reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja w poniedziałek 4.02 idę podglądać swoją kruszynkę, nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok, już zobaczę rączki i nóżki bo ostatnio była duża głowa z ogonkiem :-)

Dostalam odpowiedz od lekarki. Napisala,ze te cysty to puste pecherzyki.Zostaly przebite podczas punkcji i nie maja one wplywu na ciaze.Nie sa powodem do niepokoju. uffffffffffff

Madzialenak, wczoraj wieczorem przed zasnieciem myslalam o Tobie i Twojej poniedzialkowej wizycie. Az Ci zazdrosze, ale tak pozytywnie. :-)Zobaczysz malego czlowieczka, ludzika, owoc waszej milosci, owoc tak dlugo oczekiwany....:-)

a ja dziewczyny mieszkam w nieduzym miescie i zadzwonilam do laboratorium i pani powiedziala ze 50 zl kosztuje beta gcg i czeka sie tydzien na wynik , bbu hahaha.. dzwonie dalej...
kolejne laboratorium cena 28 zl- badanie w poniedzialek w godzinach porannych wynik wtorek w godzinach popoludniowych.
to chyba bardziej oplaca mi sie jechac do warszawy i wrocic i wtym czasie juz bedzie wynik mooj na necie :/

Ostatnia edycja:
No widzisz agapl, nie ma się czym przejmować. Jutro już bez niepotrzebnego stresu przyjmiesz swoje śliczne, silne bąbelki.

sham, POWARIOWALI!!!!:szok: Faktycznie,jesli masz niedaleko do Warszawy, to lepiej jedz zrobic tam bete. Taniej i wynik tego samego dnia dostepny w necie.

reklama
wanda - ja testuję 11-go

madzialenak - u mnie w klinice nie dają luteiny tylko duphaston. Mam zapisane 3x1 do dnia testu. I mój gin też powiedział, że jeśli go biorę to luteiny już nie trzeba. Ale podobno mają podobne działanie. Na pewno pójdę 9dpt się zbadać i jeśli wskaźnik będzie za mały to zapytam o zwiększenie. Dziękuję za informację.

Do góry