Wiesz, strasznie mnie to wkurza bo jednak większość potrafi siedzieć w domu i co oni sobie myślą jak widzą tych ****....nych spacerowiczów [emoji49]. Skoro jedni potrafią siedzieć na dupie to niech wszyscy to zrobią [emoji49].
Wszyscy do ku...rwy nędzy chcemy cieszyć się wiosną i jak widzę te tłumy nad morzem czy w parkach to mnie trafia [emoji49]. Ja siedzę z piz...dą w domu a też bym chciała pospacerować [emoji49]
Dlaczego jedni łażą po mieście a drudzy siedzą w domach?!?!. Wyjdźmy kuwa wszyscy na dwór [emoji49]
Ja doskonale Cię rozumiem.Ale też rozumiem trochę tych ,co mają już jobla od siedzenia w domu i nawet balkonu ,by zaczerpnąć świeżego powietrza nie akceptuję jednak też tych zgromadzeń w parkach ,itd-bo to jest nieodpowiedzialne...Mam Koleżankę z 2 małych dzieci i ona naprawdę bardzo przejęła się tym wszystkim ,3 tyg siedziała z nimi w domu aż w końcu mówi,że musiała na działkę wyjść ,bo nie szło z tymi maluchami już wytrzymać-oczywiście wszystkie środki ostrożności:maseczki,rękawiczki itd.