reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

@Waleczna36 trzymam kciuki 😘
@juchaa_87 noooo ale tak bez fotki ? Nooo wiesz 😎
@E-lenna witam ponownie ;) ale fotkę też mogłabyś wstawić 😂 nacieszyć oko ;)

A ja tutaj Wam przedstawiam mojego Andrzeja 🥰 zaczęliśmy 20 tc 😍
@Tasza albo mi się wydaje albo mamy „podobne” brzuchy 😂
Mówisz i masz 😉 ale doktorek mówi że mało wyraźne przez zastrzyki neoparin w brzuch. No ale u Ciebie to prawie brzucha nie widać 😄

Załączniki

• IMG_20200325_114610.jpg
    IMG_20200325_114610.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 71
reklama
Ślicznie wyglądacie 🥰 a miała siostra rozstępy? Ja pewnie będę miała, bo mama ma kilka po ciąży i siostra też. Nie są jakoś bardzo widoczne, ale jednak..
Nic a nic, mama też nie ;) jest dla mnie nadzieja 👍🏼😂
Moja koleżanka np miała bardzo duży brzuch i jakoś przed samym porodem „wyskoczył” jej jeden rozstęp przy pępku. Więc teraz to nawet go nie witać, bo się zlewa ;)

@Waleczna36 trzymam kciuki [emoji8]
@juchaa_87 noooo ale tak bez fotki ? Nooo wiesz [emoji41]
@E-lenna witam ponownie ;) ale fotkę też mogłabyś wstawić [emoji23] nacieszyć oko ;)

A ja tutaj Wam przedstawiam mojego Andrzeja [emoji3059] zaczęliśmy 20 tc [emoji7]
@Tasza albo mi się wydaje albo mamy „podobne” brzuchy [emoji23]
Rzekłabym, że możesz nawet mieć mniejszy[emoji23][emoji23][emoji23] dalej jesteś chuuuuuda[emoji6]

Papa plus usg.
Dolegliwości nie miałam żadnych. Bez mdłości i wymiotów. Kompletnie nic. Jedynie wyciągam wszystko jak odkurzacz, zaczęlo się od 7tyg i tak mam do teraz, aż się boję stawać na wagę.
No takiego odwazniake mamy że genitaliami świeci od małego [emoji5]
No ja wciągam tragicznie. Nie wiem po co to dziecku skoro takie małe jest jeszcze[emoji848][emoji23]

reklama
Do góry