reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

❤❤❤Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś✊✊✊

Ruszamy do boju po nasze szczęścia❤❤❤
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą 😍
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości✊✊✊

Shake it up baby, twist and shout 💪💪💪
Będzie sie działo 👍👍👍

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

"Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację ""Arkusze Google""?"
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

2020-03-21 @Smętna30 - wizyta serduszkowa
2020-03-21 @Linaaa - wizyta w klinice przed stymulacja

2020-03-24 @Tasza - USG
2020-03-30 @Liliana87 - USG prenatalne
2020-03-31 @Czarna1985 - histeroskopia
2020-04-01 @martka3301 - USG serduszkowe
2020-04-02 @klaudiaanita - USG
2020-04-03 @sandra777.12 - USG połówkowe
2020-04-03 @Aneczka85_01 - wizyta w kliniece start stymulacji
2020-04-06 @Lola83 - wizyta w klinice start tymulacji
2020-04-07 @sandra777.12 - wizyta u ginekologa
2020-04-09 @Dakita30 - USG połówkowe
2020-04-09 @Candy_ - USG połówkowe
2020-04-14 @Artemida90 - spotkanie z położną
2020-05-02 @Łucja_ku - termin porodu❤
2020-05-18 @Artemida90 - USG połówkowe
2020-05-27 @goffa13 - termin porodu❤
2020-06-08 @Gość gość ANNA - termin porodu❤
2020-06-08 @nieagatka - termin porodu❤
2020-07-02 @Sterlicja - termin porodu❤
2020-07-08 @juchaa_87 - termin porodu❤
2020-07-08 @Apola - termin porodu❤
2020-07-30 @nadzieja xxx - termin porodu❤
2020-08-20 @sandra777.12 - termin porodu❤
2020-08-23 @Dakita30 - termin porodu❤
2020-08-25 @Candy_ - termin porodu❤
2020-09-03 @Nencia - termin porodu❤
2020-09-28 @E-lenna - termin porodu❤
2020-10-04 @Artemida90 - termin porodu❤
2020-10-08 @Liliana87 - termin porodu❤

2020-11-06 @Netiaskitchen - termin porodu❤

Urodziny: 🎂🎂🎂🍾🍾🍾

03.01 Aneczka85_01
11.01 Olusja1987
12.01 Bazylia128
29.01 Śliwka12345
02.02 Liliana87
16.02 s.ols3404
23.02 Dakita 30
28.02 Aduś16
01.03 Ananasowa93
05.03 Czarna1985
07.03 mary.m
06.04 Netiaskitchen❤
15.04 Waleczna36
28.04 Fredka84
01.05 Candygirl600
08.05 Sandra777.12
10.05 Migdalove
31.05 Cytrynka122
14.06 klaudiaanita
15.06 Cikulinka
15.06 Wiórka
26.06 Camilleka
07.07 Artemida 90
13.07 Laurka2019
04.08 Monikao777
13.09 Lola83
27.10 Anulka36
11.11 KarolinaJ79
24.11 Tasza
05.12 Nadzieja xxx

@Smętna30 - nasza pocieszycielko❤❤❤, kochana śmieszko 😍 Wiesz ze to bedzie piekny dzien? Znalazłas pendriva? My tez czekamy na zdjecie 😍😍😍 i mocno trzymamy ✊✊✊✊✊✊✊✊
Zapomnalabym 😘 Kiedy masz urodziny ?

@Linaaa - domyślam sie ze wizyta odwołana? Czy jednak nie? Czekamy na jakiekolwiek info od ciebie 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Miłego dnia 💋💋💋❤❤❤

Tak podejscie ich jest straszne. Ja to mam problem z emocjami jak ktos mnie wkurzy to wybucham. Nigdy tak nie mialam ale za duzo sie u mnie dzieje ostatnio i to pewnie dlatego.
To dobrze ze juz nie plamisz czyli maluszek zdrowo rośnie [emoji7] a kiedy kochana masz usg? Wiem ze Gameta przyjmuje ale nie wszystkich. Tylko pojedyńcze przypadki.
U mojego meza zapowiadala sie lipa ale jego szef dostał kontrakt z tesco wiec jezdzi caly czas. Teraz kazdy kierowca jest na wage złota. Moj maz pracuje praktycznie z samymi polakami wiec oni tez sie martwią i co niektórzy panikuja.
Ja bardzo martwie się o moich rodziców. Sa sami, brat mieszka w Koninie wiec kawal drogi od nich. Oni sie martwia o nas. Bo u nas tez ciezka sytacja. Musimy jakos wszysyko przezyc. Przestrzegać zasad a przede wszystkim siedziec w domu. Trzymaj sie kochana [emoji173]Lez i odpoczywaj w domku
Mój brat jest zawodowym kierowca. Teraz jest w domu ale po weekendzie juz rusza w trasę. On utrzymuje rodzinę i nie może sobie pozwolić na siedzenie w domu... Tak. Kierowcy teraz tez maja ciezko.. Ja Też się martwię o rodziców. Już samo to,że są starsi podwyższa ryzyko. Ehh. Co to się porobiło..
Ja mam i wizytę i badania prenatalne 30 marca. Liczę na to,ze ich nie odwołają bo są bardzo ważne. Ale zdaje sobie sprawę z tego, ze może bede musiała wejść sama. Myślę nawet,ze tam zadzwonię w przyszłym tygodniu i się podpytam, upewnię. Wczoraj wizytę u dentysty mi odwołali. Nie dziwie sie. Sama nawet mialam to w planach. Dentyści bardzo narażeni, w końcu grzebią w japie..
Wy również sie trzymajcie. Nie daj się tam, panuj nad nerwami, żeby komuś gonga nie sprzedać [emoji23] no chyba,ze bardzo zasłuży

Czarna wcale się nie dziwie. Mnie też wkurw.a głupota ludzka i brak świadomości. Niestety ci debile przeważnie robią więcej szkody innym niż sobie. Uważaj na siebie. Kup sobie maseczkę i chodź w niej nawet do pracy, żele antybakteryjne stosuj. staraj się ograniczać kontakt z ludzmi. U nas też debili nie brakuje. Babcia z koronawirusem ze szpitala uciekła bo dostała chleb z szynką a jest wegetarianką !! No zesz kuffa mać. Stara i głupia. Trzymaj się tam.
Tak uwazam na siebie jak tylko moge. Zele antybakteryjne cos ty nie ma szans kupic. Mydel tez nue nie ma. Jakas masakra jest. Nawet podpasek nie ma czujecie 😱cyrk wykupuja wszystko co jest w sklepie. A co do starszych ludzi to oni tez sa skrajnie nie odpowiedzialni. Wczoraj u nas w mieście jedna babcia wymacala wszystkie banany , jablka a potem bulki i pytam sie po co?! Jeden mlody chodzil za nia i ja obserwował. No masakra jakas z tymi ludzmi.
A co nie którzy mieli pecha i pomylili zjazdy zamiast do polski pojechali do Niemiec i musza miec 2 tyg kwarantanny 😂(to akurat bylo smieszne) ale facet sie bardzo wkurzył.

Tak podejscie ich jest straszne. Ja to mam problem z emocjami jak ktos mnie wkurzy to wybucham. Nigdy tak nie mialam ale za duzo sie u mnie dzieje ostatnio i to pewnie dlatego.
To dobrze ze juz nie plamisz czyli maluszek zdrowo rośnie 😍 a kiedy kochana masz usg? Wiem ze Gameta przyjmuje ale nie wszystkich. Tylko pojedyńcze przypadki.
U mojego meza zapowiadala sie lipa ale jego szef dostał kontrakt z tesco wiec jezdzi caly czas. Teraz kazdy kierowca jest na wage złota. Moj maz pracuje praktycznie z samymi polakami wiec oni tez sie martwią i co niektórzy panikuja.
Ja bardzo martwie się o moich rodziców. Sa sami, brat mieszka w Koninie wiec kawal drogi od nich. Oni sie martwia o nas. Bo u nas tez ciezka sytacja. Musimy jakos wszysyko przezyc. Przestrzegać zasad a przede wszystkim siedziec w domu. Trzymaj sie kochana ❤Lez i odpoczywaj w domku
Jak masz starszych rodziców to może uda się zorganizować żeby ktoś im zakupy robił i nie musieli wychodzić, dużo osób to praktykuje teraz

Dzień dobry dziewczynki :)
Ja dziś wstałam o 5tej rano i piekę chleb 😎 taka ze mnie kura domowa 😅 i nie będę polegać tylko na sklepowych chlebach, żadna kwarantanna mi nie będzie straszna 😎 i jeszcze zobaczyłam wczoraj, ze mi coś pośladki opadły i będę więcej ćwiczyć!! Taki mam plan ( pewnie przydałoby się jeść mniej tego chleba ale nie panikujmy 😜)
Ej dziewczyny a moze zrobimy od pon jakies treningi na zywo ?

Dzień dobry w sobotę ☺
A my z Kubusiem dziś rozpoczynamy 18 TC i 5 miesiąc.
A na miły początek dnia wklejam Wam piękne słowa papieża Franciszka:

„Dzisiaj, przed snem, pomyśl o dniu, w którym możemy znów wyjść na zewnątrz. Jak się znów spotkamy, a możliwość zrobienia zakupów z całą rodziną będzie się wydawać wakacjami.

Pomyśl o czasie, kiedy kawa w barze, uściski, widok spacerujących za rękę ludzi, bieganina roześmianych dzieci, powrócą do naszego życia.

Pomyśl o tym, że to co dzieje się teraz, będzie tylko wspomnieniem, a nasze normalne, zwyczajne życie będzie jak prezent – nieoczekiwany i piękny.

I pokochamy wszystko, co dotąd wydawało się oczywiste. I będziemy wdzięczni za każdą sekundę.

Kąpiel w morzu, wschody i zachody słońca, tosty, śmiech. Znowu będziemy się śmiać.

A to wszystko dzięki odwadze i sile każdego z nas.

Do zobaczenia wkrótce! ”
Chcialabym sie zarazic od ciebie ;)

reklama
Tak uwazam na siebie jak tylko moge. Zele antybakteryjne cos ty nie ma szans kupic. Mydel tez nue nie ma. Jakas masakra jest. Nawet podpasek nie ma czujecie 😱cyrk wykupuja wszystko co jest w sklepie. A co do starszych ludzi to oni tez sa skrajnie nie odpowiedzialni. Wczoraj u nas w mieście jedna babcia wymacala wszystkie banany , jablka a potem bulki i pytam sie po co?! Jeden mlody chodzil za nia i ja obserwował. No masakra jakas z tymi ludzmi.
A co nie którzy mieli pecha i pomylili zjazdy zamiast do polski pojechali do Niemiec i musza miec 2 tyg kwarantanny 😂(to akurat bylo smieszne) ale facet sie bardzo wkurzył.
No tak . Masakryczna sytuacja. Na internecie są przepisy jak zrobić samemu w domu. Jak coś daj znać podeślę. Sama mam zamiar dzisiaj pobawić się w Panoramixa ;) i te przepisy uruchomić bo u nas też nic nie ma ;(

Do góry