reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To Utrogestan tańszy ok 50 zł.
No lutinus też jest cholernie drogi, opakowanie 21 tabletek 100mg już w hurtowniach jest po 300 zł i więcej [emoji33] mi się udało kupić 2 tyg temu jeszcze po 220zl, ale to już reszyki były i już mnie w aptece uprzedzała, że ceny poszły ostro.do góry [emoji33]

reklama
Zapodacie sprawdzony przepis na sam spod od tarty? Bo robilam juz rozne z neta i za każdym razem w smaku bez szalu, czuje tam sama margarynę albo same masło.. [emoji85][emoji85][emoji85]
No właśnie nie mam. Mi się ostatnio sprawdza ale przy moich składnikach-mąka żytnia razowa i cukier kokosowy proporcja jak z kruchego ciasta po prostu a i tak trochę się sypie jak była na spodziw szarlotki czy makowca. Może trzeba by było dać trochę więcej mąki albo extra żółtko.

Idzie tak:
300gmąki
200g masła
100cukru
1jajo
Łyżeczka proszku do pieczenia

Dzięki kochana ale to chyba nie uczulenie bo dziś pierwszy raz aplikowałam, poprostu mam bardzo wrażliwa śluzówkę i często używam poprostu probiotyki żeby unikać podrażnień i infekcji a teraz musiałam zrezygnować bo wiadomo estrofem aplikowalam ... z przytulanek zrezygnowałam tez żeby uniknąć infekcji ale boje się ze od tego aplikowania kilka razy dziennie coś mi się przypałeta [emoji3064] ale mam stres od kilku dni już brzuch boli i często płacze bez powodu, z mężem się 2 dzień nie odzywam ... masakra nawet przy stymulacji nie musiałam takich humorkow. [emoji3166][emoji3166]
Też miałam ten problem. Aplikuję palcem. Ślinię palec i tabletkę i wchodzi. Czasem poczuję że coś drapnę i wtedy jest taka brązowawa wydzielina. Ale od tego momentu bez podrażnień i infekcji.

Wiecie co, nie wiem czy te ceny w sklepach to kwestia dodatkowych procedur antykorona czy kwestia ostrego zarobku. Skoro u nas ceny spadły ponad 30% to czwmu w sklepie jest drożej niż było?

Chcę kupić byka hodowlanego i inaczej niż wertowanie dokumentów plus filmik teraz się tego nie zrobi. Znane i porządne hodowle tyle samo poobcinały ceny. Jedną partię zwierząt muszę sprzedać przed świętami i aż się boję za jaką cenę...

No właśnie nie mam. Mi się ostatnio sprawdza ale przy moich składnikach-mąka żytnia razowa i cukier kokosowy proporcja jak z kruchego ciasta po prostu a i tak trochę się sypie jak była na spodziw szarlotki czy makowca. Może trzeba by było dać trochę więcej mąki albo extra żółtko.

Idzie tak:
300gmąki
200g masła
100cukru
1jajo
Łyżeczka proszku do pieczenia
To korzystasz z przepisu 3-2-1 widzę, też tak robiłam ale dawalam albo mąkę pszenną wysokiego typu, albo mieszalam z orkiszowa. Ten przepis z masterchef Junior [emoji1787] Gnojki mnie zawstydzaja [emoji85][emoji85][emoji85]

Wiecie co, nie wiem czy te ceny w sklepach to kwestia dodatkowych procedur antykorona czy kwestia ostrego zarobku. Skoro u nas ceny spadły ponad 30% to czwmu w sklepie jest drożej niż było?

Chcę kupić byka hodowlanego i inaczej niż wertowanie dokumentów plus filmik teraz się tego nie zrobi. Znane i porządne hodowle tyle samo poobcinały ceny. Jedną partię zwierząt muszę sprzedać przed świętami i aż się boję za jaką cenę...
No to jest masakra....

No ja też się głowie jakim cudem ceny w skupie trzody idą na dół skoro mięso w sklepach idzie do góry...

Chcialam wam przedstawic naszego nowego czlonka rodziny ;) Dzisiaj o 7 rano Łukasz mi ja przyniósł do łóżka ;) Jest szczeniaczkiem ale podobno bedzie bardzo duza. U nas dom duzo i a i milosci mamy duzo do zaoferowania wiec mysle ze bedzie z nami szczesliwa. Lukasz mi tlumaczyl ze ktos chcial sie jej pozbyc ze wzgledu na korona :wściekła/y::realmad: podobno byla bardzo zaniedbana ale wczesniej on z tat ja juz wykapali, odrobaczyli i odpchlili. Troche mi sie to wydaje podejrzane ale nie szkodzi ;) Juz ja kocham ;) Pieknie bawi sie z Ozinkiem i biegaja wokol stolu tylko Alutka patrzy na nia troche z boku i powarkuje ale napewno sie do niej przekona. Dlatego ze bedzie podobno bardzo duzym pieskiem ma juz wielkie poslanko na dole i tam bedzie uczona spac i przebywac - wiec szykuja nam sie rozłączne nocki, zeby nie zostawala sama a nauczyla sie spac na dole ;) Na imie ma TOLA ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Juz zamowilismy karme Forza ale zanim przyjdzie bedzie jadla kurczaczka z marchewka ;) Zeby moje maluchy nie byly zazdrosne szykuje sie gotowanie rosolku jak dla wojska ;) Przyznam sie ze sie poplkalam jak ja wzielam na rece ;) Ale chyba pierwszy raz tez sie usmiecham ;)
Ale miałaś piękna pobudkę ❤️! Łukasz chyba wiedział co poprawi Ci humor! On Cię naprawdę bardzo kocha i chce żebyś się w końcu uśmiechała! 😘😘😘
Jest cudowna 😍

reklama
Screenshot_2020-04-01-11-47-37.png

😂😂😂

Do góry