reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jakos z wasem nie mialam nigdy problemu... Za to przedwczoraj ogolilam pierwszy raz po punkcji pachy :o wiesz co tam bylo ? :biggrin2::biggrin2::biggrin2: zapuscilam sie ale to chyba efekt relanium i siedzenia w domu... Dzisja juz mnie Łukasz z radosci wykorzystal ;) Nic nie bolalo chyba doszlam do siebie ;)
Nooooo i taka @bazylia128 kochamy ❤️🤣

reklama
Dziewczynki niestety macica jest zbyt kurczliwa ... będę miała kroplówkę 4 godzinna w dniu transferu 🥺 przykro mi bo to dodatkowy stres i ponad 4 godziny w klinice a mąż w samochodzie ... potem mam zaleconą nospe forte 4 razy dziennie. Strasznie mi smutno, dręczą mnie koszmary i mam złe przeczucia ze nie uda nam się 😭😭😭
My tu wierzymy ze sie uda i nadal trzymamy ✊✊✊✊

Nie chcialam wczesniej pisac ale Łukasz na mnie strasznie cisnal zeby jednak przebadac wczesniej i nie transferowac przed wynikiem bo sie bal zebym znowu nie przechodzila po raz enty poronienia... Za darmo nam go przebadali i wykluczyli wszelkie wady genetyczne... To plec zenska. Szalejemy z radosci ze jest zdrowe... Teraz badanaia immuno, histero albo laparo i dzialamy [emoji173] [emoji173] [emoji173] Daja nam 50% wiec to tez nie jest tak ze jak zdrowe to musi sie zaimplantowac. ALE dzisiaj mamy swieto [emoji173][emoji173][emoji173]
Gratulacje [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] oby teraz z górki poszło[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

reklama
Do góry