reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No niestety nawet najpiękniejsze nie dają gwarancji. Jeden transfer 5AA i wszystko pięknie. Teraz 4AA to porównywalne do 5AA czyli Cudny, razem z tym pięknisiem 3BB to tez przyzwoity. A beta 0.0 [emoji20]A mój drugi transfer z biocheniczną to była morula w 5 dobie [emoji6] Tu nie ma pewniaków. Teraz mamy trzy człowieki i mieliśmy po nie wracać gdyby nie zaraza[emoji3]A wy na jakim etapie teraz?
My mieliśmy 4 zarodki i wszystkie 4AA. Dwa pierwsze transfery beta 0. Trzeci udany. Czekam na badania prenatalne, które mam miec za tydzień. Został nam jeden balwanek i 3 oocyty.
Ten pieprzony koronawirus pokrzyzowal wszystkim plany! A co do jakości zarodków, wiadomo,ze jest ważna ale zobacz jak wiele jeszcze innych czynników ma wpływ.. tak jak wcześniej napisałaś, to coś jak loteria.

reklama
Wszystkie 4 odpadly
Przykro mi. Ale dwa maluszki czekają. Na pewno są najsilniejsze 🌸✊ ale będzie niespodzianka jak pierwszy transfer z tych blastek będzie szczęśliwy pomysl o tym.
Wiem ze to takie trudne ale popatrz ja jestem prawie 10 lat młodsza nasienie tez było dobre a tez zostały mi 2 blastki ... jak ci oddadzą pieniążki to może najedziesz sile żeby podejść 3 raz ale tylko po to żeby maleństwo twoje miało rodzeństwo ❤️

Do góry