reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale jak to kara za brak rękawiczek? A sklep rękawiczki daje?

U nas w jednym sklepie wiszą, ale musisz wejść do sklepu, zeby je ubrać, więc kontrolerzy mówili klientom że powinni w swoich przychodzić i ewentualnie te sklepowe założyć na swoje. Więc powinno się przychodzić w swoich. Te gumowe można wyprać albo w domu wyszorować w myślę więc są wielokrotnego użytku. My na szczęście te gumowe zawsze na kartony kupowałyśmy (a bo to do obierania ziemniaków albo pielenia ogródka) z mamą więc mamy zapas. Więc zalecam nosić swoje żeby się nikt nie dopieprzył.

Co za czasy... Aż niemożliwe...

jejku jak przez dwa dni po tym wszystkim nie zjadlam nic i na trzeci dzien rece mi sie trzesly przy rosolku tak teraz pozeram wszystko: zieemnory i to peree, chleby, maslo, slodycze wszystko mi wchodzi jak w galezie ;) lody, trzy kawy dziennie, ciasto maskara nigdy tak nie mialam ;)

Ja przeciez pisalam ze ukradlam ze sklepu kilka rekawiczek tcyh do warzyw ;) w sklepie to widzieli sie do mnie ucmiechali i nie zostalam ukarana ;)

Bardzo się cieszę, że w końcu u Ciebie się pojawiły promyki słońca. Wierzę w Twoją dzielną Kropkę ✊✊✊✊✊ w końcu dobre wiadomości! ✊✊✊✊ I masz niesamowity urok wewnętrzny,że Ci powiedzieli jaka płeć 😎 Niedawno czytałam artykuł, że w Polsce podawanie/badanie płci jest zabronione, bo w innych krajach (zabijcie mnie - nie pamiętam jakich) można zbadać płeć i "zażyczyć sobie" transfer chłopca/dziewczynki (co już osobiście uważam za fanaberie, bo ludzie korzystają z in vitro bo mają problemy i modlą się o chociaż jedno zdrowe dziecko a nie żeby sobie ktoś na "widzimisię mieć 3synów" wybierać płeć...)

@Karmelove92 przytulam Cię mocno i będę trzymać kciuki w poniedziałek ✊✊✊✊ cuda się zdarzają więc oby beta zaskoczyła wszystkich i wystrzeliła ✊✊✊✊

Szczerze mówiąc nie powinno sie ich używać wiecej niż raz. Dlatego że prawidlowo zdjete (czyli tak żeby na swoich rękach nie zostawić patogenow) nie nadają się już do ubrania. A po wyjściu że sklepu przed wejściem do auta trzeba je zdjąć inaczej wszystko z rękawic zostanie w aucie na kierownicy siedzeniach i pasach. Sklep powinien oferować rękawice jeśli nie dawać to sprzedawać że niewielką kwotę. Ale jak ludzie nie mają bo nie jest łatwo je kupić to co mają robić. To jest bez sensu. Szczerze mówiąc uważam że sensowniejszy jest obowiązek noszenia masek niż rękawic ale w tych durny kraju ważniejsza jest produkcja jednorazowych długopisów na wybory niż masek ratujacych życie. Po....bany kraj.
Przepraszam.
U nas w jednym sklepie wiszą, ale musisz wejść do sklepu, zeby je ubrać, więc kontrolerzy mówili klientom że powinni w swoich przychodzić i ewentualnie te sklepowe założyć na swoje. Więc powinno się przychodzić w swoich. Te gumowe można wyprać albo w domu wyszorować w myślę więc są wielokrotnego użytku. My na szczęście te gumowe zawsze na kartony kupowałyśmy (a bo to do obierania ziemniaków albo pielenia ogródka) z mamą więc mamy zapas. Więc zalecam nosić swoje żeby się nikt nie dopieprzył.

Co za czasy... Aż niemożliwe...

Dziekuje ;) Naszym marzeniem od zawsze byla corka - jakos tak innaczej niz wszyscy ;) to sa tylko badania a ja mam za soba dluuuuga historie ;( Jesli mielibysmy chlopczyka to tez bylby najbardziej ukochanym dzieckiem na swiecie. Ja wiecej dzieci nie bede miala, jesli uda nam sie jakims cudem to jedno ;)
Mega że kropek okazał się Kropką😍Jestem pewna, że zrobicie wszystko, żeby się udało!!!❤️❤️❤️ Będę bardzo, bardzo mocno trzymać kciuki żeby marzenie się teraz spełniło!!! 😊

reklama
Do góry