Witam w klubieNiskie poniżej 1
reklama
Karmelove92
Zaciekawiona BB
Witam w klubie
Karmelku to czekamy jutro na dobre wieści małymi kroczkami do przodu...Teraz krótkim i jeśli będzie dobrze to w sobotę będę mieć świeży transfer .. a czuje się dobrze trochę jajniki pobolewaja ale dramatu nie ma bardziej psychicznie się gorzej czuje niż fizycznie
Karmelove92
Zaciekawiona BB
Dziękuję będę wam dawać znać oby to były dobre wieściKarmelku to czekamy jutro na dobre wieści małymi kroczkami do przodu...
Przepraszam, nie napisałam tak już po transferze, zabraliśmy ostsrni ego kropka . Mąż nie mógł być przy transferze, ze względu na sytuację panującą, więc tak dziwnie było, przy dwóch poprzednich razach byliśmy razem.Ale wszystko się udało. Baliśmy się bardzo że się nie rozmrozi, ale udało się . Teraz czekamy grzecznie. Pracuje do odwołania z domu, więc nie będę się przemęczać.@Wiórka a Ty jak po transferze????
Zaciskasz nóżki???
motylek24
Fanka BB :)
Celuj gdzieś w środek 8-9 dpt. Powodzenia.Kochane babeczki,
Bardzo wam dziękuję za ciepłe słowa i tyle życzliwości ❤❤. You are the best zastanawiamy się czy robić betę 6 dpt (tak nam mówił jeden lekarz) czy czekać do 10dpt (tak mówił drugi) hehehe
Waleczna36
Fanka BB :)
Ja zrobiła w 6 i już było widaćKochane babeczki,
Bardzo wam dziękuję za ciepłe słowa i tyle życzliwości ❤❤. You are the best zastanawiamy się czy robić betę 6 dpt (tak nam mówił jeden lekarz) czy czekać do 10dpt (tak mówił drugi) hehehe
Wiec ja bym stawiała na 6 dpt
Kiedy betujesz Gadzino???Przepraszam, nie napisałam tak już po transferze, zabraliśmy ostsrni ego kropka . Mąż nie mógł być przy transferze, ze względu na sytuację panującą, więc tak dziwnie było, przy dwóch poprzednich razach byliśmy razem.Ale wszystko się udało. Baliśmy się bardzo że się nie rozmrozi, ale udało się ❤❤❤. Teraz czekamy grzecznie. Pracuje do odwołania z domu, więc nie będę się przemęczać.
reklama
Edit doczytałam.Kiedy betujesz Gadzino???
Ja też team 6dpt
Podziel się: