reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Meldujemy się po wizycie[emoji3] jest dobrze, prenatalne 8 kwietnia [emoji3]

Brzuch mam wielki jak na tą wysokość ciąży [emoji28] rano zrobię zdjęcie, bo teraz dodatkowo ciąża spożywcza też jest [emoji23][emoji23][emoji23]
20200324_145146.jpeg

reklama

Brzuch mam wielki jak na tą wysokość ciąży [emoji28] rano zrobię zdjęcie, bo teraz dodatkowo ciąża spożywcza też jest [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1096207

Jakie ładne ujęcie 🥰 super mamuśka

Brzuch mam wielki jak na tą wysokość ciąży [emoji28] rano zrobię zdjęcie, bo teraz dodatkowo ciąża spożywcza też jest [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1096207
Tasza całuję kochana [emoji3590]. Gratuluję [emoji3590]
Dla mnie te zdjęcia to czarna magia [emoji12].

Na całe szczęście dzieci chorują lekko rzadko mają gorączkę ale niestety przenoszą wirusa więc szybciej w domu objawy będzie miał ktoś dorosły.
Ja mam caly karton :-) a mamie zamowilam 50szt kto wie jak dlugo to bedzie trwalo zawsze lepiej miec niz nie miec. Jak u nas beda drugie wlochy to czlowiek nawet po pieluchy bedzie sie bal wyjsc. Tyle czasu czekalismy na nasza kruszynke ze nie bede ryzykowac jakims zapaleniem pluc u niej. Brat mojego meza zmarl w szpitalu na zapalenie pluc jak mial 2 dni Zaraz po porodzie i brat mojego Taty tez wiec nikt mi nie powie ze dzieci sa bespieczne bo nie byly nigdy.

Śliczna Fasolina😍😍😍
Dzięki za fotę. Miód na me serce😍😍😍
Jutro brzucho dawaj! 😉

Ja też czasami mam, ale ja mam chyba tego więcej ze względu na ułożenie łożyska.
Mam sprawdzony sposób (u mnie bynajmniej) jak zaczyna boleć mnie podbrzusze, kładę się, biorę kilka głębokich wdechów i przechodzi. Krótko mówiąc nie mogę nigdzie łazić [emoji23] a obiad robię na raty, ale daje radę [emoji1360]
Ja tez jak mnie brzuch mocniej boli to się kładę. Ale chodzę duzo, ostatnio ciągle do kuchni i coś żrę...jak na początku apetytu nie było tak terwz jak odkurzacz.. [emoji85][emoji85][emoji85]

Melduj melduj do bazy.[emoji39][emoji39]
Piękne foty będą na pamiątkę. Super że wszystko dobrze u was w dwupaku.

Rycerze na białym koniu .. a 9.05 wszystko przestanie obowiązywać i pięknie, cu
Tasza całuję kochana [emoji3590]. Gratuluję [emoji3590]
Dla mnie te zdjęcia to czarna magia [emoji12].
Hehe dla mnie tez;) mi lekarz musi pokazywac palcem co gdzie jest;) no moze przesadzam. Nozki i raczki poznam ale np stopki to juz nie widze. 😛

reklama
Do góry