reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gotadora, Agapl, co tam u Was słychać? Pewnie odpoczywacie po narkozie.
Nie uwierzycie, ile osób trzymało za Was dzisiaj kciuki :-D 38 dzieciorów i ja:-D

to teraz wiem czemu tyle pecherzykow mam ;-) całe 17 :-)

bardzo Wam wszystkim dziekuje za kciuki :-):-D:-):-D:-)

Martka i Anna :-) serdecznie gratuluje!!!

TeQuila u mnie bylo 19 pecherzykow w piatek, moj estradiol byl 5943 pg/ml dostalam dostinex jeden w poniedzialek, druga tabletka 4 lutego i 4 lutego mam transfer wiec moze nie martw sie , moze jednak bedziesz miala transfer za co trzymam kciuki &&&&&

Wanda :-) koszmary i zle mysli kysz!kysz! jestes w ciazy i to nie slyzy maluszkom, postaraj sie myslec tylko pozytywnie :tak:

Hola trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze z Twoja tarczyca &&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
aniu no widzisz, to tak jak u mnie, też 3 dniowe, tylko że mam taką niską betkę w 12 dpt, a nie 8....ale skoro Tobie urosło, to może mi też się uda:)a jak myślisz, zrobić też jutro betę?czy wystarczy w piątek?

Agapl :-) badz dobrej mysli - 7 to magiczna liczba! ja mam trzy siodemki na obraczce - date od kiedy jestesmy razem z M, a Ty masz 7 wspanialych pecherzykow :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: trzymam kciuki za nie &&&&&

Gotadora - 17 ??!!! No ty to jestes niezla kwoka:-D:-D To teraz oby sie dobrze dzielily i pozniej pierwsza dwojeczka zostala u mamusi :) A mrozaczki poczekaja na swoj czas. Rozumiem ze beda podawane blastusie skoro dopiero w poniedzialek. Dobrze ze dali ci ten dostinex na hiperke bo przy tylu pecholach bywa roznie - trzymam kciuki zeby wszystko gladko poszlo:)

Zuzia :-) dziekuje :-) w klinice i w drodze do domu zle sie czulam, bolalo, tam dostalam glukoze, pozniej od bolu, ale bolal mnie jajnik, ktory kiedys byl operowany, a z niego pobrali 3 pecherzyki, z drugiego 14scie i ten drugi prawie nie bolal. Teraz juz w domku prawie nic nie boli, dr kazala obserwowac brzuch, wage i pic ok 3 litrow plynow... transfer jest planowany na 12:45 :-)

Dziewuszki ,Kochane jeszcze raz Wam bardzo dziekuje.
Przespalam sie ale bardzo nerwowo .Caly czas myslalam o mojej siodemce. Oby tylk przetrowlo z nich jak najwiecej. Dostalam tez odpowiedz od mojej lekarki. Napisala,ze tym razem podczas stymulacji wytworzylo mi sie duzo cyst. I tutaj znowu nie rozmumiem. Ona nie widziala tego podczas usg? Skad to wie w tej chwili skoro lekarka co robila mi punkcje kazala mi sie skontaktowac z ginem prowdzacym by sparwdzic,czy przy tak duzej ilosc pecherzykow nie mam hiperki.???
Chyba za duzo analizuje ;-)

Pingwinek , wierze,ze tak mala ilosc tranu i w tak krotkim czasie nie zaszkodzi Twoim bobaskom.

Ostatnia edycja:
aniu no widzisz, to tak jak u mnie, też 3 dniowe, tylko że mam taką niską betkę w 12 dpt, a nie 8....ale skoro Tobie urosło, to może mi też się uda:)a jak myślisz, zrobić też jutro betę?czy wystarczy w piątek?

Najwazniejszy jest przyrost i nie przejmuj się na razie swoim wynikiem, bo 11 to tez jest norma dla 3-4 tygodnia ciazy (przynajmniej według moich norm). Ja bym na twoim miejscu poczekała do piątku, lepiej określić przyrost po 48 godzinach.

reklama
Do góry