czas leczy rany uwazam za bardzo prawdziwe. Bardzo sie ciesze i chciałabym Cię teraz usciskac🤗
Narazie do swiat pracuje normalnie ale jest nas tylko 3 na firmie. Musimy dokonczyc pewne prace ktore nam zlecono . Reszta siedzi w domu . Tylko nie wiadomo czy wszyscy do nas wrócą. Szef powiedział ze czeka nas kryzys i nie wie czy to przetrwamy.
Ciezko mi ogolnie z ta sytuacja, ale mysle ze teraz jak bedzie nas tak malo bede sie czula duzo bezpieczniej.
Postaram sie częściej odzywac bo ostatnio mialam gorszy czas ale wydaje mi sie ze jest juz lepiej😉

reklama
Oj;( uważaj na siebie i oby się infekcja nie rozwinęla [emoji8]

Dziękuję Lilianka. Dzwoniłam już do lekarza. Dostałam antybiotyk i coś do psikania gardła. Lekarz mówi, że jak biały nalot, to jakaś bakteria, nie wirus. Ufff. Kazał się obserwować oczywiście o dzwonić jak pojawi się kaszel i gorączka 😑i leki nie

Do góry