reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Doczytałam, że w piątek było 71 niecałe. No to git bardzo. Niedziela przy 100%byloby 140,czyli te 185 jak najbardziej Oki. Oby dalej było już tylko dobrze✊✊✊
Powtarzasz jeszcze @Waleczna36, czy czekasz na piątkowa wizytę?
Hahahahah, też przeszukałam forum, żeby to znaleść 😂 przyrost jest prawidłowy !! Ok 88 % (o ile dobrze pamietam) trzymamy kciuki za leniuszka 🥰

No to teraz będziesz pewnie po ścianach latała jak taki post był [emoji16]
Jesteś jak dziewica [emoji12]

No mój jak się dowiedział, że można to mówił, że najpierw miotłą pajęczyny mi wygarnie. 🤪😂😂😂😂

Jakbym dostała zielone światło i bym nie skorzystała ze strachu to dopiero bym po ścianach chodziła 😂😂😂

Doczytałam, że w piątek było 71 niecałe. No to git bardzo. Niedziela przy 100%byloby 140,czyli te 185 jak najbardziej Oki. Oby dalej było już tylko dobrze✊✊✊
Powtarzasz jeszcze @Waleczna36, czy czekasz na piątkowa wizytę?
Powtarzam, dzwoniłam do kliniki. Odmwione są wszystkie wizyty tylko te po transferach się odbywają. Klinka Bocian jakby co. Wizytę mam na 9.04 a 15.04moje urodzinki oby był prezent. Dobrze doczytałaś :)

reklama
Do góry