reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Halo halo dziewczyny melduję
Obcy znalazł się w macicy, siedzi skitrany ma ok 4,5-6 mm i póki co nie ogłosił jeszcze kapitulacji otrzymał wsparcie w postaci Luteiny upychanej garściami.
Jak na razie pozostajemy w ukryciu i dalej czekamy na rozwój sytuacji. Pierwsza akcja pod kryptonimem beta w środę, następna czyli podglądanie obcego w piątek.
Koniec meldunku.

No i pięknie!!! ❤ Niech tak dalej idzie ✌
Przyrost ładny, ale tam myślę czy nadal nie za mały, niektóre kobietki tutaj nająć po ponad tysiąc nawet. Nie wiem jak się do tego odniesc. Mój ładnie urusl to fakt, może wkacu drugi zarodek przestał zaniżać, diabli wie. Ale to już 16dpt, chyba że teraz będzie szaleć w górę, blada jestem z tymi przyrostami 🤯

reklama
Halo halo dziewczyny melduję
Obcy znalazł się w macicy, siedzi skitrany ma ok 4,5-6 mm i póki co nie ogłosił jeszcze kapitulacji otrzymał wsparcie w postaci Luteiny upychanej garściami.
Jak na razie pozostajemy w ukryciu i dalej czekamy na rozwój sytuacji. Pierwsza akcja pod kryptonimem beta w środę, następna czyli podglądanie obcego w piątek.
Koniec meldunku.
💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓
Niech obcy już tam zostanie.
Bez odbioru.

Tzn.
O becie i innych melduj Obywatelko💓💓💓💓
Ależ kuna się cieszę. Buziooooole!!!

Do góry