reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wrzucilam pierwszy lepszy artykul ktory znalazlam ale jest ich duzo wiecej w internecie wystarczy poszukac gdzie pisza o tym ze endo bardzo czesto pod wplywem stymulacji, hormonow nie nadaje sie pozniej do transferu.
Poniżej zamieściłam skuteczność klinik i transferów. Kliniki dlugo nie chciały tych danych udostępnić.
Co do skuteczności na świeżym czy krio to serio różnice są niewielkie. Gdyby było inaczej każda z nas miałaby krio. Każda klinika ma swoje statystyki i nawet nie muszą sięgać do badań naukowych aby wiedzieć jak w rzeczywistości to wygląda. Zobacz oni przeprowadzają tysiące transferów, wiedzą jak naprawdę to wygląda.

Załączniki

• MZ dane o skuteczności realizatorów.pdf
    1,7 MB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam 65 rano a po zjedzeniu 140 poprostu dramat tez musze trzymac diete juz nie moge sie doczekac porodu juz zapowiedzialam ze jak wroce ze szpitala to ma byc sernik, faworki, tort bezowy wszystko czego nie moglam jesc a co uwielbiam. Jedyny plus to taki ze od kiedy zdiagnozowali cukrzyce przestalam tyc wiec Przez cala ciaze przytylam 11kg.
Aż dzisiaj wyciągnę glukometr i sobie tez sprawdzę przed i po jedzeniu.

No nie wiem Tego ale nawet nie mam żadnego gin żeby mi wystawił skierowanie na to badanie

To z kliniki niech Ci da. Ja wszystkie skierowania na hsg,laparoskopię miałam z kliniki.Na laparotomię się wepchałam:D:D:D Jak byłam w tym szpitalu z tym ostrym stanem zapalnym ,to "zaprzyjażniłam" się z Ordynatorem,opisałam Mu całą swoją historię,wymusiłam pomoc, i ją wychodziłam tak naprawdę.Po kolejnej miesiączce wróciłam do Niego z kompletem wszystkich dokumentów jakie chciał i miałam operację:p:p:p

reklama
Do góry