reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczynki.Ja od rana odpoczywam mąż zabrał małego do siostry i aż dziwnie taka cisza.Moge se oglądać grzebać w telefonie do woli i akurat to robię.
Lez ile sie da i odpoczywaj. Super, ze sie udalo.
Ja wlasnie odebralam wyniki i mam infekcje. I to w dodatku klebisiella, ktors moze powodowac porod przedwczesny [emoji53] Za*ebiscie. Czekam na info od gin, na bank dostane antybiotyki.

reklama
Ślinię się właśnie [emoji39][emoji39][emoji39] póki co zżarłam czekoladę, następna słodkość to chyba biszkopt z piankami, tylko nigdy biszkoptu jeszcze nie piekłam i mam nadzieję, że z mąki żytniej razowej będzie zjadliwy[emoji23]
Nie wiem czy taka maka nie za ciezka... Jak na pierwszy raz to ryzykowne, bo moze nie wyrosnac.

To korzystasz z przepisu 3-2-1 widzę, też tak robiłam ale dawalam albo mąkę pszenną wysokiego typu, albo mieszalam z orkiszowa. Ten przepis z masterchef Junior [emoji1787] Gnojki mnie zawstydzaja [emoji85][emoji85][emoji85]
Ostatnio oglądałam jeden odcinek i wielu rzeczy sama nie robiłam nigdy[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Chcialam wam przedstawic naszego nowego czlonka rodziny ;) Dzisiaj o 7 rano Łukasz mi ja przyniósł do łóżka ;) Jest szczeniaczkiem ale podobno bedzie bardzo duza. U nas dom duzo i a i milosci mamy duzo do zaoferowania wiec mysle ze bedzie z nami szczesliwa. Lukasz mi tlumaczyl ze ktos chcial sie jej pozbyc ze wzgledu na korona :wściekła/y::realmad: podobno byla bardzo zaniedbana ale wczesniej on z tat ja juz wykapali, odrobaczyli i odpchlili. Troche mi sie to wydaje podejrzane ale nie szkodzi ;) Juz ja kocham ;) Pieknie bawi sie z Ozinkiem i biegaja wokol stolu tylko Alutka patrzy na nia troche z boku i powarkuje ale napewno sie do niej przekona. Dlatego ze bedzie podobno bardzo duzym pieskiem ma juz wielkie poslanko na dole i tam bedzie uczona spac i przebywac - wiec szykuja nam sie rozłączne nocki, zeby nie zostawala sama a nauczyla sie spac na dole ;) Na imie ma TOLA ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Juz zamowilismy karme Forza ale zanim przyjdzie bedzie jadla kurczaczka z marchewka ;) Zeby moje maluchy nie byly zazdrosne szykuje sie gotowanie rosolku jak dla wojska ;) Przyznam sie ze sie poplkalam jak ja wzielam na rece ;) Ale chyba pierwszy raz tez sie usmiecham ;)
Śliczna😍

Do góry