reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dobranoc. Niech do snu anioł modrymi skrzydły Was otoczy.

23484_dobranoc2.jpg

Martka, najlepiej bedzie jak pojdziesz na bete. Nic nie jest jednak przesadzone. Sa kobiety, ktore maja normalne @ a o ciazy dowiaduja sie po miesiacu lub nawet 2.

To i ja się witam w ten deszczowy poranek !!!

boli mnie brzuch jak na okres, czuje go go dość mocno..
ale czekam. jeszcze tylko do poniedziałku !! oby przetrwać wekend !!

Martka idż na bete, co by sie nie działo to tylko beta daje pewność!!

trzymam kciuki za Ciebie i inne dziewczyny:-)
u mnie jest wszystko dobrze ,juz coraz czesciej rozmawiam z moim groszkiem i mysle o pokoiku dla mojego malego szczescia, i tego zycze wszystkim oczekujacym by tez przyszedl dzien kiedy beda o tym myslec:-D

witaj agapl 13 caly czas mysle o Tobie i prosee moja Lucie by pomogla TObie:-)

Lesny, dziekuje.oj poplakalam sie.... Pomodle sie zatem za Twoja Lucie. Ona musiala byc wspanialym, cieplym czlowiekiem.
Ciesze sie,ze TWoj groszek ma sie dobrze. A Ty jak sie czujesz???? Widac juz brzusio??? 15-centymetrowy groszek, to juz pokazny rozmiar ;-)
Fajnie,ze zagladasz na nasze forum. :-)

reklama
Dzwonili z labo. Zarodeczki rozwijaja sie dobrze. Transfer 2 szkrabow jutro o 10. Embriolog nawet nie protestowala, jak ostatnio ale moze dlatego,ze poprzednio byly blastusie i teoretycznie wieksze szanse na ciaze.
Jutro 3dzien zycia moich bobaskow i wkracza plemniczek do akcji. Oby dzielnie sie spisal.
Lekarka nadal nie odpisala ale czekam cierpliwie. Chyba jakby te cysty zagrazaly zagniezdzeniu, to by nie zezwolila na transfer. Napisala mi ostatnio,ze trzyma kciuki wiec chyba cos jej tam zalezy :blink:

Do góry