reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

O rany, i nie ma możliwości go zniszczyć czymkolwiek? Strasznie mi przykro... immunosupresja też mogła mieć wpływ na to niestety, nie wiem co doradzić poza wykorzystaniem tych 2 pozostałych cykli.... dużo siły dla Ciebie.
Miałam mieć cykl naturalny i wtedy niby nie dają nic na pękanie☹️ Teraz już i tak za późno, estradiol już spadł ☹️ Niepotrzebnie zdecydowałam się na ten naturalny, trzeba było na sztucznym zrobić jak dwa pozostałe ☹️ ale lekarz doradzal żeby coś zmienić...

reklama
A dlaczego nie pękł??? Brałaś coś na pękanie? No kurde, i co teraz? Nic nie można zrobić? Kurcze, domyślam się co czujesz [emoji22][emoji22][emoji22]. Wiecznie pod górkę [emoji17]
No właśnie nawet mi nie zaproponowali niczego na pękanie. Dopiero teraz jak rozmawiałam z lekarz e to mówił że jak się zdecyduję znowu na naturalny to da tak na wszelki wypadek. Ale ponad 1000 zł już wydane na badania i wizyty. Eh..

@Pójdźka o kurna... Strasznie mi przykro kochana... A czemu Ci głupki nie dali awaryjnie np. ovitrelle, żeby pękł i żeby nie było takiej sytuacji ? No przecież to jest tak ważna sprawa, że mogli dać bo przecież jeden zastrzyk nie zaszkodzi... Tak mi przykro, przytulam z całych sił i mam nadzieję, że Ci zrobią transfer za miesiąc albo dwa ✊✊✊✊✊✊✊✊✊
Dzięki za słowa otuchy!
To też pewnie przez ten dziwny schemat wizyt, że nie mój lekarz robił usg, ale inny a on tylko interpretował. Jestem trochę zła na niego że mimo że rozpoznał ze mam ten pik LH to nawet mi nie zaproponował ovitrelle. Przecież tak jak piszesz nie zaszkodziło by...
Dziś to chyba nawet piwo nie pomoże..

No właśnie nawet mi nie zaproponowali niczego na pękanie. Dopiero teraz jak rozmawiałam z lekarz e to mówił że jak się zdecyduję znowu na naturalny to da tak na wszelki wypadek. Ale ponad 1000 zł już wydane na badania i wizyty. Eh..
Ja pierdzielę, masakra jakaś [emoji22]. Dlaczego musimy uczyć się na swoich błędach i za to tyle płacić?
Ja zawsze leciałam na sztucznym i nie wiedziałam że przy naturalnym nie dają ovitrella[emoji849].
Współczuję ci [emoji22]

Już sobie to wyobraziłam jak za tobą łaził [emoji23][emoji23][emoji23]. Zajebiaszczo z nim masz [emoji8]. Nudy nie ma [emoji12].
Ja całe życie mieszkalam w domu na wsi i dopóki mieszkałam z rodzicami to żadne chaszcze mnie nie interesowały. To pojawiło się dopiero jak kupiliśmy swoją chałupkę. Wtedy oszalałam na punkcie roślin [emoji7]. To mnie uspokaja.... Dopóki nie zobaczę chwasta czy kopca kręta, wtedy to kur..wy lecą aż psy uciekają.
A twój też ci jajka pokazuje? Bo mój jak się wykąpie to lezie na golasa do komody po gacie i się do mnie tyłem nachyla z rozkraczonymi nogami i się patrzy czy ja patrzę na jego jajka [emoji23]. No patrzę, bo to tak dziwnie wygląda że same oczy lecą [emoji16].
tak :) Pardnis z niego jest a popisuje sie jak paw w lazienkach krollewskich
😂 😂 😂 ale to idzie w druga strone bo ja kmi sie chce to tez codze na nago i niby siegam po cos na pdlodze ;)

Dzięki za słowa otuchy!
To też pewnie przez ten dziwny schemat wizyt, że nie mój lekarz robił usg, ale inny a on tylko interpretował. Jestem trochę zła na niego że mimo że rozpoznał ze mam ten pik LH to nawet mi nie zaproponował ovitrelle. Przecież tak jak piszesz nie zaszkodziło by...
Dziś to chyba nawet piwo nie pomoże..

No co za kutafon! Jak mnie wkurza, że oni tak taśmowo traktują pacjentki. Im ważne, że się kasa zgadza. Idiota! A mówił coś, żeby w następnym miesiącu spróbować transferu, żeby Ci nie przepadły te 3 miesiące? Niech się teraz gimnastykuje dureń jeden! Uhhhh ! Aż się we mnie gotuje!

Na takie sytuacje tylko cytrynówka domowej roboty. Albo minimum butelka wina Kochana...

Ja pierdzielę, masakra jakaś [emoji22]. Dlaczego musimy uczyć się na swoich błędach i za to tyle płacić?
Ja zawsze leciałam na sztucznym i nie wiedziałam że przy naturalnym nie dają ovitrella[emoji849].
Współczuję ci [emoji22]
Ja też nie wiedziałam,ze nie dają. Myślałam że jak coś nie idzie to jakoś wspomagają.

No co za kutafon! Jak mnie wkurza, że oni tak taśmowo traktują pacjentki. Im ważne, że się kasa zgadza. Idiota! A mówił coś, żeby w następnym miesiącu spróbować transferu, żeby Ci nie przepadły te 3 miesiące? Niech się teraz gimnastykuje dureń jeden! Uhhhh ! Aż się we mnie gotuje!

Na takie sytuacje tylko cytrynówka domowej roboty. Albo minimum butelka wina Kochana...
Pytał się czy za miesiąc chcemy ponownie spróbować to wtedy da to ovitrelle,ale ja chyba już nie zdecyduje się na cykl naturalny, za dużo stresu i duuuzo więcej wizyt i badań.
Zaraz winko otworzę 😊 Dobrej cytrynówki też bym się napila, ale winko mam w domu.

reklama
Już sobie to wyobraziłam jak za tobą łaził [emoji23][emoji23][emoji23]. Zajebiaszczo z nim masz [emoji8]. Nudy nie ma [emoji12].
Ja całe życie mieszkalam w domu na wsi i dopóki mieszkałam z rodzicami to żadne chaszcze mnie nie interesowały. To pojawiło się dopiero jak kupiliśmy swoją chałupkę. Wtedy oszalałam na punkcie roślin [emoji7]. To mnie uspokaja.... Dopóki nie zobaczę chwasta czy kopca kręta, wtedy to kur..wy lecą aż psy uciekają.
A twój też ci jajka pokazuje? Bo mój jak się wykąpie to lezie na golasa do komody po gacie i się do mnie tyłem nachyla z rozkraczonymi nogami i się patrzy czy ja patrzę na jego jajka [emoji23]. No patrzę, bo to tak dziwnie wygląda że same oczy lecą [emoji16].
Ja to się zawsze zastanawiam czy im yo nie przeszkadza w chodzeniu[emoji23][emoji23][emoji23] i chyba bym nie chciała żeby coś mi dyndało między nogami[emoji23][emoji23][emoji23] zawsze mi się wydaje że faceci mają tam włochy powycierane[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry