reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gotadora - to ja jutro zadzwonie i sie upewnie jak ja mam ten estrofem aplikowac. dzieki za informacje.
Oskaa - to jest faktycznie swietne uczucie, jak te dwa swietliki wpadaja do nas... ja sie nawet wzruszylam do lez...

Gotadora a leczysz si w watrszawie czy w gdansku??
a relanium to chyba 2 razy dziennie masz brac
estrofen na pewno docipnie
a luteine jedna mamm dopochwy a druga doustnie
jesli dowiedzialabys sie ze doustnie masz aplikowac do pochwy daj znac bo i ja invictowa, ale ja bez weryfikacji

Dziewczyny moze wy sie orientujecie? naparwde zwiekszenie luteiny w trakcie ( bserwujac progesteron po transferze ) moze wplynac na zagniezdzenia zarodka.
bo ja nie mam weryfikacji i lekarze kaza brac 3*4, .. ( bo nie znaja wynikow)- a za pierwszym razem robilam weryfikacje wtedy zwiekszyli.
i zastanawia mnie to i troche stresuje :) ale podobno mala ilosc stresu nie zaszkodzila jeszcze...

Sham lecze sie w Gdansku, jutro dam znac odn. luteiny - na rozpisce malej mam w kratce luteine podjezykowa: 3 razy 4 dopochwowo , ale ze mam kupiona rowniez te dowcipna wiec wole sie upewnic, ze to o te podjezykowa chodzi

ps. w wersji online tez jest tak napisane, drukowanymi literami, wiec to na pewno o te podjezykowa chodzi, mam brac od piatku

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ile leżałyście po transferku? Ja dziś całe popołudnie przelezałam i nie wiem jak jutro... Ze względu na pracę mam zwolnienie do 11.02 takze leniuszkować mogę ;-)

Witam serdecznie wszystkie Laski :)
Serdeczne gratulacje dla kolejnych wysokich wyników Bety:)

Gotadora
ja też miałam wziąć 1 tabletkę famexin-u przed transferem, ale się przestraszyłam, bo wyczytałam w ulotce, że utrudnia zajście w ciążę, a jak ktoś już jest w ciąży to ma skonsultować z lekarzem, dlatego też nie brałam. Na ostatniej wizycie zapytałam się lekarza po co on był to mi powiedział, ze działa przeciwzapalnie, a relanium dają zamiast nospy na rozluźnienie

Gotadora a jeżeli chodzi o estrofem to w inviccie jest dopochwowo, dzwoniłam bo jak przeczytałam to myślałam, że źle lekarza zrozumiałam, bo relanium dosyć mocno mnie otępiło :)

Dziewczyny ile leżałyście po transferku? Ja dziś całe popołudnie przelezałam i nie wiem jak jutro... Ze względu na pracę mam zwolnienie do 11.02 takze leniuszkować mogę ;-)

Jak możesz to leż. Ja lezalam półtora tygodnia i u mnie podziałało:)
Chociaż z drugiej strony lezalam, bo miałam lekka hiperkę i lepiej mi było jak odpoczywalam.

reklama
Do góry