Mówisz i masz ale doktorek mówi że mało wyraźne przez zastrzyki neoparin w brzuch. No ale u Ciebie to prawie brzucha nie widać@Waleczna36 trzymam kciuki
@juchaa_87 noooo ale tak bez fotki ? Nooo wiesz
@E-lenna witam ponownie ale fotkę też mogłabyś wstawić nacieszyć oko
A ja tutaj Wam przedstawiam mojego Andrzeja zaczęliśmy 20 tc
@Tasza albo mi się wydaje albo mamy „podobne” brzuchy
reklama
SuperŁadny brzuszek ☺ gratuluję
A to mój maluch
Ruda08
Fanka BB :)
Nic a nic, mama też nie jest dla mnie nadziejaŚlicznie wyglądacie a miała siostra rozstępy? Ja pewnie będę miała, bo mama ma kilka po ciąży i siostra też. Nie są jakoś bardzo widoczne, ale jednak..
Moja koleżanka np miała bardzo duży brzuch i jakoś przed samym porodem „wyskoczył” jej jeden rozstęp przy pępku. Więc teraz to nawet go nie witać, bo się zlewa
Tasza
Rzekłabym, że możesz nawet mieć mniejszy[emoji23][emoji23][emoji23] dalej jesteś chuuuuuda[emoji6]@Waleczna36 trzymam kciuki [emoji8]
@juchaa_87 noooo ale tak bez fotki ? Nooo wiesz [emoji41]
@E-lenna witam ponownie ale fotkę też mogłabyś wstawić [emoji23] nacieszyć oko
A ja tutaj Wam przedstawiam mojego Andrzeja [emoji3059] zaczęliśmy 20 tc [emoji7]
@Tasza albo mi się wydaje albo mamy „podobne” brzuchy [emoji23]
Ruda08
Ooooo piękne te zdjęciaMówisz i masz ale doktorek mówi że mało wyraźne przez zastrzyki neoparin w brzuch. No ale u Ciebie to prawie brzucha nie widać
Pamietam miałam przy jednym transferze heparynę ... nawet brzucha dotknąć nie mogłam
Tasza
Wygląda jakby pielił grządkę[emoji6]Ładny brzuszek [emoji5] gratuluję[emoji177] [emoji177]
A to mój maluch[emoji177]
Ruda08
Dziecię me siedzi mi na pęcherzu, we flakach i się ukrywa, No co zrobićRzekłabym, że możesz nawet mieć mniejszy[emoji23][emoji23][emoji23] dalej jesteś chuuuuuda[emoji6]
Tasza
Zaczynając poprzednią ciążę miałam 25/50, teraz już 75/100 novothyral...No z tą tarczycą to też są schody w ciąży....
Tasza
No ja wciągam tragicznie. Nie wiem po co to dziecku skoro takie małe jest jeszcze[emoji848][emoji23]Papa plus usg.
Dolegliwości nie miałam żadnych. Bez mdłości i wymiotów. Kompletnie nic. Jedynie wyciągam wszystko jak odkurzacz, zaczęlo się od 7tyg i tak mam do teraz, aż się boję stawać na wagę.
No takiego odwazniake mamy że genitaliami świeci od małego [emoji5]
reklama
U mnie w drugą stronę idzie, z niedoczynności w nadczynność.Zaczynając poprzednią ciążę miałam 25/50, teraz już 75/100 novothyral...
Podziel się: