reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No i popatrz jak szybko sie wtedy pozbieralam po zabiegu i nawet bardziej myslalam i poczeszalam innych niz siebie... Dlatego ze nawet sekundy czasu nie mialam na to zeby pomyslec ze bedzie dobrze i jest szansa z tego na ciaze a na ta stymulacje przygotowywalam sie pol roku, pod kazdym wzgledem.
Bo to przyszło tak nieplanownie i nawet się tego nie spodziewalas.. A tutaj WSZYSTKO robiłaś, szykowalas siebie, swój organizm na jak najlepszy efekt.. I tak jak wcześniej napisałaś, zawiódł czynnik ludzki.. To takie kurew...sko niesprawiedliwe.

A ja od wczoraj mam bieżnie [emoji7] wiem, że większość ludzi uważa to za głupotę bo nie ma jak ruch na świeżym powietrzu, ale gwarantuje, że żadna w okolicy by nie chciała biegać. Sąsiad o różnych godzinach dwa wilczury na spacery wypuszcza i prośby żeby tego nie robił nic nie dają, a że mieszka "w polu" to ma w dupie z.te.psy potrafią np. do mojego ogródka przybiegną i już raz stan przedzawałowy miałam. Idę sobie po pietruszkę a tam dwa wilczury. A na bieżni mogę sobie nawet o 21 (czyli wtedy kiedy mam najwięcej czasu) popatatajać. Chociaż teraz mi zostało chodzenie, mąż będzie biegał.
Żadna głupota, każdemu co innego pasuje [emoji8]. Na tym ci chociaż żadna pogoda nie straszna [emoji6]

Żadna głupota, każdemu co innego pasuje [emoji8]. Na tym ci chociaż żadna pogoda nie straszna [emoji6]

Dokałdnie, to sam próbuje tacie wytłumaczyć bo chodzi i gada że biegać to w okół domu można, a ja mu mówię że ciągle albo pada albo wieje a tak niezależnie od pogody i pory dnia mam chwilę i lecę, zawsze mogę przerwać itp 😀

Dokałdnie, to sam próbuje tacie wytłumaczyć bo chodzi i gada że biegać to w okół domu można, a ja mu mówię że ciągle albo pada albo wieje a tak niezależnie od pogody i pory dnia mam chwilę i lecę, zawsze mogę przerwać itp [emoji3]
I możesz film obejrzeć w międzyczasie [emoji12]. Widzisz, same plusy [emoji12]

Zobacz załącznik 1099635
Łukasz dostal zdjecie jak wyglada u nas dzisiaj targowisko !!!!!!!!!!!!
W taki sposob to bedziemy mieli stan pandemii do konca roku albo do ostatniego żywego... 😢 😢 😢
U mnie w sklepie to samo! To szok jakiś! I widzisz w jakim wieku to są ludzie? Ostatnie dni to ruch jak nie wiem co, a dziś to nieporozumienie! Nie wiedziałam czy dzisiaj w pracy płakać czy krzyczeć. Rozumiesz, że kobiety w ciąży chodzą w tym tlumie w ciąży? Boże ja nie mogę podejść do transferu, a w sklepie one zakupy robią bez żadnych rękawiczek, masek niczego! Kolejki, że prawie na plecy sobie wchodzili i bardzo dużo osób starszych i to takich 70-80 lat!

Kurde dziewczyny, jutro muszę jechać w końcu do Biedry, bo pustki w lodówce [emoji33]. Normalnie się cykam i postanowiłam że pojadę i 7-rano, spóźnię się do pracy i zostanę te pół godziny dłużej i to odrobię. Po pracy się boję jechać [emoji848] Już obmyślam co kupić, planuję kilka posiłków i robię listę [emoji1751]. Ciężkie zadanie [emoji1751]

Dziewczyny to kompletnie nie na forumowy temat, ale ja już nie mogę od tego siedzenia w domu, ćwiczę, ale pomyślałam ze zamówię stepper do ćwiczeń w domu, zajmuje mało miejsca. Czy któraś na tym ćwiczyła? Polecacie?
@Natsnats Ty jako nasz ekspert od ćwiczeń co o tym myślisz? @bazylia128 Ty tez dużo ćwiczysz, myślisz ze warto?
Hej kochana, ja wszystko polecam byle się ruszać :) mi od siedzenia i leżenia w domu dupa się spłaszczyła i teraz to staram się chodzić przed telewizorem w miejscu...wyglada trochę dziwnie jakby mnie cislo do kibelka ale co mi tam 😜 A kiedyś to potrafiłam nawet biegać w miejscu przed tv jak mnie serial wkręcił 😜

reklama
Hej kochana, ja wszystko polecam byle się ruszać :) mi od siedzenia i leżenia w domu dupa się spłaszczyła i teraz to staram się chodzić przed telewizorem w miejscu...wyglada trochę dziwnie jakby mnie cislo do kibelka ale co mi tam 😜 A kiedyś to potrafiłam nawet biegać w miejscu przed tv jak mnie serial wkręcił 😜
Hehe to zamawiam. Brakuje mi słowni, a nie zanosi się ze szybko pójdę 😭

Do góry