reklama
Popieram. 14,20 już dawno minęła.@Aaaanna halo halo? Odezwij się bo wszystkie czekamy ciągle patrzę czy już coś napisałaś
A my tu obgryzamy pazury
Ja się właśnie zastanawiam czy ta wizyta była dzisiaj czy jutro
Czekam
No ja kurka zrozumiałam, że dzisiaj. A jak jutro to niech się nasza @Aaaanna odezwie i sprostuje bo jestem cholernie ciekawa jak tam bo przydałby się kolejny prawdziwy cud
Waleczna36
Fanka BB :)
Jak u domowego lekarza, dostępny 24/24 histora choroby zawsze na bieżąco każdej pod opiecznej@Waleczna36 ogromnie gratuluje! cudowne wiadomosci!
I uważaj bo @Murawa ma wszystko skrupulatnie zanotowane ona chyba ma taki klaser i prowadzi każdemu kartotekę
DzisiajJa się właśnie zastanawiam czy ta wizyta była dzisiaj czy jutro
Czekam
Aaaanna
Halo halo dziewczyny melduję
Obcy znalazł się w macicy, siedzi skitrany ma ok 4,5-6 mm i póki co nie ogłosił jeszcze kapitulacji otrzymał wsparcie w postaci Luteiny upychanej garściami.
Jak na razie pozostajemy w ukryciu i dalej czekamy na rozwój sytuacji. Pierwsza akcja pod kryptonimem beta w środę, następna czyli podglądanie obcego w piątek.
Koniec meldunku.
Obcy znalazł się w macicy, siedzi skitrany ma ok 4,5-6 mm i póki co nie ogłosił jeszcze kapitulacji otrzymał wsparcie w postaci Luteiny upychanej garściami.
Jak na razie pozostajemy w ukryciu i dalej czekamy na rozwój sytuacji. Pierwsza akcja pod kryptonimem beta w środę, następna czyli podglądanie obcego w piątek.
Koniec meldunku.
Waleczna36
Przyrost ładny, ale tam myślę czy nadal nie za mały, niektóre kobietki tutaj nająć po ponad tysiąc nawet. Nie wiem jak się do tego odniesc. Mój ładnie urusl to fakt, może wkacu drugi zarodek przestał zaniżać, diabli wie. Ale to już 16dpt, chyba że teraz będzie szaleć w górę, blada jestem z tymi przyrostamiNo i pięknie!!! ❤ Niech tak dalej idzie ✌
reklama
Halo halo dziewczyny melduję
Koniec meldunku.
Niech obcy już tam zostanie.
Bez odbioru.
Tzn.
O becie i innych melduj Obywatelko
Ależ kuna się cieszę. Buziooooole!!!
Podziel się: