Artemida90
Fanka BB :)
33 dpt [emoji6]
U mnie w 33dpt było serduszko [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
33 dpt [emoji6]
Uuuuu pięknie jejkuuuu może u mnie też będzie zobaczymy, nie potrafię sobie tej chwili wyobrazić aż myśli mi uciekły heheU mnie w 33dpt było serduszko [emoji4]
A jak! Ja nie @Dzoasia bez notatek ani ruszTy naprawdę zainwestowałaś w dobry notes na ten czas kwarantanny, co?
@Aaaanna napisz proszę gdzie zrobili ci usg. Moja dobra kolezanka wlasnie dowiedziala sie ze jest w ciazy i odwolali jej usg, ktore miala na jutro. Robilas w jakies prywatnej przychodni czy tam gdzie sie leczylas?
Halo halo dziewczyny melduję
Obcy znalazł się w macicy, siedzi skitrany ma ok 4,5-6 mm i póki co nie ogłosił jeszcze kapitulacji otrzymał wsparcie w postaci Luteiny upychanej garściami.
Jak na razie pozostajemy w ukryciu i dalej czekamy na rozwój sytuacji. Pierwsza akcja pod kryptonimem beta w środę, następna czyli podglądanie obcego w piątek.
Koniec meldunku.
My kochana nie przyjechaliśmy tu autem .. w tymA nie mozesz zadzownic do ambasady?
Choc liczy sie czas, wsiadalabtm w auto jak najszybciej i w droge.
Uuuuu pięknie ❤ jejkuuuu może u mnie też będzie zobaczymy, nie potrafię sobie tej chwili wyobrazić aż myśli mi uciekły hehe
Witam ponownie @Karmelove92Część dziewczyny przepraszam że się nie odzwylam ale tyle się działo że nie mialam czasu ani głowy do tego leczę się na Śląsku i właśnie wracam z punkcji ....