Ha ha ha [emoji23] dobre.To tak a propos wyborow, . Niech tylko kaczka sie zarazi to zobaczymy jak bede gadac.
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Nikt nie odbiera Co ja mam robic ?Chyba pracowali, ale raczej nie Ci ktorzy mają kontaktować się z pacjentami. Myślę ze u @bazylia128 tez tak jest, ze pracują, bo ktoś musi być teraz w labie.
motylek24
Nic czekać W niedzielę mogą nie dzwonić do pacjentów. Ogarniają tylko to co muszą.Nikt nie odbiera Co ja mam robic ?
Netiaskitchen
Niestety pewnie tylko czekać. Ale też uwazam, że jak na razie brak info to znaczy że jest dobrzeNikt nie odbiera Co ja mam robic ?
Ehhhh, chciał mnie chyba zbyć... Powiedział że nie ma sprzętu do takich kątów...@fredka84 a jak tam stolarz i jego ostatnia próba wyceny szafy?
Ta szafa nie jest mi pisana [emoji12]
Bejbe to już były Twoje ostatnie zastrzyki i masz w to wierzyć!! Zaraz będziemy świętowaćDla mnie in vitro to straszne doswiadczenie - nie che juz tego przechodzic. Doswiadczam kazdy dzien, kazdy zastrzyk podwojnie w tych czasach, jak gdzies uslysze ze in vitro jest dla wygodnych to nie gwarantuje ze nie pobije ;(
bazylia128
Ale wywalilam smsa do mojego D !!! nie dodzwaniam sie bo nikogo tam nie ma a ma tel bezposrednio do embriologa... Moje nerwy siegaja zenitu
No i dobrze zrobiłaś [emoji106]. Oni sobie nie zdają sprawy jak się takie rzeczy przeżywa [emoji1745]Ale wywalilam smsa do mojego D !!! nie dodzwaniam sie bo nikogo tam nie ma a ma tel bezposrednio do embriologa... Moje nerwy siegaja zenitu
reklama
Skoro mówili ze będą dzwonić w niedziele, to pewnie zadzwonią, jak nie to nie martw się, może tez tak być ze poczekają do poniedziałku. Ja z tych optymistycznych i myśle ze będzie dobrzeAle wywalilam smsa do mojego D !!! nie dodzwaniam sie bo nikogo tam nie ma a ma tel bezposrednio do embriologa... Moje nerwy siegaja zenitu
Podziel się: