reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam panikę. Tyle lat nie zachodziłam w ciąże a kiedy już zaszłam to koronawirus szaleje i zbiera żniwo... boje się ze moje dziecko nie będzie mieć niczego, nie zapewnię mi nawet głupiego wózka bo gdzie i za co go kupie? Nawet do polski nie pojadę i niczego nie pooglądam... ciuszki tylko online. No płakać mi się chce a tu zaraz chcemy planować remont pokoiku ale gdzie kupimy akcesoria do remontu i meble??? No najgorszy czas na planowanie macierzyństwa i jak tu się cieszyć tym „pięknym” czasem [emoji24][emoji24][emoji24] siedzę i rycze
Nie martw się na zapas i o to, na co i tak nie masz wpływu. Niepotrzebnie się zadręczasz. Jest jak jest, a co będzie za tydzień, miesiac, tez nie wiemy. Ciesz się ciąża i nie zamartwiaj. Postaraj się skupić na tym co jest teraz i jeśli już wybiegasz w przyszłość, to pomysl o tych pozytywnych stronach 😘.
Ja już nie dopuszczam do siebie myśli co dalej z invitro, blokuje mózg na taka info...
wierze ze będzie dobrze 🙂

reklama
A żeby się wódz zdziwił i wyniki wyborów go zaskoczyły! Ja nie rozumiem tego ciemnogrodu...
Chce wybory juz, teraz, bo zdaje sobie sprawę jakie spustoszenie w gospodarce wywoła koronawirus i będzie trzeba ludziom zabrać to co sie rozdawalo na prawo i lewo, próbując te głosy kupic.
W życiu nie zabiorą. Zadłużą się albo podniosą podatki firmom głównie. W inne rozwiązanie nie wierzę. Nie byłoby w ich stylu, za duże ryzyko.

W życiu nie zabiorą. Zadłużą się albo podniosą podatki firmom głównie. W inne rozwiązanie nie wierzę. Nie byłoby w ich stylu, za duże ryzyko.
W sumie tak, ryzyko ogromne,że za kolejne 5 lat się do koryta nie dostaną..
Wiesz, mam takich znajomych.. są tak zapatrzeni w PIS, jeden poseł od nas, posel PISU oczywiscie niedawno zmarł a Ci znajomi jako jakas sekta.. wszystkich, którzy tylko zle słowo powiedzą na ta partię atakują, gnoją, małżeństwa im się porozpadaly bo jak te podnóżki latali za tym posłem i odpierdzielali za niego kampanię, oczywiście odstawil swoją rodziną i tych z nosem w dupie po wszystkich możliwych stołkach i wszędzie ma swoje macki, mimo,ze już w grobie.. to jest straszne. Naprawdę.

Nie panikuj. Poród dopiero w październiku, spokojnie. Wszystko można teraz kupić online, a w którymś momencie na tyle się uspokoi, że dasz radę obejrzeć mebelki na żywo [emoji6] a to na dobrą sprawę temat po czerwcu dopiero aktualny[emoji6]

Spokojnie[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

Jedyny urlop mamy w lipcu i do października siedzimy w Holandii a tutaj wszystko tak drogie ze głowa mała. Jedyna opcja to zakupy w Polsce które na aktualny czas nawet nie mogę zaplanować bo nie wjadę poza granice... ja planuje wszystko z wyprzedzeniem bo nie nawidzę robić nic pod wpływem chwili, zakupy tez tylko namacalne bo zdjęcia to zdjęcia. Mieliśmy pojechać na przełomie maja/czerwca do polski i kupic specjalna farbę bo tutaj to wszystko takie dziwne. Teraz to nie wiem czy w ogóle pojedziemy.

Sluchajcie, jutro mają debatować nad umorzeniem Zusu na 3 miesiące. Spokojnie. Wyborow tez na bank nie bedzie bo jak doj*bie w kwietniu i maju chorych to nie będą mieli dla kogo robic tych wyborów. Także spoko. Jeszcze nic nie jest przesądzone. A tak swoją drogą to się zastanawiam w jaki sposób pisiory wygrały, bo każdy z kim rozmawiam to na nich nie głosował 😂

Sluchajcie, jutro mają debatować nad umorzeniem Zusu na 3 miesiące. Spokojnie. Wyborow tez na bank nie bedzie bo jak doj*bie w kwietniu i maju chorych to nie będą mieli dla kogo robic tych wyborów. Także spoko. Jeszcze nic nie jest przesądzone. A tak swoją drogą to się zastanawiam w jaki sposób pisiory wygrały, bo każdy z kim rozmawiam to na nich nie głosował 😂
Dla mmie to też jest zagadka !!

Właśnie oglądałam komunikat dyrekcji szpitala gdzie pacjentka zataiła, iż miała kontakt z osobą która wróciła z Włoch. Kobieta niestety nie żyje, teraz 100 osób na kwarantannie. Większość to dzieci i ich rodziny bo kobieta była przedszkolanką:( Cały szpital zamknięty...

Właśnie oglądałam komunikat dyrekcji szpitala gdzie pacjentka zataiła, iż miała kontakt z osobą która wróciła z Włoch. Kobieta niestety nie żyje, teraz 100 osób na kwarantannie. Większość to dzieci i ich rodziny bo kobieta była przedszkolanką:( Cały szpital zamknięty...
O jprd !! Dlatego powinni zarządzić kary dla osób które świadomie kłamią a nie tylko dla

reklama
Do góry