reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To Utrogestan tańszy ok 50 zł.
No lutinus też jest cholernie drogi, opakowanie 21 tabletek 100mg już w hurtowniach jest po 300 zł i więcej [emoji33] mi się udało kupić 2 tyg temu jeszcze po 220zl, ale to już reszyki były i już mnie w aptece uprzedzała, że ceny poszły ostro.do góry [emoji33]

reklama
Zapodacie sprawdzony przepis na sam spod od tarty? Bo robilam juz rozne z neta i za każdym razem w smaku bez szalu, czuje tam sama margarynę albo same masło.. [emoji85][emoji85][emoji85]
No właśnie nie mam. Mi się ostatnio sprawdza ale przy moich składnikach-mąka żytnia razowa i cukier kokosowy proporcja jak z kruchego ciasta po prostu a i tak trochę się sypie jak była na spodziw szarlotki czy makowca. Może trzeba by było dać trochę więcej mąki albo extra żółtko.

Idzie tak:
300gmąki
200g masła
100cukru
1jajo
Łyżeczka proszku do pieczenia

Dzięki kochana ale to chyba nie uczulenie bo dziś pierwszy raz aplikowałam, poprostu mam bardzo wrażliwa śluzówkę i często używam poprostu probiotyki żeby unikać podrażnień i infekcji a teraz musiałam zrezygnować bo wiadomo estrofem aplikowalam ... z przytulanek zrezygnowałam tez żeby uniknąć infekcji ale boje się ze od tego aplikowania kilka razy dziennie coś mi się przypałeta [emoji3064] ale mam stres od kilku dni już brzuch boli i często płacze bez powodu, z mężem się 2 dzień nie odzywam ... masakra nawet przy stymulacji nie musiałam takich humorkow. [emoji3166][emoji3166]
Też miałam ten problem. Aplikuję palcem. Ślinię palec i tabletkę i wchodzi. Czasem poczuję że coś drapnę i wtedy jest taka brązowawa wydzielina. Ale od tego momentu bez podrażnień i infekcji.

Wiecie co, nie wiem czy te ceny w sklepach to kwestia dodatkowych procedur antykorona czy kwestia ostrego zarobku. Skoro u nas ceny spadły ponad 30% to czwmu w sklepie jest drożej niż było?

Chcę kupić byka hodowlanego i inaczej niż wertowanie dokumentów plus filmik teraz się tego nie zrobi. Znane i porządne hodowle tyle samo poobcinały ceny. Jedną partię zwierząt muszę sprzedać przed świętami i aż się boję za jaką cenę...

No właśnie nie mam. Mi się ostatnio sprawdza ale przy moich składnikach-mąka żytnia razowa i cukier kokosowy proporcja jak z kruchego ciasta po prostu a i tak trochę się sypie jak była na spodziw szarlotki czy makowca. Może trzeba by było dać trochę więcej mąki albo extra żółtko.

Idzie tak:
300gmąki
200g masła
100cukru
1jajo
Łyżeczka proszku do pieczenia
To korzystasz z przepisu 3-2-1 widzę, też tak robiłam ale dawalam albo mąkę pszenną wysokiego typu, albo mieszalam z orkiszowa. Ten przepis z masterchef Junior [emoji1787] Gnojki mnie zawstydzaja [emoji85][emoji85][emoji85]

Wiecie co, nie wiem czy te ceny w sklepach to kwestia dodatkowych procedur antykorona czy kwestia ostrego zarobku. Skoro u nas ceny spadły ponad 30% to czwmu w sklepie jest drożej niż było?

Chcę kupić byka hodowlanego i inaczej niż wertowanie dokumentów plus filmik teraz się tego nie zrobi. Znane i porządne hodowle tyle samo poobcinały ceny. Jedną partię zwierząt muszę sprzedać przed świętami i aż się boję za jaką cenę...
No to jest masakra....

No ja też się głowie jakim cudem ceny w skupie trzody idą na dół skoro mięso w sklepach idzie do góry...

Chcialam wam przedstawic naszego nowego czlonka rodziny ;) Dzisiaj o 7 rano Łukasz mi ja przyniósł do łóżka ;) Jest szczeniaczkiem ale podobno bedzie bardzo duza. U nas dom duzo i a i milosci mamy duzo do zaoferowania wiec mysle ze bedzie z nami szczesliwa. Lukasz mi tlumaczyl ze ktos chcial sie jej pozbyc ze wzgledu na korona :wściekła/y::realmad: podobno byla bardzo zaniedbana ale wczesniej on z tat ja juz wykapali, odrobaczyli i odpchlili. Troche mi sie to wydaje podejrzane ale nie szkodzi ;) Juz ja kocham ;) Pieknie bawi sie z Ozinkiem i biegaja wokol stolu tylko Alutka patrzy na nia troche z boku i powarkuje ale napewno sie do niej przekona. Dlatego ze bedzie podobno bardzo duzym pieskiem ma juz wielkie poslanko na dole i tam bedzie uczona spac i przebywac - wiec szykuja nam sie rozłączne nocki, zeby nie zostawala sama a nauczyla sie spac na dole ;) Na imie ma TOLA ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Juz zamowilismy karme Forza ale zanim przyjdzie bedzie jadla kurczaczka z marchewka ;) Zeby moje maluchy nie byly zazdrosne szykuje sie gotowanie rosolku jak dla wojska ;) Przyznam sie ze sie poplkalam jak ja wzielam na rece ;) Ale chyba pierwszy raz tez sie usmiecham ;)
Ale miałaś piękna pobudkę ❤️! Łukasz chyba wiedział co poprawi Ci humor! On Cię naprawdę bardzo kocha i chce żebyś się w końcu uśmiechała! 😘😘😘
Jest cudowna 😍

reklama
Screenshot_2020-04-01-11-47-37.png

😂😂😂

Do góry