reklama
Artemida90
Fanka BB :)
Meldujemy się po wizycie[emoji3] jest dobrze, prenatalne 8 kwietnia [emoji3]
Brzuch mam wielki jak na tą wysokość ciąży [emoji28] rano zrobię zdjęcie, bo teraz dodatkowo ciąża spożywcza też jest [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1096207
Jakie ładne ujęcie super mamuśka
Tasza całuję kochana [emoji3590]. Gratuluję [emoji3590]Meldujemy się po wizycie[emoji3] jest dobrze, prenatalne 8 kwietnia [emoji3]
Brzuch mam wielki jak na tą wysokość ciąży [emoji28] rano zrobię zdjęcie, bo teraz dodatkowo ciąża spożywcza też jest [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1096207
Dla mnie te zdjęcia to czarna magia [emoji12].
Aaaanna
Na całe szczęście dzieci chorują lekko rzadko mają gorączkę ale niestety przenoszą wirusa więc szybciej w domu objawy będzie miał ktoś dorosły.
Ja mam caly karton :-) a mamie zamowilam 50szt kto wie jak dlugo to bedzie trwalo zawsze lepiej miec niz nie miec. Jak u nas beda drugie wlochy to czlowiek nawet po pieluchy bedzie sie bal wyjsc. Tyle czasu czekalismy na nasza kruszynke ze nie bede ryzykowac jakims zapaleniem pluc u niej. Brat mojego meza zmarl w szpitalu na zapalenie pluc jak mial 2 dni Zaraz po porodzie i brat mojego Taty tez wiec nikt mi nie powie ze dzieci sa bespieczne bo nie byly nigdy.
Śliczna FasolinaMeldujemy się po wizycie[emoji3] jest dobrze, prenatalne 8 kwietnia [emoji3]
Dzięki za fotę. Miód na me serce
Jutro brzucho dawaj!
Liliana87
Ja tez jak mnie brzuch mocniej boli to się kładę. Ale chodzę duzo, ostatnio ciągle do kuchni i coś żrę...jak na początku apetytu nie było tak terwz jak odkurzacz.. [emoji85][emoji85][emoji85]Ja też czasami mam, ale ja mam chyba tego więcej ze względu na ułożenie łożyska.
Mam sprawdzony sposób (u mnie bynajmniej) jak zaczyna boleć mnie podbrzusze, kładę się, biorę kilka głębokich wdechów i przechodzi. Krótko mówiąc nie mogę nigdzie łazić [emoji23] a obiad robię na raty, ale daje radę [emoji1360]
Liliana87
Ooo. Ale cudnie [emoji173][emoji173][emoji173]Meldujemy się po wizycie[emoji3] jest dobrze, prenatalne 8 kwietnia [emoji3]
Aaaanna
Melduj melduj do bazy.[emoji39][emoji39]
Piękne foty będą na pamiątkę. Super że wszystko dobrze u was w dwupaku.
Piękne foty będą na pamiątkę. Super że wszystko dobrze u was w dwupaku.
Meldujemy się po wizycie[emoji3] jest dobrze, prenatalne 8 kwietnia [emoji3]
NadziejaJest
Hehe dla mnie tez mi lekarz musi pokazywac palcem co gdzie jest no moze przesadzam. Nozki i raczki poznam ale np stopki to juz nie widze.Rycerze na białym koniu .. a 9.05 wszystko przestanie obowiązywać i pięknie, cu
Tasza całuję kochana [emoji3590]. Gratuluję [emoji3590]
Dla mnie te zdjęcia to czarna magia [emoji12].
reklama
Matko jaki słodziak... Rośnijcie zdrowoMeldujemy się po wizycie[emoji3] jest dobrze, prenatalne 8 kwietnia [emoji3]
Podziel się: