reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiesz, strasznie mnie to wkurza bo jednak większość potrafi siedzieć w domu i co oni sobie myślą jak widzą tych ****....nych spacerowiczów [emoji49]. Skoro jedni potrafią siedzieć na dupie to niech wszyscy to zrobią [emoji49].
Wszyscy do ku...rwy nędzy chcemy cieszyć się wiosną i jak widzę te tłumy nad morzem czy w parkach to mnie trafia [emoji49]. Ja siedzę z piz...dą w domu a też bym chciała pospacerować [emoji49]
Dlaczego jedni łażą po mieście a drudzy siedzą w domach?!?!. Wyjdźmy kuwa wszyscy na dwór [emoji49]

Ja doskonale Cię rozumiem.Ale też rozumiem trochę tych ,co mają już jobla od siedzenia w domu i nawet balkonu ,by zaczerpnąć świeżego powietrza :no: :no: :no: nie akceptuję jednak też tych zgromadzeń w parkach ,itd-bo to jest nieodpowiedzialne...Mam Koleżankę z 2 małych dzieci i ona naprawdę bardzo przejęła się tym wszystkim ,3 tyg siedziała z nimi w domu aż w końcu mówi,że musiała na działkę wyjść ,bo nie szło z tymi maluchami już wytrzymać-oczywiście wszystkie środki ostrożności:maseczki,rękawiczki itd.

reklama
Wiesz, strasznie mnie to wkurza bo jednak większość potrafi siedzieć w domu i co oni sobie myślą jak widzą tych ****....nych spacerowiczów [emoji49]. Skoro jedni potrafią siedzieć na dupie to niech wszyscy to zrobią [emoji49].
Wszyscy do ku...rwy nędzy chcemy cieszyć się wiosną i jak widzę te tłumy nad morzem czy w parkach to mnie trafia [emoji49]. Ja siedzę z piz...dą w domu a też bym chciała pospacerować [emoji49]
Dlaczego jedni łażą po mieście a drudzy siedzą w domach?!?!. Wyjdźmy kuwa wszyscy na dwór [emoji49]
Dałaś czadu. Spacery są dozwolone:) Ja należę do umiarkowanych spacerowiczów, czyli 30 minut dwa razy w tygodniu, no może trzy razy. Syn zakłada rolki, jeździ jak szalony. Córunia mnie szkoli i wózek tylko pojedzie do parku to zaraz chce na rączki. Po tych 30 minutach padam i szybko wracamy do domu.

Dałaś czadu. Spacery są dozwolone:) Ja należę do umiarkowanych spacerowiczów, czyli 30 minut dwa razy w tygodniu, no może trzy razy. Syn zakłada rolki, jeździ jak szalony. Córunia mnie szkoli i wózek tylko pojedzie do parku to zaraz chce na rączki. Po tych 30 minutach padam i szybko wracamy do domu.
Właśnie, spacery dozwolone i przez to wszyscy zginiemy marnie. Zaraz ich zakażą ale wtedy może być za późno. Takie moje zdanie, wybacz jeśli cię uraziłam, nie to było moim zamiarem.
Boję się w hu...j bo nasza służba zdrowia w życiu nie ogarnie większej ilości zarażonych

U nas niby tv przekazuje,że do końca kwietnia będzie po piku zachorowań ,ale ja w to nie wierzę.Obawiam się naprawdę tragedii u nas. W zachodniopomorskim dzisiaj szpitale proszą o pomoc ,bo nie mają PODSTAWOWYCH środków ochronnych: maseczek itd a to " dopiero" 51 potwierdzonych przypadków!!!Lekarze proszą o wpłaty ,bo chcą zakupić respiartory,których jest za mało! Nasza służba zdrowia od lat była niedofinansowana i ja nie widzę tego ,by oni mogli sobie poradzić z taką epidemią:no::no::no:
A władza chce jeszcze wybory urządzić:eek:
Z tymi wyborami to przesadzili pisowcy. Kuzwa izolacja ale wybory maja sie odbyc😡pojeb...i sorrki za wyrażenie ale nie rozumiem ich postępowania. Francuzi nie odwolali wyborow i bardzo zaluja bo mają duzo zarażonych. U nas w Anglii będzie gorzej niz we Włoszech. Ludzie dalej wychodzą i nie przestrzega zakazow. Wiekszosc firm otwarte. Masakra. Ale w Polsce w takich sytuacjach ludzie sobie pomagaja. Jestem w szoku. Jest to piekne. Wiem ze bedzie gorzej ale ludzie w Polsce mam wrażenie ze sa bardziej odpowiedzialni. Siedza w domu , ulice puste. To dobry znak i mam nadzieję ze przez to szybko sytuacja wroci do normy

Najsmieszniejsze dla mnie jedt to, ze normalnie Polacy siedza na dupach, zamykaja sie w domach, socjalizuja sie malutko w porownaniu do takich Wlochow czy Hiszpanow, dla ktorych niemozliwe jest wrocic prosto do domu po pracy czy szkole, oni zyja na ulicy. I teraz nagle k*rwa mac, wszyscy Polacy maja potrzebe wychodzenia. Debile.
No, ale dopoki nie zacznie sie mowic prawdy o ilosci zachorowan i ofiar to nikt sie bal nie bedzie. A na prawde sie nie zanosi poki co...

Właśnie oglądam wiadomości i jednak Polacy to też nie myślace barany [emoji49][emoji49][emoji49]. Znowu od hu...ja ludzi soaceruje, jeździe na rowerkach i rolkach, no ja pier... dolę [emoji49]. Chyba też trzeba jeździ i lać ich pałą jak e tym filmiku. Nerwica mnie wzięła
Dlatego może głupio to zabrzmi ale dobrze,ze pogoda się zrypala to nie będą się szwedac.. wczoraj bylo tak ciepło, Marek był w markecie po zakupy i mowi ,ze masakra ile ludzi ma mieście...

reklama
U nas niby tv przekazuje,że do końca kwietnia będzie po piku zachorowań ,ale ja w to nie wierzę.Obawiam się naprawdę tragedii u nas. W zachodniopomorskim dzisiaj szpitale proszą o pomoc ,bo nie mają PODSTAWOWYCH środków ochronnych: maseczek itd a to " dopiero" 51 potwierdzonych przypadków!!!Lekarze proszą o wpłaty ,bo chcą zakupić respiartory,których jest za mało! Nasza służba zdrowia od lat była niedofinansowana i ja nie widzę tego ,by oni mogli sobie poradzić z taką epidemią:no::no::no:
A władza chce jeszcze wybory urządzić:eek:
Bo nasze województwo zawsze omijane jeżeli chodzi o służbę zdrowia.. W całej Polsce zbiórki, szycie maseczek, dokarmianie służby zdrowia, tutaj akurat widac jak ludzie potrafią się zjednoczyć i zmobilizować do pomocy ale.prawda jest taka,ze to rząd powinien dam na to.kase.. nie byli przygotowani.. Może się czegoś naucza i zrobia jakas rezerwe na przyszłość.. chociaż nie... ojcu dyrektorowi trzeba będzie dac i telewizji..

Do góry