Liliana87
Fanka BB :)
Super gratulacje będzie księżniczkaDziewczynki! Mam wyniki testu wolnego dna płodu wyszly prawidlowo i spodziewamy się dziewczynki[emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super gratulacje będzie księżniczkaDziewczynki! Mam wyniki testu wolnego dna płodu wyszly prawidlowo i spodziewamy się dziewczynki[emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]
Prawda☺ malutka ksiezniczka ☺ Kochana jaką Ty masz ladna glukoze na czczo. Nigdy takiej nie mialam. Mierze w domu glukometrem i diete trzymam. Ale 70 to nigdy nie udalo mi się miecSuper gratulacje będzie księżniczka
Badanie na czczo, tabletka po oddaniu krwi.Dziewczynki juteo mam badania przed wizyta i chce powtórzyć tsh bo teraz biorę euthyrox i nie wiem czy brać rano tabletkę czy dopiero po badaniu ?
Cudownie gratulujęDziewczynki! Mam wyniki testu wolnego dna płodu wyszly prawidlowo i spodziewamy się dziewczynki☺☺☺☺
Zrob glukoze na czczo.Dziewczyny, bo tak myślę o tej glukozie w moczu, czytałam ze albo cukrzyca ciążowa, albo nerki albo wątroba. Nie nakręcam się oczywiście. Ale pójdę jutro i oddam jeszcze raz mocz do badania i zobaczę czy dalej wyjdzie. Ale macie pomysł czy cos jeszcze przy okazji zrobic? Np próby watrobowe?
Baby gora [emoji16]Dziewczynki! Mam wyniki testu wolnego dna płodu wyszly prawidlowo i spodziewamy się dziewczynki[emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]
4 niepowodzenia. A ten udany to pierwszy z nowej procedury. Ale fakt, w ogóle nie spodziewałam się tego transferu w lutym, więc może i coś w tym jest ze trochę głowa, trochę infekcja, trochę przygotowanie organizmu po stymulacji, pewnie też zarodek... Nobody knows. Grunt ze jest 9 tc się zaczął. Takiego szoku życzę Wam wszystkimJa nie wiem oczywiście tego na pewno. To tylko moje filozofowanie... Ale ja myślę, że Ty tak "odpuściłaś" sobie ten ostatni transfer(w sensie 3 niepowodzenia, Paśnik umówiony, kiry porobione), że wyszło Głowa też jest ważna
Więc Mamuśka nie spinaj pośladów. Będzie git
Ale Cudownie!!!! Gratulacje!!! Piekny poczatek weekenduDziewczynki! Mam wyniki testu wolnego dna płodu wyszly prawidlowo i spodziewamy się dziewczynki☺☺☺☺
Czyli nie ma się co dziwić że dupa z tego wyszła [emoji29]Jak można umawiać transfer na podstawie pasków? Co to za poroniona praktyka?!
Przecież trzeba srodek sprawdzić,czy endo jest odpowiedniej grubości,czy nie ma jakichś niebezpiecznych torbieli itp. Przy crio mialam zawsze wizyte ok 10dc zeby właśnie sprawdzić co sie dzieje i czy endo jest gotowe na przyjęcie zarodka. Dr określał dzien owulacji i wtedy byl pregnyl/ovitrele we wskazanym terminie i wyliczanie dnia transferu w zależności ilu dniowu byl zarodek.Przy ostatnim transferze mialalam endo 12.8 i było idealne.
Statystyki mowia ze organizm wypoczety 2-3miesiace po punkcji ma większe szanse na powodzenie transferu.