reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

lilonka dzięki za zaproszenie, ale jeszcze się wstrzymam. Nie chcę zapeszać :sorry2: A co do jajników, to mam leżeć głównie ze względu na torbiel, która może pęknąć. A tego nie chcemy :no:, bo to już duże zagrożenie dla ciąży.

Pingwinku
a Ty kiedy wybierasz się na usg? I czemu wyrzuciłaś kminek z kanapki??? Boszzzz, ja totalnie chyba jestem zielona :baffled: Ja tylko o serach pleśniowych, surowym mięsie i takich oczywistych oczywistościach wiem. Z drugiej strony nie chcę zwariować ze strachu:confused:

reklama
Sham - z jednej strony podwójna radość, a z drugiej podwójny niepokój :tak: W takim tygodniu jak ja jestem trzeba już na siebie bardzo uważać - głównie uprawiać kanapping.

Mikimo, moje gratulacje!!! Ale fajnie, że będą bliźniaki.
Teraz tylko musisz pomyśleć, co byś chciała

2 chłopaków,

stylowi_pl_dziecko_2032129.jpg

2 dziewczynki,

stylowi_pl_dziecko_2095529.jpg

czy parkę??? :-D
stylowi_pl_dziecko_1914186.jpg

Nie wiem jak wytrzymam do następnego tygodnia zanim się dowiem ile Maluchów tam siedzi :-D Pewnie tak samo jak do tej pory czekając na I betę, II i III i IV czyli z WAMI!!!!:tak: Nie puszczam kciuków, ale i Wy o mnie pomyślcie :blink: co by Maluch/y zdrowo rosły i się ładnie w przyszłym tygodniu pokazały.
Ja tradycyjnie uciekam spać :-D
Do jutra!!!

Domat - Ja naprawde mam tak duzy strach przed robienie testu, ze jak slysze, ze dziewczyny sie decyduja na zrobienie wczesniej testu z moczu, to mnie juz boli brzuch ze strachu. Dlatego napisalam o odwadze - nie mialam nic zlego na mysli. Po prostu ten moment prawdy jest dla mnie przerazajacy...
Tez nie bardzo wiem jak to jest bo to tea moje pierwsze ivf, ale pewnie dziewczyny maja racje ze 7dpt to moze byc za wczesnie.

Mikimo - double no trouble! gratulacje - podwojne!

Pingwinku - ciesze sie, ze troche znalazlas pocieszajacych wiadomosci i sie mniej martwisz.

spokojnego wieczoru wszystkim!

wanda - wiem, że nie miałaś nic złego na myśli. Ja w ogóle jak byłam po transferze powiedziałam sobie, że nie zrobię nic wcześniej niż za 14 dni ale jak czytam jak dziewczynom rośnie beta to myślę sobie, że ja też mogłabym się tak cieszyć :) a sikańca chyba w ogóle nie zrobię. Nie są 100% a ja już byłam w ciąży dwa razy i nie chcę sie nakręcać niepotrzebnie bo to dodatkowy stres..

reklama
Domat - a dodatkowo byly tu dziewczyny, ktore sikaniec oszukal i sie martwily, podczas gdy beta ladnie rosla.
Ja zrobie, tak jak lekarz zalecil 12 dpt, ale chyba poprosze zeby po wyniki zadzwonil narzeczony, bo ja umre na zawal czekajac az pani odczyta mi wynik. brrr
trzymam &&&&, zeby tym razem nasze badania bety okazaly sie euforia, a nie tylko poczatkowym stresem!

Do góry