reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cukrzyca nie jeśli we krwi poziom jest prawidłowy. Albo błąd albo sterydy one potrafią dawać cukier w moczu.
Dziewczyny, bo tak myślę o tej glukozie w moczu, czytałam ze albo cukrzyca ciążowa, albo nerki albo wątroba. Nie nakręcam się oczywiście. Ale pójdę jutro i oddam jeszcze raz mocz do badania i zobaczę czy dalej wyjdzie. Ale macie pomysł czy cos jeszcze przy okazji zrobic? Np próby watrobowe?

reklama
Uwaz
Dziwie sie ze mi tego nie zaproponował. Pytalam sie czy jeszcze mozna cos zrobic.Mowil ze cykl jest stracony. Ja mialam endo 14mm to tez moglo by byc. Dopytam sie. Dzieki 😊😊
moj dr choc cudowny tez omalo nie odpuscil mojego cyklu, u mnie cykle jak w zegarku a w momencie kiedy mialam podchodzic okazalo sie ze pecherzyk maly a powinien juz byc dojrzaly wiec dr stwierdzil ze cykl odpada ze bedzie bezowulacyjny ale ja stwierdzilam ze nie odpuszcze ze skoro jest pecherzyk to moze jeszcze urosnie i okazalo sie ze urusl poprostu o tydzien wydluzyl mi sie cykl i transfer udany to wlasnie ta Kruszynka siedzi w brzuchu i nie chce wyjsc choc juz blagam ja codziennie. Mi sie wydaje ze oni nie chca zle tylko Im sie poprostu tak nie spieszy jak nam i wola wybierac pewniejsza i skuteczniejsza droge. Ja przy pierwszym podejsciu bylam tak obstawiona lekami i sterydami ze czasem sie zastanawiam czy to nie Przez to serduszko przestalo bic bo bylo tego poprostu za duzo ale statystycznie na sztucznym cyklu udaje sie czesciej i w prowadzeniu jest latwiejszy do kontroli wiec wybieraja sztuczny u mnie tez nie bardzo chcial isc na naturalnym musialam sama sie uprzec to i tak chcial mi dolozyc hormony i steryd ale powiedzialam ze nie ze chce sprobowac naturalnie bez zadnych lekow i sie udalo wiec uwazam ze powinno sie probowac roznych rozwiazan szczegolnie jak sie nie udaje bo tak jak napisala motylek kazdy jest inny i u kazdego zadziala co innego.

Transfer mrozonych zarodka to 60% szansy dlatego juz niektore kraje odchodza od swierzych transferow.
No widzisz, statystystyka na dużych liczbach zawsze spoko, ale moja historia i moja prywatna statystyka na jednej osobie pokazuje, że niekoniecznie to takie zero jedynkowe 😊 6 crio transferów, w tym 1 udany czyli skuteczność 17% , jeden transfer świeży i udany, czyli skuteczność 100%😊

No widzisz, statystystyka na dużych liczbach zawsze spoko, ale moja historia i moja prywatna statystyka na jednej osobie pokazuje, że niekoniecznie to takie zero jedynkowe 😊 6 crio transferów, w tym 1 udany czyli skuteczność 17% , jeden transfer świeży i udany, czyli skuteczność 100%😊
To 100% mi sie podoba najbardziej ❤
U mnie tez 100% ale na crio bo mialam 2 i oba udane ❤️ Oj zeby kazda mogla tak napisac niezaleznie od metody...

Cukrzyca nie jeśli we krwi poziom jest prawidłowy. Albo błąd albo sterydy one potrafią dawać cukier w moczu.
Dobrze,ze te badanie moczu nie jest jakieś skomplikowane i po prostu częściej będę je robila. Gdyby nie Wy to nawet bym na to dziś uwagi nie zwróciła, bo nie było obok żadnej L czy H.. A jeżeli chodzi o cukier to lekarz nie kazal mi robić glukozy na wizytę ale sama ja zrobiłam z ciekawości jak tam się zachowuje, bo metformina odstawiona A ja sobie ostatnio dietę odpuscilam..

reklama
Do góry