reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Halo halo dziewczyny melduję
Obcy znalazł się w macicy, siedzi skitrany ma ok 4,5-6 mm i póki co nie ogłosił jeszcze kapitulacji otrzymał wsparcie w postaci Luteiny upychanej garściami.
Jak na razie pozostajemy w ukryciu i dalej czekamy na rozwój sytuacji. Pierwsza akcja pod kryptonimem beta w środę, następna czyli podglądanie obcego w piątek.
Koniec meldunku.
Huuura😘obcy górą 🤗 bardzo sie cieszymy i czekamy na szczęśliwy rozwój i całodzienne mdłości 😘
Ciesz się tym dniem😘

reklama
Obcy znalazł się w macicy, siedzi skitrany ma ok 4,5-6 mm i póki co nie ogłosił jeszcze kapitulacji otrzymał wsparcie w postaci Luteiny upychanej garściami.
Jak na razie pozostajemy w ukryciu i dalej czekamy na rozwój sytuacji. Pierwsza akcja pod kryptonimem beta w środę, następna czyli podglądanie obcego w piątek.
Koniec meldunku.
Kuuuurde a po jakiemu to ? Wojskowemu ? 😂
Najważniejsze, że jest !! Trzymam dalej kciuki ✊🏻✊🏻

Przyrost ładny, ale tam myślę czy nadal nie za mały, niektóre kobietki tutaj nająć po ponad tysiąc nawet. Nie wiem jak się do tego odniesc. Mój ładnie urusl to fakt, może wkacu drugi zarodek przestał zaniżać, diabli wie. Ale to już 16dpt, chyba że teraz będzie szaleć w górę, blada jestem z tymi przyrostami 🤯
Teraz już nic nie zrobisz. Trza wierzyć i czekać na rozwój sytuacji✊✊✊Ty zrobiłaś już wszystko co mogłaś 😘😘😘

Miedzy nami jest taka roznica ze ja mam wysokie AMH a maz dobre nasienie. Mam na pismie ze hodowla nie zostala przeprowadzona wedlug przyjetych standardow kliniki wiec chcba jednak mam argumenty... To jaki slad na moim zdrowiu zostawila stymulacja nie oddaja nawet najwieksze pieniadze. Tym bardziej boli mnie fakt ze ja zawsze bardzo ufalam klinice i lekarzowi, jak widac chyba moj blad.
No rozumiem Ciebie ale stymulacja stymulacji nie jest równa a wysokie AMH to nie jest gwarancja powodzenia przecież, mój lekarz twierdzi że dużo większe znaczenie ma wiek niż wartość AMH. U nas nasienie też nie było zle, wystarczylo że laboratorium zastosowalo dobrą metode selekcji i wyniki były o niebo lepsze w morfologii i ilości zarodków. Jak Twoja klinika przyznaje się że nawalila to wykorzystaj ta sytuację na swoją korzyść teraz bo ja jeszcze nie słyszałam o przypadku aby klinika tak sama wyciągnela rękę..

Cudowne wieści [emoji173]
Koniec meldunku.

Ładna dyplomatyczna odp 😊
Przestań. Po prostu tak jest. Ja zawsze pisze prawdę tak jak czuję. Nie będę popadać w huraoptymizm, ale też nie chce nikogo dołować. Koleżanka jak miała za wysoka betę to martwiła się czy to nie zaśniad...
Tak to już z Nami jest. Zawsze będziemy analizować. A prawda jest taka, że co ma być to będzie. Przygotowałaś się do transferu? Bierzesz leki? To nic więcej już teraz nie zrobisz. 😘

Przestań. Po prostu tak jest. Ja zawsze pisze prawdę tak jak czuję. Nie będę popadać w huraoptymizm, ale też nie chce nikogo dołować. Koleżanka jak miała za wysoka betę to martwiła się czy to nie zaśniad...
Tak to już z Nami jest. Zawsze będziemy analizować. A prawda jest taka, że co ma być to będzie. Przygotowałaś się do transferu? Bierzesz leki? To nic więcej już teraz nie zrobisz. 😘

Jesteś szczera i to cenie, dzięki 😘
Jedno jest pewne na bieżąco będziesz czytać moje wpisy i wyniki o becie 🤣

reklama
Do góry