reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Sluchajcie, jutro mają debatować nad umorzeniem Zusu na 3 miesiące. Spokojnie. Wyborow tez na bank nie bedzie bo jak doj*bie w kwietniu i maju chorych to nie będą mieli dla kogo robic tych wyborów. Także spoko. Jeszcze nic nie jest przesądzone. A tak swoją drogą to się zastanawiam w jaki sposób pisiory wygrały, bo każdy z kim rozmawiam to na nich nie głosował 😂
O, jak ja się z Tobą zgadzam😊👍

reklama
Właśnie oglądałam komunikat dyrekcji szpitala gdzie pacjentka zataiła, iż miała kontakt z osobą która wróciła z Włoch. Kobieta niestety nie żyje, teraz 100 osób na kwarantannie. Większość to dzieci i ich rodziny bo kobieta była przedszkolanką:( Cały szpital zamknięty...
Nawet nie wiem jak to skomentować..

Ale czad[emoji7][emoji16][emoji12]. Ktoś poszalał z wielkością [emoji16][emoji16][emoji16].
Ale miałaś długie i ciemne włosy [emoji2]
Nooo. Bylam młoda, chuda.. Prawie 9 lat temu. Moja świadkowa tak poszalała. Rok później się jej odwdzieczylam i zamówiłam torta z czarną, murzyńską pałą!

Ja w pierwszej ciazy wozek np wybralam tu, a zmowilam sobie z PL, tak samo lozeczko. Chcesz dam Ci namiary na sklepy na priv, albo choc na watek ciezarowek. Serio dzieki internetowi da sie wszytsko ogarnac.

Poproszę namiary bo mi się nic nie podoba a jedyne modele na które patrzę i uśmiecham się są w Polsce....

Chętnie przygarnę taki przepis ;)
Mówisz i masz [emoji8]
Ja robię z gotowej masy makowej. I mam fioła na punkcie twarogów - z biedry nie kupuję [emoji849]. W Lewiatanie jest dobry twaróg Julika

Mówisz i masz [emoji8]
Ja robię z gotowej masy makowej. I mam fioła na punkcie twarogów - z biedry nie kupuję [emoji849]. W Lewiatanie jest dobry twaróg Julika
Dziękuję;) zrobie na Wielkanoc;) Ja tez bardzo lubię makowca, ale nigdy nie robiłam. A serniki zjem wlasnie jak są z czymś. Nie cierpię takiego zwykłego sernika, gdzie jest tylko spod i sam ser.

Ty ostatnio robiłaś w piątek tak? I było ok 80? To chyba zależy od Ciebie jak nie zrobisz to raczej też nic się nie stanie ale będzie wiedziała jak się klaruje sytuacja i w która stronę to idzie.
Cześć dziewczyny, tak sobie myślę powtorzyc ta bete jutro czy zaczekać do piątku na spokojnie, co radzicie?
Miłego słonecznego dnia zycze [emoji4]

reklama
Ty ostatnio robiłaś w piątek tak? I było ok 80? To chyba zależy od Ciebie jak nie zrobisz to raczej też nic się nie stanie ale będzie wiedziała jak się klaruje sytuacja i w która stronę to idzie.
Tez bym powtórzyła mimo wszystko, będziesz wiedziała na co się przygotować bo do piątku to było będziesz się stresować a to dla kropka tez nie jest dobre 😉 trzymam kciuki żeby beta była wystrzelona w kosmos ✊

Do góry