Ktoś tu chyba wczoraj wkleił taką apke do wieku ciąży i dla mnie zarodek był podobny do malutkiego dinozaura albo salamandry[emoji23]. A takich czarno białych to wcale nie ogarniam [emoji12]Hehe dla mnie tez mi lekarz musi pokazywac palcem co gdzie jest no moze przesadzam. Nozki i raczki poznam ale np stopki to juz nie widze. [emoji14]
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Dobrze, ze nie jestes jak moja trzylatka na jedynym usg, na ktorym byla: "mamo zaswiec swiatlo w brzuchu, bo nic nie widac" [emoji1787][emoji2358][emoji12][emoji16]Ktoś tu chyba wczoraj wkleił taką apke do wieku ciąży i dla mnie zarodek był podobny do malutkiego dinozaura albo salamandry[emoji23]. A takich czarno białych to wcale nie ogarniam [emoji12]
Elessi
Tez tak slyszalam wiec za bardzo sie nie stresuje, my tez mlodzi i zdrowi jestesmy dlatego nie zakladam najgorszego ale lepiej zrobic wszystko zeby jednak sie nie zarazic bo w zyciu roznie bywa ja okaz zdrowia a w ciazy okazalo sie ze cukrzyca i hashimoto, tak naprawde polowa z nas nie wie czy przypadkiem na cos nie choruje a potem napisza ze miala inne choroby jak ta mloda zdrowa dziewczyna 27lat co zmarla po porodzie to jej nawet nie zaliczyli do koronawirusa masakra jakby sepsa wziela sie z powietrza a najczestrze powiklanie po koronawirusie na ktore umieraja to wlasnie sepsa. Ja kiedys juz dostalam sepse po glupiej anginie a mialam 20lat i nigdy wczesnie nie chorowalam a angine mialam 5 dni potem wszystko przeszlo i myslalam ze jestem zdrowa dopuki nie zemdlalam bez powodu, dobrze ze powiedzialam ze kilka dni wczesniej mialam angine to lekarzowi zapalilo sie czerwone swiatlo i odrazu do szpitala mnie wyslal na szybkie badania i jeszcze tego samego dnia antybiotyk dozylnie jak dla konia i tak Przez 2 tyg taki stan zapalny byl juz w organizmie kto wie czy ten lekarz nie uratowal mi zycia bo inny jakby mnie wyslal do domu to moze by bylo juz pozniej za pozno.Na całe szczęście dzieci chorują lekko rzadko mają gorączkę ale niestety przenoszą wirusa więc szybciej w domu objawy będzie miał ktoś dorosły.
Ma medal [emoji23][emoji23][emoji23]Dobrze, ze nie jestes jak moja trzylatka na jedynym usg, na ktorym byla: "mamo zaswiec swiatlo w brzuchu, bo nic nie widac" [emoji1787][emoji2358][emoji12][emoji16]
Netiaskitchen
Jak superMega się cieszę Prenatalne znaczy pappa? Robisz coś jeszcze?Meldujemy się po wizycie[emoji3] jest dobrze, prenatalne 8 kwietnia [emoji3]
Brzuch mam wielki jak na tą wysokość ciąży [emoji28] rano zrobię zdjęcie, bo teraz dodatkowo ciąża spożywcza też jest [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1096207
Ruda08
Hahah, ja miałam takie fazy. Raz nic a raz wszystko co było pod ręką. Teraz jem często ale małe porcje zastanawiam się ile ważę (zawsze ważyłam się w pracy).Ja tez jak mnie brzuch mocniej boli to się kładę. Ale chodzę duzo, ostatnio ciągle do kuchni i coś żrę...jak na początku apetytu nie było tak terwz jak odkurzacz.. [emoji85][emoji85][emoji85]
Tasza
Wtedy osiołem będzie ten kto na nie pójdzie.Rycerze na białym koniu .. a 9.05 wszystko przestanie obowiązywać i pięknie, cudownie dzień pózniej odbędą się wybory.
Tasza
Tak, normalne[emoji3]Mam pytanie do dziewczyn w ciąży lub tych, które już urodziły. Aktualnie jestem 18TC+3 i raz na jakiś czas czuję takie kłucie/skurcz w kroczu. Na samym dole, koło ujścia pochwy. To trwa sekundę i puszcza. U ginekologa byłam na kontroli 17.03, badał mi szyjkę, ma 3.9 cm.
Czy wy miałyście podobne bóle? Czy to jest normalne? Nawet nie wiem czy to ból to takie ukłucie bardziej, dziś miałam z 3 razy, a tak to mam czasem raz na kilka dni.
Tasza
No bo do pewnego etapu to wcale do niczego niepodobne jest[emoji23][emoji23][emoji23]Ktoś tu chyba wczoraj wkleił taką apke do wieku ciąży i dla mnie zarodek był podobny do malutkiego dinozaura albo salamandry[emoji23]. A takich czarno białych to wcale nie ogarniam [emoji12]
reklama
Tasza
Siłą rzecz pappe też jak jest w pakiecie. Do tego zamówię pobranie nifty w domu, to ponoć jest w cenie. Będę się czuła spokojniej.Jak super[emoji3590][emoji3590][emoji3590]Mega się cieszę [emoji7]Prenatalne znaczy pappa? Robisz coś jeszcze?
Podziel się: