reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak kochana my jako drukarnia i firma przesylkowa mamy duzo pracy ale mysle ze na niedlugo. Kiedys sie to skonczy bo kasa firm sie skonczy. Duzo firm tez sie zamyka. Mysle ze maks dwa tygodnie i zamkniemy.
Moja mam tez chciala mi wyslac paczke ale watpie ze dojdzie [emoji20] wiec kazalam jej nie wysylac.
A jak kochana u Ciebie ? Tez wszystko odwolali? Pracujesz czy w domku jesteś?
U mnie lipa, czekam aż korona odpuści o dopiero mogę się zacząć leczyć.
Nasza firma pracuje normalnie, my produkujemy przyczepy rolnicze. Powoli zaczyna brakować materiału i dużo ludzi wzięło opieki na dzieci. Jest średnio ale przyczepy sprzedajemy

reklama
Mój brat jest zawodowym kierowca. Teraz jest w domu ale po weekendzie juz rusza w trasę. On utrzymuje rodzinę i nie może sobie pozwolić na siedzenie w domu... Tak. Kierowcy teraz tez maja ciezko.. Ja Też się martwię o rodziców. Już samo to,że są starsi podwyższa ryzyko. Ehh. Co to się porobiło..
Ja mam i wizytę i badania prenatalne 30 marca. Liczę na to,ze ich nie odwołają bo są bardzo ważne. Ale zdaje sobie sprawę z tego, ze może bede musiała wejść sama. Myślę nawet,ze tam zadzwonię w przyszłym tygodniu i się podpytam, upewnię. Wczoraj wizytę u dentysty mi odwołali. Nie dziwie sie. Sama nawet mialam to w planach. Dentyści bardzo narażeni, w końcu grzebią w japie..
Wy również sie trzymajcie. Nie daj się tam, panuj nad nerwami, żeby komuś gonga nie sprzedać [emoji23] no chyba,ze bardzo zasłuży
Tak to prawda tez bym sie bala pojsc do dentysty wiec dobrze ze ci odwolali. A co do badan wątpię zeby ci odwolali one sa bardzo wazne . Oni odwołują tylko takie co mogą. Ważne wizyty sie odbywaja. Moja kolezanka z Gdyni miala w środę i pisala mi ze w klinice byla ona , Pani z recepcji i lekarz.
A z tymo nerwawmi uwierz mi kochana staram się. Ale co niektórym nalezy sie dobry gong😉

No tak . Masakryczna sytuacja. Na internecie są przepisy jak zrobić samemu w domu. Jak coś daj znać podeślę. Sama mam zamiar dzisiaj pobawić się w Panoramixa ;) i te przepisy uruchomić bo u nas też nic nie ma ;(
Dzis musze zrobic konkretne porzadki w domu bo ostatnio malo sprzatalam. Brak czasu. Ale jutro bede myslec i kombinować. Dziekuje , chetnie przydadzą mi sie domowe przepisy 😘😘😘

I tyle było tej wielkiej radości z dzisiaj wynik
Rośnie ale za mało.
Ja pier.....
20200321_101251.jpeg

reklama
Do góry