reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie ma zadnych przeslanek by wstawiac stan kleski zywiolowej a tylko wtedy mozna odwlac wybory - slowa Ka....czora
Wczoraj słyszałam jego wypowiedź, że komisje wyborcze będą jeździć do tych w kwarantannie żeby mogli głosować... no debil posrany... tak być zapatrzonym w swoje chore cele nie kumam... po co takie środki??? Widać że facet się boi. W każdym ich ruchu widać że strzelają z armaty do muchy... po co nie wiem. Przecież tym rozdawnictwem i tak lydzi kupili.

Dziewczyny mam panikę. Tyle lat nie zachodziłam w ciąże a kiedy już zaszłam to koronawirus szaleje i zbiera żniwo... boje się ze moje dziecko nie będzie mieć niczego, nie zapewnię mi nawet głupiego wózka bo gdzie i za co go kupie? Nawet do polski nie pojadę i niczego nie pooglądam... ciuszki tylko online. No płakać mi się chce a tu zaraz chcemy planować remont pokoiku ale gdzie kupimy akcesoria do remontu i meble??? No najgorszy czas na planowanie macierzyństwa i jak tu się cieszyć tym „pięknym” czasem [emoji24][emoji24][emoji24] siedzę i rycze

@Natsnats yoge ćwiczysz z aplikacja czy sama? Ja właśnie ogarnelam w mailach, jak się wypisywalam ze wszystkich niepotrzebnych newsletterów, ze siłownia wysłała mi jakaś swoją aplikacje z która mogę ćwiczyć w domu, zaraz to ogarnę, bo już mnie nosi 🤓

Wczoraj słyszałam jego wypowiedź, że komisje wyborcze będą jeździć do tych w kwarantannie żeby mogli głosować... no debil posrany... tak być zapatrzonym w swoje chore cele nie kumam... po co takie środki??? Widać że facet się boi. W każdym ich ruchu widać że strzelają z armaty do muchy... po co nie wiem. Przecież tym rozdawnictwem i tak lydzi kupili.
A żeby się wódz zdziwił i wyniki wyborów go zaskoczyły! Ja nie rozumiem tego ciemnogrodu...
Chce wybory juz, teraz, bo zdaje sobie sprawę jakie spustoszenie w gospodarce wywoła koronawirus i będzie trzeba ludziom zabrać to co sie rozdawalo na prawo i lewo, próbując te głosy kupic.

Dziewczyny mam panikę. Tyle lat nie zachodziłam w ciąże a kiedy już zaszłam to koronawirus szaleje i zbiera żniwo... boje się ze moje dziecko nie będzie mieć niczego, nie zapewnię mi nawet głupiego wózka bo gdzie i za co go kupie? Nawet do polski nie pojadę i niczego nie pooglądam... ciuszki tylko online. No płakać mi się chce a tu zaraz chcemy planować remont pokoiku ale gdzie kupimy akcesoria do remontu i meble??? No najgorszy czas na planowanie macierzyństwa i jak tu się cieszyć tym „pięknym” czasem [emoji24][emoji24][emoji24] siedzę i rycze
To ja Ci powiem, ze ja póki co nawet nie mam za co kupić czegokolwiek dla dziecka, nie wspominając o remoncie pokoju..żyjemy na bieżąco i wszystkie pieniądze idą na opłaty,jedzenie, leki i wizyty. Ale o tym teraz nie myślę, to nie jest największy problem.. cieszę się, ze stał się cud i noszę dzidzie pod sercem i nie mam zamiaru sie tym stresować, za dużo złego się dzieje dookola,żeby sobie dokładać i się nakręcac. Tobie tez tak radze! Wszystko się poukłada, w to trzeba wierzyć. Nie tacy dawali radę!!! Nie stresuj siebie i bombelka. Niestety, przyszedł ten paskudny wirus i trzeba się z nim zmierzyć. Wiesz ile kobiet chciałoby byc na naszym miejscu i być w ciazy?? Zobacz ile z nas ma wszystko zablokowane przez te dziadostwo.. nawet nie może podejść do procedury.. tylko spokój nas uratuje!!!

Nie panikuj. Poród dopiero w październiku, spokojnie. Wszystko można teraz kupić online, a w którymś momencie na tyle się uspokoi, że dasz radę obejrzeć mebelki na żywo [emoji6] a to na dobrą sprawę temat po czerwcu dopiero aktualny[emoji6]

Spokojnie[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
Jesli bedzie jak w Chinach to za 2,max 3 miesiace sytuacja wroci do powiedzmy normy. Zdazysz. Rozumiem, bo sama tez mam gorsze chwile. Wlasnie sie dowiedzialam, ze do szpitala, w ktorym rodze przywoza dzis 180 zarazonych osob, wiec wiesz... Ale damy rade, jakos trzeba to przetrwac i nie zwariowac.

Do góry