reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak kochana my jako drukarnia i firma przesylkowa mamy duzo pracy ale mysle ze na niedlugo. Kiedys sie to skonczy bo kasa firm sie skonczy. Duzo firm tez sie zamyka. Mysle ze maks dwa tygodnie i zamkniemy.
Moja mam tez chciala mi wyslac paczke ale watpie ze dojdzie [emoji20] wiec kazalam jej nie wysylac.
A jak kochana u Ciebie ? Tez wszystko odwolali? Pracujesz czy w domku jesteś?
U mnie lipa, czekam aż korona odpuści o dopiero mogę się zacząć leczyć.
Nasza firma pracuje normalnie, my produkujemy przyczepy rolnicze. Powoli zaczyna brakować materiału i dużo ludzi wzięło opieki na dzieci. Jest średnio ale przyczepy sprzedajemy

reklama
Mój brat jest zawodowym kierowca. Teraz jest w domu ale po weekendzie juz rusza w trasę. On utrzymuje rodzinę i nie może sobie pozwolić na siedzenie w domu... Tak. Kierowcy teraz tez maja ciezko.. Ja Też się martwię o rodziców. Już samo to,że są starsi podwyższa ryzyko. Ehh. Co to się porobiło..
Ja mam i wizytę i badania prenatalne 30 marca. Liczę na to,ze ich nie odwołają bo są bardzo ważne. Ale zdaje sobie sprawę z tego, ze może bede musiała wejść sama. Myślę nawet,ze tam zadzwonię w przyszłym tygodniu i się podpytam, upewnię. Wczoraj wizytę u dentysty mi odwołali. Nie dziwie sie. Sama nawet mialam to w planach. Dentyści bardzo narażeni, w końcu grzebią w japie..
Wy również sie trzymajcie. Nie daj się tam, panuj nad nerwami, żeby komuś gonga nie sprzedać [emoji23] no chyba,ze bardzo zasłuży
Tak to prawda tez bym sie bala pojsc do dentysty wiec dobrze ze ci odwolali. A co do badan wątpię zeby ci odwolali one sa bardzo wazne . Oni odwołują tylko takie co mogą. Ważne wizyty sie odbywaja. Moja kolezanka z Gdyni miala w środę i pisala mi ze w klinice byla ona , Pani z recepcji i lekarz.
A z tymo nerwawmi uwierz mi kochana staram się. Ale co niektórym nalezy sie dobry gong😉

No tak . Masakryczna sytuacja. Na internecie są przepisy jak zrobić samemu w domu. Jak coś daj znać podeślę. Sama mam zamiar dzisiaj pobawić się w Panoramixa ;) i te przepisy uruchomić bo u nas też nic nie ma ;(
Dzis musze zrobic konkretne porzadki w domu bo ostatnio malo sprzatalam. Brak czasu. Ale jutro bede myslec i kombinować. Dziekuje , chetnie przydadzą mi sie domowe przepisy 😘😘😘

I tyle było tej wielkiej radości z dzisiaj wynik
Rośnie ale za mało.
Ja pier.....
20200321_101251.jpeg

reklama
Do góry