Gratuluję [emoji3590]Halo halo dziewczyny melduję
Obcy znalazł się w macicy, siedzi skitrany ma ok 4,5-6 mm i póki co nie ogłosił jeszcze kapitulacji otrzymał wsparcie w postaci Luteiny upychanej garściami.
Jak na razie pozostajemy w ukryciu i dalej czekamy na rozwój sytuacji. Pierwsza akcja pod kryptonimem beta w środę, następna czyli podglądanie obcego w piątek.
Koniec meldunku.
reklama
To dobrze pamiętałam....Niskie poniżej 1
Trzeba wierzyć w te co zostały. A nóż widelec tam złote jajo będzie?
EchDzisiaj dobre wieści że złymi się mieszają... Karmelku, są jeszcze 3, i za nie ogromne . No i nie znikaj, tylko pisz co u Ciebie.
Jakim teraz szłaś protokołem?
Jak Ty się czujesz?
Transfer na świeżo, czy crio robisz???
Tylko 6 z czego 3 od razu odpadły ... A jeśli chodzi o pozostałe 3 to jutro się okaże bo szału z nimi też nie ma eh .. brak mi sił już pomału niby mamy 80 % że wszystko będzie dobrze ale jutro się okaże ☹
Spokojnie kochana, mi z 5 nadawały się 3 i dostałam jednego świeżaczka i mam jedną blastkę zamrożoną
Jest szansa na świeży transfer? Do której doby będą hodować?
Liliana87
Fanka BB :)
Witaj! Trzymam kciuki za kropeczki[emoji110][emoji110][emoji110] ile pobrali?Część dziewczyny przepraszam że się nie odzwylam ale tyle się działo że nie mialam czasu ani głowy do tego [emoji19] leczę się na Śląsku i właśnie wracam z punkcji ....
Edit. Już doczytałam. A więc kciuki , kciuki, kciuki! Trzeba wierzyc! Będzie dobrze !
No tak ale ty miałaś beta 27tys przeszło a ja mam 85 hehe
Teraz nie wiem czy płakać czy się śmiać
Ale ja miałam betę 27tys 27dpt głuptasie więc Twoja też jeszcze może wystrzelić masz się cieszyć a nie świrować bo naprawdę dostaniesz łomot! To jest nasz szczęśliwy rok mamuśka
Karmelove92
Zaciekawiona BB
Teraz krótkim i jeśli będzie dobrze to w sobotę będę mieć świeży transfer .. a czuje się dobrze trochę jajniki pobolewaja ale dramatu nie ma bardziej psychicznie się gorzej czuje niż fizycznie
Waleczna36
Ty mnie napędzasz pozytywnymi myślami, ale bete jeszcze i tak zrobię heheAle ja miałam betę 27tys 27dpt głuptasie więc Twoja też jeszcze może wystrzelić masz się cieszyć a nie świrować bo naprawdę dostaniesz łomot! To jest nasz szczęśliwy rok mamuśka ❤
Oooo aż się wzruszyłam dziękuję jesteś kochanaMyślałam o Tobie czesto, ale balam sie zapytac;( bardzo mi przykro z powodu taty. Przytulam z całych sił.
Trzymam kciuki aby to był szczęśliwy transfer. Macie już swojego Anioła Stróża i musi byc dobrze. [emoji110][emoji110][emoji110][emoji8][emoji173]
Transfer robiła Dr NiedbałaWspółczuję z powodu taty. Trzymaj się Kochana!!!
I powodzenia jutrokto bedzie Ci robił transfer?
reklama
motylek24
Mało tego u Bazyli dziwnie to wygląda bo jest dużo pęcherzyków a w sumie mało jajeczek. Ciekawe dlaczego tak się dzieje? Ja chyba o 3 lata starsza z AMH 2.2 miałam tyle samo jajeczek, czyli pobrano 16 a do zapłodnienia nadawało się 8-9.No rozumiem Ciebie ale stymulacja stymulacji nie jest równa a wysokie AMH to nie jest gwarancja powodzenia przecież, mój lekarz twierdzi że dużo większe znaczenie ma wiek niż wartość AMH. U nas nasienie też nie było zle, wystarczylo że laboratorium zastosowalo dobrą metode selekcji i wyniki były o niebo lepsze w morfologii i ilości zarodków. Jak Twoja klinika przyznaje się że nawalila to wykorzystaj ta sytuację na swoją korzyść teraz bo ja jeszcze nie słyszałam o przypadku aby klinika tak sama wyciągnela rękę..
Podziel się: