reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No niestety nawet najpiękniejsze nie dają gwarancji. Jeden transfer 5AA i wszystko pięknie. Teraz 4AA to porównywalne do 5AA czyli Cudny, razem z tym pięknisiem 3BB to tez przyzwoity. A beta 0.0 [emoji20]A mój drugi transfer z biocheniczną to była morula w 5 dobie [emoji6] Tu nie ma pewniaków. Teraz mamy trzy człowieki i mieliśmy po nie wracać gdyby nie zaraza[emoji3]A wy na jakim etapie teraz?
My mieliśmy 4 zarodki i wszystkie 4AA. Dwa pierwsze transfery beta 0. Trzeci udany. Czekam na badania prenatalne, które mam miec za tydzień. Został nam jeden balwanek i 3 oocyty.
Ten pieprzony koronawirus pokrzyzowal wszystkim plany! A co do jakości zarodków, wiadomo,ze jest ważna ale zobacz jak wiele jeszcze innych czynników ma wpływ.. tak jak wcześniej napisałaś, to coś jak loteria.

reklama
Wszystkie 4 odpadly
Przykro mi. Ale dwa maluszki czekają. Na pewno są najsilniejsze 🌸✊ ale będzie niespodzianka jak pierwszy transfer z tych blastek będzie szczęśliwy pomysl o tym.
Wiem ze to takie trudne ale popatrz ja jestem prawie 10 lat młodsza nasienie tez było dobre a tez zostały mi 2 blastki ... jak ci oddadzą pieniążki to może najedziesz sile żeby podejść 3 raz ale tylko po to żeby maleństwo twoje miało rodzeństwo ❤️

Do góry