reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja się pytałam pani doktor w sobotę o przytulanki, i mówiła, że jak najbardziej a wręcz koniecznie ! ☺️ A że mój kochany Mąż trzymał dzielnie rączki przy sobie od tygodnia przed punkcja do teraz więc prawie 5 tygodni to jak pani doktor dała zielone światełko to bez żadnych oporów stosujemy się do zaleceń ❤️ i powiem Wam, że jest przyjemniej jak przed punkcją i POLECAM! Szczególnie, że czlowiek sięie w końcu skupia na przyjemności a nie na liczeniu nie itp ☺️ Oczywiście jeżeli nie ma żadnych przeciwwskazań od lekarza 😉
A ja dzisiaj pytałam i jeszcze mamy zakaz współżycia.:( Ale ja mialam na poczatku ciąży krwawienia. Zobaczymy po nastepnej wizycie. :)

Ja dziewczyny wiem ze stymulacje sie nie udaja a ja nie jestem wyjatkowa ale majac na pismie takie bledy ciezko jest sie z tym pogodzic .... Nie mam pojecia co zrobic dalej w obecnej sytuacji ;( Klinika kreci masakrycznie i nie wiem co tym chca osiagnac...
Na pewno będą chcieli to zatuszować, pytanie ile za to weźmiecie kasy. Trz3ba by bylo sprawdzić czy jest więcej takich przypadków. Wtedy może zbiorowa ugoda?

reklama
Do góry