Powiem ci że średnio wierzylam w powodzenie - jezuuuu jak ja lubię się tak przekonywać że nie mam racji [emoji3590]Wierzę w mojego kropa, wierzę w Was i wsparcie :*
reklama
W sobotę była ponad 80?Kobietki moje...
Beta 185!
Ruda08
Fanka BB :)
Noooooooo !!! I to ja rozumiemKobietki moje...
Beta 185!
Netiaskitchen
Wow!!! Rośnie No to trzymaj się dzielnie. Jeszcze trochę przed Tobą. Niech będzie dobrzeNo widzisz kochana? Jeden dzielny kropek walczy! Więc przestań go stresować bo dostaniesz łomot! ❤❤❤❤ Oby dalej pięknie rosła!
motylek24
Ruszyła a który to dzień!Kobietki moje...
Beta 185!
Doczytałam, że w piątek było 71 niecałe. No to git bardzo. Niedziela przy 100%byloby 140,czyli te 185 jak najbardziej Oki. Oby dalej było już tylko dobrzeNoooooooo !!! I to ja rozumiem
Powtarzasz jeszcze @Waleczna36, czy czekasz na piątkowa wizytę?
Ruda08
Hahahahah, też przeszukałam forum, żeby to znaleść przyrost jest prawidłowy !! Ok 88 % (o ile dobrze pamietam) trzymamy kciuki za leniuszkaDoczytałam, że w piątek było 71 niecałe. No to git bardzo. Niedziela przy 100%byloby 140,czyli te 185 jak najbardziej Oki. Oby dalej było już tylko dobrze
No to teraz będziesz pewnie po ścianach latała jak taki post był [emoji16]
Jesteś jak dziewica [emoji12]
No mój jak się dowiedział, że można to mówił, że najpierw miotłą pajęczyny mi wygarnie.
Jakbym dostała zielone światło i bym nie skorzystała ze strachu to dopiero bym po ścianach chodziła
Waleczna36
Powtarzam, dzwoniłam do kliniki. Odmwione są wszystkie wizyty tylko te po transferach się odbywają. Klinka Bocian jakby co. Wizytę mam na 9.04 a 15.04moje urodzinki oby był prezent. Dobrze doczytałaśDoczytałam, że w piątek było 71 niecałe. No to git bardzo. Niedziela przy 100%byloby 140,czyli te 185 jak najbardziej Oki. Oby dalej było już tylko dobrze
reklama
Powtarzam, dzwoniłam do kliniki. Odmwione są wszystkie wizyty tylko te po transferach się odbywają. Klinka Bocian jakby co. Wizytę mam na 9.04 a 15.04moje urodzinki oby był prezent. Dobrze doczytałaś
Będzie piękny prezent i przyjedziesz do mnie na obiecane Piccolo
Podziel się: