reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak, właśnie najpierw patrzyłam w Leyo... Ale już niedostepne😑😑😑tak 3 klasa, czyli ta chroniąca, po 25 zl
To oni mieli wczoraj wlasnie w calej Polsce ale wiekszosc zablokowala sprzedaz przynajmniej nie wszyscy sie przyznali moze wszystkie sklepy zablokowaly tylko sie nie chcialy przyznac ze towar zatrzymali.

reklama
Powiem Ci że ja ostatnio miałam takie skurcze w brzuchu przypominające bóle okresowe, ale skurczu w kroczu nie miałam...ale długość szyjki masz w porządku.
No to ja w brzuchu nie miałam z słyszałam o skurczach przepowiadających, ale to chyba za wcześnie u mnie, one bardziej końcówka II trymestru i III, ale @nieagatka i @Liliana87 już mnie trochę uspokoiły, że tez tak mają. Bo ja tego typu kłucia/skurczu nie doświadczyłam nigdy wcześniej, dopiero teraz w ciąży.

Tu macie jakiegos goscia co sprzedaje
ffp2 za 25zl
Ffp3 za 35zl
Odrazu zaznacze ze nie wiem kto to i czy to nie jakis oszust wiec jesli ktos chce zamowic to na wlasna odpowiedzialnosc wiec ja bym kasy nie przelewala w ciemno ale za pobraniem z otworzeniem zawartosci przy kurierze to ok bo oni potrafia wyslac pociete gazety :-( albo odbior osobisty

Ffp3 tylko one chronią też przed wirusem.
Także bardzo dobre zakupiłaś [emoji106]
Tak, bo tu chodzi o średnicę tych dziurek w filtrze, żeby były mniejsze niż średnica koronawirusa. Maz znalazł dwie w szafie, budowlane ale ffp1. Trudno. Najwyżej taka wezme jak będę jechała na wizytę.

Ffp3 tylko one chronią też przed wirusem.
Także bardzo dobre zakupiłaś 👍
Ja mam caly karton :-) a mamie zamowilam 50szt kto wie jak dlugo to bedzie trwalo zawsze lepiej miec niz nie miec. Jak u nas beda drugie wlochy to czlowiek nawet po pieluchy bedzie sie bal wyjsc. Tyle czasu czekalismy na nasza kruszynke ze nie bede ryzykowac jakims zapaleniem pluc u niej. Brat mojego meza zmarl w szpitalu na zapalenie pluc jak mial 2 dni Zaraz po porodzie i brat mojego Taty tez wiec nikt mi nie powie ze dzieci sa bespieczne bo nie byly nigdy.

Tak, bo tu chodzi o średnicę tych dziurek w filtrze, żeby były mniejsze niż średnica koronawirusa. Maz znalazł dwie w szafie, budowlane ale ffp1. Trudno. Najwyżej taka wezme jak będę jechała na wizytę.
One tez chronia tylko nie tak dobrze, lepsze to niz nic bo ilosc wirusa jaka sie dostanie do organizmu ma znaczenie Im wiecej wirusa tym organizmowi ciezej go zwalczyc juz na samym poczatku. Jak kontak z wirusem jest znikomy to organizm jest w stanie szybko sie uporac i nawet nie dochodzi do zarazenia.

reklama
No to ja w brzuchu nie miałam z słyszałam o skurczach przepowiadających, ale to chyba za wcześnie u mnie, one bardziej końcówka II trymestru i III, ale @nieagatka i @Liliana87 już mnie trochę uspokoiły, że tez tak mają. Bo ja tego typu kłucia/skurczu nie doświadczyłam nigdy wcześniej, dopiero teraz w ciąży.
Ja też czasami mam, ale ja mam chyba tego więcej ze względu na ułożenie łożyska.
Mam sprawdzony sposób (u mnie bynajmniej) jak zaczyna boleć mnie podbrzusze, kładę się, biorę kilka głębokich wdechów i przechodzi. Krótko mówiąc nie mogę nigdzie łazić 😂 a obiad robię na raty, ale daje radę 👍🏼

Do góry