reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Niestety ale takie wszystko drogie przychodzi z hurtowni. Kiedys maseczki 50 szt. przychodzilo w zakupie ok 18zl za paczke. Ostatnie ceny siegaly 180zl za opakowanie[emoji22]
Tak, nawet wczoraj mówili o tym w wiadomościach. Jakas izba farmaceutyczna czy co tam jest, nie znam sie, ma się stawiac i walczyć z tymi hurtowniami.

reklama
Ja tak jeszcze optymistycznie jakos wierzę,ze jednak tego żarcia w sklepie nie bedzie brakowało.. kurde, przecież nie każdy ma miejsce,żeby zapasy robic.. Ale powiem Wam,ze jak pierwsze info poszło o koronawirusie i sie wtedy ludzie rzucili na sklepy to u nas w media markt mieli taki utarg jak nigdy nawet na święta czy w okresie komunijnym, bo ludzie kupowali lodówki i zamrażarki na potęgę [emoji848] A tutaj Wam wrzucam fotkę z fejsa.. po zakupach.. Zobacz załącznik 1096528
Jezuuuu, jak mnie wkurza wyrzucanie jedzenia[emoji49][emoji49][emoji49].
Ja też liczę na długo otwarte sklepy, bo też nie mam gdzie tego trzymać

Chyba już nie mam wyjścia trzeba będzie ruszyć po kapustę i miesiwo [emoji1787][emoji1787]
Ja ekspertem nie jestem, bo bigos robiłam dopiero ze 4 razy [emoji39]. Mój mąż lubi kwaśny a ja wolę taki pół na pół - i żeby to pogodzić daje 1/4 zwykłej kapusty. No i grzybki suszone, trochę czegoś wędzonego i trochę przecieru. Śliwek nie lubię w potrawach to nie daję

Nie sadze, zeby nie bylo jedzenia w sklepach. Po prostu ceny beda rosly jak szalone wiec jak ktos moze to lepiej cos tam kupic z tych productow dlugoterminowych. No i wiadomo, ze jak jakis zapas w domu jest to i wychodzenie do sklepu mozna ograniczyc.
My tak robimy. Raz w tygodniu większe zakupy i tylko świeże pieczywo sie kupuje no i mięso czy wędliny ale mamy pod domem i mięsny i piekarnie, tylko dlatego.

reklama
Do góry