reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, bo tak myślę o tej glukozie w moczu, czytałam ze albo cukrzyca ciążowa, albo nerki albo wątroba. Nie nakręcam się oczywiście. Ale pójdę jutro i oddam jeszcze raz mocz do badania i zobaczę czy dalej wyjdzie. Ale macie pomysł czy cos jeszcze przy okazji zrobic? Np próby watrobowe?
Zrob glukoze na czczo.

Ja nie wiem oczywiście tego na pewno. To tylko moje filozofowanie... Ale ja myślę, że Ty tak "odpuściłaś" sobie ten ostatni transfer(w sensie 3 niepowodzenia, Paśnik umówiony, kiry porobione), że wyszło 💓Głowa też jest ważna 👍
Więc Mamuśka nie spinaj pośladów. Będzie git😘
4 niepowodzenia. A ten udany to pierwszy z nowej procedury. Ale fakt, w ogóle nie spodziewałam się tego transferu w lutym, więc może i coś w tym jest ze trochę głowa, trochę infekcja, trochę przygotowanie organizmu po stymulacji, pewnie też zarodek... Nobody knows. Grunt ze jest 😊9 tc się zaczął. Takiego szoku życzę Wam wszystkim😘

reklama
Jak można umawiać transfer na podstawie pasków? Co to za poroniona praktyka?!
Przecież trzeba srodek sprawdzić,czy endo jest odpowiedniej grubości,czy nie ma jakichś niebezpiecznych torbieli itp. Przy crio mialam zawsze wizyte ok 10dc zeby właśnie sprawdzić co sie dzieje i czy endo jest gotowe na przyjęcie zarodka. Dr określał dzien owulacji i wtedy byl pregnyl/ovitrele we wskazanym terminie i wyliczanie dnia transferu w zależności ilu dniowu byl zarodek.Przy ostatnim transferze mialalam endo 12.8 i było idealne.
Statystyki mowia ze organizm wypoczety 2-3miesiace po punkcji ma większe szanse na powodzenie transferu.
Czyli nie ma się co dziwić że dupa z tego wyszła [emoji29]
A podobno Novum takie super i wogole..

Do góry