reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
hej laseczki zajrzalam co tu u was wieczorkiem
byłam u znajomej ktora rodzi za 2 miesiace invitrowego babla ma sie ok ale musi juz lezec
byłam u znajomej ktora rodzi za 2 miesiace invitrowego babla ma sie ok ale musi juz lezec
Kinga_1
Oskaa - super, że już masz swoje maluszki ze sobą. Nie wiem czy wiesz, ale jesteś już w 2 tygodniu ciąży :-) Gratulacje
Gotadora - ale kwoczka z Ciebie Masakra. Normalnie więcej niż drużyna piłkarska maluszków będzie
Sham - zawsze sama możesz sobie sprawdzić poziom progesteronu i jakby coś było nie tak podwyższyć dawkę ( sama lub za zgodą lekarza lepiej).
Pingwinek - będzie dobrze. Nie denerwuj się tym tranem. Niektóre laski imprezują nie wiedząc, że są w ciąży i jest wszystko ok, a jak ty wzięłaś witaminki przez parę dni to nic się nie stanie.
Agapl - ładny wynik komóreczek. Nie szukaj dziury w całym i pomyśl, że już niedługo będziesz miała swoje maluszki ze sobą.
A ja od dzisiaj Lutenyl do 03.02. No i niedługo zacznę kłucie
Gotadora - ale kwoczka z Ciebie Masakra. Normalnie więcej niż drużyna piłkarska maluszków będzie
Sham - zawsze sama możesz sobie sprawdzić poziom progesteronu i jakby coś było nie tak podwyższyć dawkę ( sama lub za zgodą lekarza lepiej).
Pingwinek - będzie dobrze. Nie denerwuj się tym tranem. Niektóre laski imprezują nie wiedząc, że są w ciąży i jest wszystko ok, a jak ty wzięłaś witaminki przez parę dni to nic się nie stanie.
Agapl - ładny wynik komóreczek. Nie szukaj dziury w całym i pomyśl, że już niedługo będziesz miała swoje maluszki ze sobą.
A ja od dzisiaj Lutenyl do 03.02. No i niedługo zacznę kłucie
gotadora ja estrofem też brałam doustnie... nawet nie wiedziałam, ze można inaczej
Dziś odebrałam wynik ostatniej weryfikacji: 13 dpt - 583 Progesteron 153
Teraz już oficjalnie czuję się w ciąży Dzięki Dziewczyny za całe wsparcie. Jutro jadę jeszcze na jedno podglądanie jajników czy OHSS za bardzo nie szaleje. Nadal nie mogę w to uwierzyć!
Przesyłam wiruski ciążowe i oczywiście nadal &&&&&&
Dziś odebrałam wynik ostatniej weryfikacji: 13 dpt - 583 Progesteron 153
Teraz już oficjalnie czuję się w ciąży Dzięki Dziewczyny za całe wsparcie. Jutro jadę jeszcze na jedno podglądanie jajników czy OHSS za bardzo nie szaleje. Nadal nie mogę w to uwierzyć!
Przesyłam wiruski ciążowe i oczywiście nadal &&&&&&
lawendowy_sen
Darii, faktycznie, będziesz miała prezent od zajączka Może nawet znajdziesz Go w kapuście :-)
lawendowy_sen
Kinga, no to doczekałaś się :-) Niby kłucia, to nie jest to coś, co tygryski lubią najbardziej, ale człowiek jednak czeka z utęsknieniem. Ja ze swojej strony życzę Ci owocnej stymulacji i mocno, ale to mocno, zaciskam kciuki.
lawendowy_sen
Mikimo, moje gratulacje Tak, oficjalnie jesteś w ciąży, jak chcesz uwierzyć, to mogę Cie uszczypnąć
A na razie wysyłam Ci raczka, który zrobi to za mnie :-)
A na razie wysyłam Ci raczka, który zrobi to za mnie :-)
reklama
Podziel się: