reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Halo halo dziewczyny melduję
Obcy znalazł się w macicy, siedzi skitrany ma ok 4,5-6 mm i póki co nie ogłosił jeszcze kapitulacji otrzymał wsparcie w postaci Luteiny upychanej garściami.
Jak na razie pozostajemy w ukryciu i dalej czekamy na rozwój sytuacji. Pierwsza akcja pod kryptonimem beta w środę, następna czyli podglądanie obcego w piątek.
Koniec meldunku.
Gratuluję [emoji3590]

reklama
Niskie poniżej 1 😞
To dobrze pamiętałam....
Trzeba wierzyć w te co zostały. A nóż widelec tam złote jajo będzie?
Ech🙄🙄🙄Dzisiaj dobre wieści że złymi się mieszają... Karmelku, są jeszcze 3, i za nie ogromne ✊✊✊✊. No i nie znikaj, tylko pisz co u Ciebie.
Jakim teraz szłaś protokołem?
Jak Ty się czujesz?
Transfer na świeżo, czy crio robisz???

Tylko 6 z czego 3 od razu odpadły ... 😭 A jeśli chodzi o pozostałe 3 to jutro się okaże bo szału z nimi też nie ma eh .. brak mi sił już pomału niby mamy 80 % że wszystko będzie dobrze ale jutro się okaże ☹

Spokojnie kochana, mi z 5 nadawały się 3 i dostałam jednego świeżaczka i mam jedną blastkę zamrożoną ✊

Jest szansa na świeży transfer? Do której doby będą hodować?

Część dziewczyny przepraszam że się nie odzwylam ale tyle się działo że nie mialam czasu ani głowy do tego [emoji19] leczę się na Śląsku i właśnie wracam z punkcji ....
Witaj! Trzymam kciuki za kropeczki[emoji110][emoji110][emoji110] ile pobrali?
Edit. Już doczytałam. A więc kciuki , kciuki, kciuki! Trzeba wierzyc! Będzie dobrze !

No tak ale ty miałaś beta 27tys przeszło a ja mam 85 hehe
Teraz nie wiem czy płakać czy się śmiać 🤯

Ale ja miałam betę 27tys 27dpt głuptasie więc Twoja też jeszcze może wystrzelić 😘 masz się cieszyć a nie świrować bo naprawdę dostaniesz łomot! To jest nasz szczęśliwy rok mamuśka ❤️

Teraz krótkim i jeśli będzie dobrze to w sobotę będę mieć świeży transfer .. a czuje się dobrze trochę jajniki pobolewaja ale dramatu nie ma bardziej psychicznie się gorzej czuje niż fizycznie 😟

Myślałam o Tobie czesto, ale balam sie zapytac;( bardzo mi przykro z powodu taty. Przytulam z całych sił.
Trzymam kciuki aby to był szczęśliwy transfer. Macie już swojego Anioła Stróża i musi byc dobrze. [emoji110][emoji110][emoji110][emoji8][emoji173]
Oooo aż się wzruszyłam dziękuję 😘😘😘😘jesteś kochana

reklama
No rozumiem Ciebie ale stymulacja stymulacji nie jest równa a wysokie AMH to nie jest gwarancja powodzenia przecież, mój lekarz twierdzi że dużo większe znaczenie ma wiek niż wartość AMH. U nas nasienie też nie było zle, wystarczylo że laboratorium zastosowalo dobrą metode selekcji i wyniki były o niebo lepsze w morfologii i ilości zarodków. Jak Twoja klinika przyznaje się że nawalila to wykorzystaj ta sytuację na swoją korzyść teraz bo ja jeszcze nie słyszałam o przypadku aby klinika tak sama wyciągnela rękę..
Mało tego u Bazyli dziwnie to wygląda bo jest dużo pęcherzyków a w sumie mało jajeczek. Ciekawe dlaczego tak się dzieje? Ja chyba o 3 lata starsza z AMH 2.2 miałam tyle samo jajeczek, czyli pobrano 16 a do zapłodnienia nadawało się 8-9.

Do góry