Nooooo i taka @bazylia128 kochamyJakos z wasem nie mialam nigdy problemu... Za to przedwczoraj ogolilam pierwszy raz po punkcji pachy wiesz co tam bylo ? zapuscilam sie ale to chyba efekt relanium i siedzenia w domu... Dzisja juz mnie Łukasz z radosci wykorzystal Nic nie bolalo chyba doszlam do siebie
reklama
Jej, bardzo współczuję [emoji22][emoji22][emoji22]. Nie wiem co ci napisać bidulko [emoji22]. Trzymaj się [emoji3590]1,2 ja już nie mam siły [emoji24][emoji24][emoji24]
Pójdźka
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro1,2 ja już nie mam siły
Pójdźka
My tu wierzymy ze sie uda i nadal trzymamyDziewczynki niestety macica jest zbyt kurczliwa ... będę miała kroplówkę 4 godzinna w dniu transferu przykro mi bo to dodatkowy stres i ponad 4 godziny w klinice a mąż w samochodzie ... potem mam zaleconą nospe forte 4 razy dziennie. Strasznie mi smutno, dręczą mnie koszmary i mam złe przeczucia ze nie uda nam się
Tasza
Gratulacje [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] oby teraz z górki poszło[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]Nie chcialam wczesniej pisac ale Łukasz na mnie strasznie cisnal zeby jednak przebadac wczesniej i nie transferowac przed wynikiem bo sie bal zebym znowu nie przechodzila po raz enty poronienia... Za darmo nam go przebadali i wykluczyli wszelkie wady genetyczne... To plec zenska. Szalejemy z radosci ze jest zdrowe... Teraz badanaia immuno, histero albo laparo i dzialamy [emoji173] [emoji173] [emoji173] Daja nam 50% wiec to tez nie jest tak ze jak zdrowe to musi sie zaimplantowac. ALE dzisiaj mamy swieto [emoji173][emoji173][emoji173]
Tasza
My po usg. Na 100 % córka, waga około 300 g, rozwija się prawidłowo. Wiek ciąży 19 tydzień 3 dni. Na wyniki amniopuncji jeszcze muszę tydzień poczekać. Poznajcie Roksanę [emoji3590][emoji3590], buzię zakrywa rączką, (wygląda trochę jak ufo [emoji51]) . Zobacz załącznik 1101316Zobacz załącznik 1101316
Ufo albo zombi[emoji6] gratki[emoji3][emoji3][emoji3]
Pójdźka
Dziewczyny a wracajac do bety @Karmelove92 to nie uwazacie ze przy moruli moze jeszcze byc za wczesnie na jednoznaczna betę. Morule sa 2 dniowe? Dobrze kojarzę czy cos mylę?Bardzo mi przykro
Ananasowa93
Ja tez mysle ze za wcześnie w sumie 1,2 to nie 0. Może powtórzy w poniedziałek i będzie coś więcejDziewczyny a wracajac do bety @Karmelove92 to nie uwazacie ze przy moruli moze jeszcze byc za wczesnie na jednoznaczna betę. Morule sa 2 dniowe? Dobrze kojarzę czy cos mylę?
Ananasowa93
Ja tak się zastanawiam jak będzie wyglądała beta u mnie bo mam weryfikacje 3 dpt 5 dpt i 10dpt. Czy 3 dnia będzie już coś czy nic ?
reklama
Laurka2019
[/QUOTE]
U mnie w 3dpt blastocysty beta wyszla 2.Ja tak się zastanawiam jak będzie wyglądała beta u mnie bo mam weryfikacje 3 dpt 5 dpt i 10dpt. Czy 3 dnia będzie już coś czy nic ?
Podziel się: