reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

I co w tym śmiesznego kobieto? Ja dwa dni po transferze mówiłam do kropka, że musi zostać bo już go kocham 😘 wiem że głupia jestem bo bym się nie pozbierała po porażce ale codziennie od transferu się głaskałam po brzuszku i mój M. Tak samo mój M. a od pozytywnej bety to w już w ogóle codziennie gada z Kropkiem i to czasem takie głupoty, że ma szaloną matkę itp 🙄🤪🤪🤪😂

Będzie dobrze moja bezimienna Waleczna ❤
Zdradzę Ci sekret mojego imienia po usg, możemy tak się umówić 😉

reklama
Ale czemu? Po in vitro pomiary zarodka nie daja wieku ciazy. My dokladnie jej wiek znamy i od poczatku znamy tez date porofu. Zaden lekarz nie powinien tego w trakcie przebiegu ciazy zmieniac, bo dokladnie znamy date zaplodnienia, wiec dziecko moze byc wieksze albo mniejsze, ale wiek ciazy nie ma prawa sie zmieniac.
@Liliana87 powiem Wam ze dla mnie to tez magia ten wiek;) bo jak jestem na usg to zawsze mi wychodzi data z usg 2 dni mniej niz mam rzeczywiscie. I jak licze date porodu z transferu to jest ta sama co z usg...to ja nie kumam 😱

@Liliana87 powiem Wam ze dla mnie to tez magia ten wiek;) bo jak jestem na usg to zawsze mi wychodzi data z usg 2 dni mniej niz mam rzeczywiscie. I jak licze date porodu z transferu to jest ta sama co z usg...to ja nie kumam 😱

A tam, dziołchy, 2dni różnicy to pikuś. Ja się miałam urodzić 20go mają a się urodziłam 30stego. Bratowa miała rodzić syna 18kwietnia a urodziła 11go. Więc wszystko się mieści w marginesie błędu 😉

😂🤣😂🤣 To mamy pierwszy konflikt no ja jestem uparta zodiakalny Baran 😋 imię po usg 🤗 po becie możesz wymyślec inne życzenie 🤔

A ja jestem bliźniak więc nigdy nie wiesz z którym zadzierasz bo mam dwa oblicza 😂 moja mama też jest zodiakalny bliźniak i jak wstanie lewą nogą to tata jej mówi, że ma oddać tego drugiego bliźniaka z którym się żenił 😂 więc uważaj Maleńka z kim do walki wkraczasz 😂 nadal się upieram przy Twoim imieniu 😀

A tam, dziołchy, 2dni różnicy to pikuś. Ja się miałam urodzić 20go mają a się urodziłam 30stego. Bratowa miała rodzić syna 18kwietnia a urodziła 11go. Więc wszystko się mieści w marginesie błędu 😉
Prawda:) a Bombel sam zdecyduje kiedy chce wyjść do rodziców☺😛 Ciebie mama to juz sie pewnie nie mogla doczekać😛

A tam, dziołchy, 2dni różnicy to pikuś. Ja się miałam urodzić 20go mają a się urodziłam 30stego. Bratowa miała rodzić syna 18kwietnia a urodziła 11go. Więc wszystko się mieści w marginesie błędu [emoji6]

Ja miałam urodzić się 22 czerwca a wymusili moje wyjście 7 lipca, nie spieszyło mi się

Prawda:) a Bombel sam zdecyduje kiedy chce wyjść do rodziców☺😛 Ciebie mama to juz sie pewnie nie mogla doczekać😛

Mi tam było ciepło, miękko i wygodnie to chciałam zostać 🤪 a mama biedna miała co rodzic, bo byłam kruszynką o wadze 4100 😂 nie było opcji żeby mnie podmienili bo byłam wyraźnie większą od reszty 😂

reklama
A tam, dziołchy, 2dni różnicy to pikuś. Ja się miałam urodzić 20go mają a się urodziłam 30stego. Bratowa miała rodzić syna 18kwietnia a urodziła 11go. Więc wszystko się mieści w marginesie błędu [emoji6]
Prawda:) a Bombel sam zdecyduje kiedy chce wyjść do rodziców[emoji5][emoji14] Ciebie mama to juz sie pewnie nie mogla doczekać[emoji14]
Alw dziewczyny to nie o to chodzi. Raczej o fakt, ze np dziecko jest duze, lekarz w trakcie ciazy przeniosl date porodu np o 10 dni szybciej i potem z racji wagi np decyduje sie na rozwiazanie ciazy w 39tc,a faktycznie jest to 37tc wiec bezsensownie wczesnie. Albo odwrotnie - male dziecko, w trakcie ciazy lekarz zmienia termin porodu o tydzien pozniej, porod wywoluje sie w 42tc,a w rzeczywistosci jest to juz 43 to jest meeega niebezpieczne, bo lozysko moze byc niewydolne.

Do góry