reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wczoraj słyszałam jego wypowiedź, że komisje wyborcze będą jeździć do tych w kwarantannie żeby mogli głosować... no debil posrany... tak być zapatrzonym w swoje chore cele nie kumam... po co takie środki??? Widać że facet się boi. W każdym ich ruchu widać że strzelają z armaty do muchy... po co nie wiem. Przecież tym rozdawnictwem i tak lydzi kupili.
Teraz oni uważają siebie za rycerzy na białych koniach 😂 nie można tego tak pozostawić ..

Wczoraj niefart[emoji28] w realizacji szczawiowa, ale miałam jakiś dziwny pomrożony chyba stary szczaw i jak go wrzuciłam do zupy to niby spoko zmiękł, ale jak doszło do jedzenia to miałam wrażenie, że to zupa z chwastem jakimś[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] no ale cóż, zjem i przeboleję[emoji6]

A dzisiaj maltretuję makowca. Łącznie z gotowaniem i mieleniem bo te gotowe masy są dla mnie niejadalne. Słodkie w ciul i w zasadzie nie ma co z nimi zrobić przez to(w sensie zmodyfikować).

Na kolację może pieczona świnia jakaś[emoji39]
No Tasza, u ciebie to konkret jedzenie [emoji16]. Wszystko bym pożarła [emoji8].
Lubię makowce, ale odkąd znalazłam przepis na seromakowca, moje życie się zmieniło [emoji12][emoji12][emoji12]. Takie pyszne 2w1. Jadłaś?

Jedyny urlop mamy w lipcu i do października siedzimy w Holandii a tutaj wszystko tak drogie ze głowa mała. Jedyna opcja to zakupy w Polsce które na aktualny czas nawet nie mogę zaplanować bo nie wjadę poza granice... ja planuje wszystko z wyprzedzeniem bo nie nawidzę robić nic pod wpływem chwili, zakupy tez tylko namacalne bo zdjęcia to zdjęcia. Mieliśmy pojechać na przełomie maja/czerwca do polski i kupic specjalna farbę bo tutaj to wszystko takie dziwne. Teraz to nie wiem czy w ogóle pojedziemy.
Ja w pierwszej ciazy wozek np wybralam tu, a zmowilam sobie z PL, tak samo lozeczko. Chcesz dam Ci namiary na sklepy na priv, albo choc na watek ciezarowek. Serio dzieki internetowi da sie wszytsko ogarnac.

To ja Ci powiem, ze ja póki co nawet nie mam za co kupić czegokolwiek dla dziecka, nie wspominając o remoncie pokoju..żyjemy na bieżąco i wszystkie pieniądze idą na opłaty,jedzenie, leki i wizyty. Ale o tym teraz nie myślę, to nie jest największy problem.. cieszę się, ze stał się cud i noszę dzidzie pod sercem i nie mam zamiaru sie tym stresować, za dużo złego się dzieje dookola,żeby sobie dokładać i się nakręcac. Tobie tez tak radze! Wszystko się poukłada, w to trzeba wierzyć. Nie tacy dawali radę!!! Nie stresuj siebie i bombelka. Niestety, przyszedł ten paskudny wirus i trzeba się z nim zmierzyć. Wiesz ile kobiet chciałoby byc na naszym miejscu i być w ciazy?? Zobacz ile z nas ma wszystko zablokowane przez te dziadostwo.. nawet nie może podejść do procedury.. tylko spokój nas uratuje!!!
Dokładanie ;) głowa do góry ✊🏻„Nic nie może przecież wiecznie trwać” 😊 zaraz to szaleństwo się skończy i wszystko wróci do normy, jak zawsze ;)

A ja kupiłam jeszcze przed tym szaleństwem wózek 🤦🏼‍♀😂 i szczerze to się cieszę, sprowadziłam go z zagranicy a teraz to mógłby nie dojść ;)

Jest w picze zimno na dworze 8 wieje u mnie piekielnie. Młoda nie chciała chodzić, więc spacer praktycznie cały na rękach. A teraz za to wygrzewam się na parapecie z takim widokiem[emoji4]Zobacz załącznik 1095110
Pięknie tam masz[emoji3590]. A jaki taras duży [emoji7]. Siedzicie na nim w lato, czy wolicie gdzie indziej?
Właśnie podgrzewam co nieco na patelni, nie napiszę coś, bo mnie @nieagatka zastrzeli[emoji16]

reklama
Sluchajcie, jutro mają debatować nad umorzeniem Zusu na 3 miesiące. Spokojnie. Wyborow tez na bank nie bedzie bo jak doj*bie w kwietniu i maju chorych to nie będą mieli dla kogo robic tych wyborów. Także spoko. Jeszcze nic nie jest przesądzone. A tak swoją drogą to się zastanawiam w jaki sposób pisiory wygrały, bo każdy z kim rozmawiam to na nich nie głosował 😂
Na wybory przyjeżdżały osoby np z ośrodków dla osób chorych umysłowo. Była nawet o tym akcja 😂
wszyscy, którzy „korzystają” albo tak uważają (bo niby dostają pińcet+ itp ale wszystko jest o wiele droższe) z tych wszystkich dodatków, zapomóg. Wcześniej jak ktoś nie pracował albo mało zarabiał to chociaż jakieś grzyby czy jagody zbierał a teraz ? Po coooo 🤷🏼‍♀️ Jak oni „swoje” dostaną. Karani są ludzie, którzy mają swoje działaności, którzy tak na dobrą sprawę utrzymują ten kraj. A Ci, którzy uważają, że im się wszystko NALEŻY to jak oni mają na nich nie głosować skoro mają tak dobrze ..

Do góry