Część dziewczyny przepraszam że się nie odzwylam ale tyle się działo że nie mialam czasu ani głowy do tego leczę się na Śląsku i właśnie wracam z punkcji ....
I jak sięi czujesz i jak jajcobranie? Udane? Wiesz już co?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Część dziewczyny przepraszam że się nie odzwylam ale tyle się działo że nie mialam czasu ani głowy do tego leczę się na Śląsku i właśnie wracam z punkcji ....
Na to wyglada ... ale w sumie to logiczne 1 masz racje zaraz muszę to sprawdzićNo ale one przecież musza wylecieć to tych miast. Co lecą na pusto ?
Tylko 6 z czego 3 od razu odpadły ... A jeśli chodzi o pozostałe 3 to jutro się okaże bo szału z nimi też nie ma eh .. brak mi sił już pomału niby mamy 80 % że wszystko będzie dobrze ale jutro się okaże
No tak ale ty miałaś beta 27tys przeszło a ja mam 85 heheU mnie było serduszko w 28dpt ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ a żebyś wyła na tej wizycie jak bóbr ze szczęścia! ❤❤❤❤
Nieeeeeeeeee Nie wiem co powiedzieć . PrzytulamWszystkie 4 odpadly
No to znowu dobre wieści! Super! Przypomnij mi, to jest ciąża naturalna, ale jak, jaki był u Was problem i wogole wszystko napisz, bo uwielbiam takie historieHalo halo dziewczyny melduję
Obcy znalazł się w macicy, siedzi skitrany ma ok 4,5-6 mm i póki co nie ogłosił jeszcze kapitulacji otrzymał wsparcie w postaci Luteiny upychanej garściami.
Jak na razie pozostajemy w ukryciu i dalej czekamy na rozwój sytuacji. Pierwsza akcja pod kryptonimem beta w środę, następna czyli podglądanie obcego w piątek.
Koniec meldunku.
U Ciebie niskie Amh??? Przypomnij nam proszę, bo chwilowo notatki zapodziałamTylko 6 z czego 3 od razu odpadły ... A jeśli chodzi o pozostałe 3 to jutro się okaże bo szału z nimi też nie ma eh .. brak mi sił już pomału niby mamy 80 % że wszystko będzie dobrze ale jutro się okaże ☹
Niskie poniżej 1U Ciebie niskie Amh??? Przypomnij nam proszę, bo chwilowo notatki zapodziałam
Aaaa. Cudownie [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji7]Halo halo dziewczyny melduję
Obcy znalazł się w macicy, siedzi skitrany ma ok 4,5-6 mm i póki co nie ogłosił jeszcze kapitulacji otrzymał wsparcie w postaci Luteiny upychanej garściami.
Jak na razie pozostajemy w ukryciu i dalej czekamy na rozwój sytuacji. Pierwsza akcja pod kryptonimem beta w środę, następna czyli podglądanie obcego w piątek.
Koniec meldunku.