reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Adus odezwij sie, jak twoja wizytka dzisiaj??? caly czas trzymam kciuki &&&&&&

Pingwinku nie martw sie tak tym tranem, na pewno jest wszystko dobrze :tak:

Wanda ja tez troche zmoklam na spacerze z psem, ale gorzej, ze buty mi przemokly i moja psica miala skrocony spacer :happy2: no i musze ja pochwalic - jakos wyczula, ze jej pani jest obolala i szla grzecznie, bez ciagania :-)

reklama
madzielanek padłabym ze szczęścia, gdyby to były bliźniaki... Ale ja miałam podawane 5 dniowe i bety zawsze robiłam wieczorem, więc staram się nie nakręcać ;-)

gotadora ja z prawego miałam zdejmowane ogniska endometriozy i mimo że były tylko 3 komórki na nim to do tej pory boli bardziej niż prawy gdzie komórek było więcej. No i powiększył się teraz skubany bardziej niż prawy bo do 10 cm.

agapl będę trzymać kciuki, żeby jak najwięcej &&&& było dojrzałych, a z nich ładne zarodki:-)

Wanda ale się uśmiałam z mężem z tej marchewki :-D A mój Bandit szczęśliwy, że jego Pani non stop w kołderkach leży. Od kilku dni leży ze mną i mnie grzeje :-)
Uważaj na siebie Wanda, aby się nie przeziębić. Mokra głowa w zimnie dobrze nie wróży. Szybciutko się ogrzej i wysusz.

Ostatnia edycja:
Madzialenak :-) faktycznie mamy podobnie w brzuszku :-) mam nadzieje,ze od poniedzialku to juz w ogole bedzie bardzo bardzo podobnie :-) ... a co do mnie to moj problem jest tylko dlatego,ze kiedys jakis pseudo doktor robiac mi operacje na wyrostek ( mialam 6 lat) nie zaszyl mi jelita, zaszyl brzuch tylko, pozniej nie przyznal sie i zapewne przygladal jak dziecko sie miesiacami meczy, bo trzymali mnie w szpitalu nie wiedzac co mi jest. No i te cysty to taka pamiatka byla, po tej nieszczesnej operacji, trafilam na idiote, ktory nie wiem czemu zostal lekarzem - przekresli mnie, dlatego nie chcialo mu sie porzadnie zrobic tego co powinien, no ale ja jestem nieugieta :cool:

Mikimo nie szkodzi, że wieczorem. Porównaj sobie betę z moją. Twoja jest ponad 2 razy większa, naprawdę stawiam na bliźniaki.

Madzialenak - juz mi cieplo - ja w ogole jestem z tych co dlugo nie marzna, ale nie lubia sie przegrzewac.

Mam do Was jeszcze jedno pytanie - mniej istotne, ale jednak - czy ta terapia hormonalna przy in vitro, moze powodowac powstawanie workow po oczami? Bo mi sie niedawno zaczely robic i nie wiem czy to hormony czy juz wiek wychodzi?

gotadora aż strach się bać jak się słyszy takie historie!!! Dobrze, że żyjesz, masz się dobrze i już niedługo będziesz MAMĄ!
Ja od lekarzy też jedyne co słyszałam, że z wiekiem przejdzie albo że histeryzuję:wściekła/y:Teraz powinnam tam iść i powiedzieć, żeby się o endometriozie douczyli!

reklama
wanda chyba niestety może. Masz na myśli takie lekkie opuchnięcie na twarzy i przez to zapadnięte oczy??? Bo jeśli tak to jest nas dwie :tak: Wydaje mi się, że to woda się gromadzi w organizmie od progesteronu, ale pewna nie jestem...

Do góry