bazylia128
Fanka BB :)
Wszystkie 4 odpadly
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to mowie ze to jest "strachkupa". Jak sie czegos obawiam to tez czesto jestem w toalecieA ja w wrażenia znowu na WC biegunka jak nic.
O boże [emoji22] [emoji22][emoji22] Przytulam [emoji3590]Wszystkie 4 odpadly
Pewnie, że tak, korzystajcie jak możecieNie no wiadomo, jakbyśmy nie mogli bo jakieś plamienia czy cokolwiek innego to byśmy dali radę, ale skoro się czuję świetnie i nic mi niedobrego nie dolega to trzeba korzystać póki bobas w brzuszku a nie w kołysce
Wariatka przestań o tym pisać bo zaraz będę ocenzurowanaUwaga uwaga! Ogłaszam pierwszy przypadek w Polsce sraczki ze szczęścia
My mieliśmy 4 zarodki i wszystkie 4AA. Dwa pierwsze transfery beta 0. Trzeci udany. Czekam na badania prenatalne, które mam miec za tydzień. Został nam jeden balwanek i 3 oocyty.No niestety nawet najpiękniejsze nie dają gwarancji. Jeden transfer 5AA i wszystko pięknie. Teraz 4AA to porównywalne do 5AA czyli Cudny, razem z tym pięknisiem 3BB to tez przyzwoity. A beta 0.0 [emoji20]A mój drugi transfer z biocheniczną to była morula w 5 dobie [emoji6] Tu nie ma pewniaków. Teraz mamy trzy człowieki i mieliśmy po nie wracać gdyby nie zaraza[emoji3]A wy na jakim etapie teraz?
Kurdee!! Co za dziady! Nawet nie wiem co napisać... Przecież to sie w głowie nie mieściWszystkie 4 odpadly
Ale to szczęśliwa biegunkaA ja w wrażenia znowu na WC biegunka jak nic.
Jezu.. tak mi przykro;( przytulam z całych sił!Wszystkie 4 odpadly
Przykro mi. Ale dwa maluszki czekają. Na pewno są najsilniejsze ale będzie niespodzianka jak pierwszy transfer z tych blastek będzie szczęśliwy pomysl o tym.Wszystkie 4 odpadly