reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moje drogie dziewczynki zwłaszcza te w ciąży izolujcie się tak na poważnie. Dziś rozmawiałam z kuzynką która jest neonatologiem w Szwajcarii i niestety same nieszczęścia robią cesarki a zarażone matki niestety umierają. Bierzcie przykład z Rozenek bo z tym wirusem osłabiony organizm ma małe szanse.
Czyli jednak cc to błąd w przypadku kobiety rodzącej zarażonej koronawirusem?
A w PL tej biednej dziewczyny z Podkarpacia nawet nie wliczyli do ofiar koronawirusa. Żyjemy w jakimś debilnym kraju... Naprawdę strach się bać co nas wszystkich czeka😪

Kochane mysle o was ciagle❤. Przepraszam ze sie nie odzywam ale ciagle pracuje a jak mam wolne to sprzatam gotuje i staram sie często rozmawiać z moja rodzinką. Strasznie mnie dołuje ta sytuacja ale mysle ze większość z nas ma z tym problem . Tu w Anglii nie czuje sie bezpieczna. Mam wojne w szefostwem bo walcze zeby zamknęli firme. Pracownicy przychodzą do mnie i mówią że nie chca tu byc bo mają rodziny a mnie serce pęka ze nic nie moge zrobic. Ciagle rozmowy nic nie daja. Dostalismy listy dla policji ze moge sie przemieszczać bo pracuje w waznej firmie. Poważnie drukowanie pieprzonych magazynów, ulotek jest takie ważne 😡 noz mi sie w kieszeni otwiera. Biuro pracuje w domu i mam z nimi kontakt przez telefon. No tak oni sa bezpieczni a co z nami?!Kasa najważniejsze. Moim zdaniem to my ludzie sa najważniejsi. Ogladajac wiadomosci w Polsce płacze bo jestem pod wrażeniem ak tam ludzie sobie pomagają . To jest cos pieknego. Ile ja bym dała zeby byc w tym momecie w Polsce . Kochane prosze uwazajcie na siebie. Zycze wam duzo zdrowia bo ona jest teraz najważniejsze ❤❤❤
straszne to ze ludzie potrafia tak lekko decydowac o zyciu i zdrowiu innych ludzi... Korona jednak nie wybiera bogatych, tych stojacych u władzy jak widac wszystkich sprawiedliwie dotyka. Ciezko mi wyobrazic to z czym codziennie musisz sie zmagac...

Moje drogie dziewczynki zwłaszcza te w ciąży izolujcie się tak na poważnie. Dziś rozmawiałam z kuzynką która jest neonatologiem w Szwajcarii i niestety same nieszczęścia robią cesarki a zarażone matki niestety umierają. Bierzcie przykład z Rozenek bo z tym wirusem osłabiony organizm ma małe szanse.
A o co chodzi z Rozenek?

Kochane mysle o was ciagle[emoji173]. Przepraszam ze sie nie odzywam ale ciagle pracuje a jak mam wolne to sprzatam gotuje i staram sie często rozmawiać z moja rodzinką. Strasznie mnie dołuje ta sytuacja ale mysle ze większość z nas ma z tym problem . Tu w Anglii nie czuje sie bezpieczna. Mam wojne w szefostwem bo walcze zeby zamknęli firme. Pracownicy przychodzą do mnie i mówią że nie chca tu byc bo mają rodziny a mnie serce pęka ze nic nie moge zrobic. Ciagle rozmowy nic nie daja. Dostalismy listy dla policji ze moge sie przemieszczać bo pracuje w waznej firmie. Poważnie drukowanie pieprzonych magazynów, ulotek jest takie ważne [emoji35] noz mi sie w kieszeni otwiera. Biuro pracuje w domu i mam z nimi kontakt przez telefon. No tak oni sa bezpieczni a co z nami?!Kasa najważniejsze. Moim zdaniem to my ludzie sa najważniejsi. Ogladajac wiadomosci w Polsce płacze bo jestem pod wrażeniem ak tam ludzie sobie pomagają . To jest cos pieknego. Ile ja bym dała zeby byc w tym momecie w Polsce . Kochane prosze uwazajcie na siebie. Zycze wam duzo zdrowia bo ona jest teraz najważniejsze [emoji173][emoji173][emoji173]
Bidulko Ty ;(
To wszystko jest takie straszne, niesprawiedliwe i najgorzej,ze nie wiadomo kiedy się to skończy;(
Przytulam mocno i życzę dużo sił. I zdrowia[emoji8]

[emoji24] A co masz na mysli pisząc, aby brać przykład z Rozenkowej?

Też mam obawy straszne .Wczoraj zaczęłam 33tc i mimo że z synem prawie non stop siedzimy w domu ma z pracuje i ma kontakt z ludźmi.Czekaja mnie wizyty i też się obawiam poprostu liczę na no że jak już mnie to dopadnie to przejdę bezproblemowo.Szczerze wam tylko napisze że pierwszy raz mam obawy o przyszlosc kwarantanna jest strasznie dolujaca nie tylko dlatego że trzeba się izolować ale ogólnie że Jest .Wiem jedno jak to cuchnie bardziej będę doceniać niektóre rzeczy

reklama
Dzień dobry Kobitki!
@Ananasowa93 ja bym nie brała tej heparyny ,jeśli to tylko 4 zastrzyki...chyba więcej szkody niż pożytku możesz sobie zafundować.
@Czarna1985 bardzo Ci współczuję:( Sytuacja dla wszystkich jest teraz trudna😢 Trzymaj się tam jakoś! dużo zdrówka ✊✊✊!!!
@Netiaskitchen jakie pyszności robisz🤤🤤🤤
@Wiórka to już jutro🙃🙃🙃✊✊✊

Ja miałam wczoraj jakiś słabszy dzień.Chyba już to zamknięcie daje mi się we znaki🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Choć mój Małż skutecznie poprawia mi nastrój-wariat jeden😬😬😬to On ogarniał obiado i robił zapiekankę ziemniaczaną....Jutro idę do pracy,wiem może to niepopularne teraz ,ale się cieszę. Mam nadzieję,że pozostanę zdrowa...

Miłego dnia Dziewczyny😘😘😘

Do góry